גמילה מחיתולים - למי אכפת...

יבוא לך

New member
גמילה מחיתולים - למי אכפת...

עכשיו בטלויזיה יש אודטה והנושא הוא גמילה מחיתולים. כל מיני דברים אומרים שם כמו פיפי,קקי, גמילה ביום או גמילה בלילה, חיתולים, סירים ומה לא... איזה כיף שזה לא קשור אליי, איזה כיף שאני לא צריכה להתעסק עם זה ! יש ! ויוה לחופש ! אני חוזרת לאודטה כי נגמרו הפרסומות. ביי.

magicgirl1983

New member
הגיע הזמן שנשמע ממך

אודטה,....אוח אני לא מתה על אומלטה...אני חייבת לציין שהיא נראית דיי "בהיי" מעצמה. כל הזמן צוחקת גם כשהדברים הנאמרים הם רציניים. שלא לדבר על התלבושות שלה...למרות שהפעם היא דווקא לא נראית כאילו העינינים "יוצאים" מכלל שליטה זה אולי בגלל עודף ילדים....לכן אומרים שזה האושר הכי גדול...זה לא אושר...זה "הי"...

../images/Emo13.gif אכן כיף....

באמת יש לנו מזל שאנחנו לא צריכים להתעסק עם זה ( ובסדר נפסיד את ה'אושר העילאי' שבהבאת ילדים לעולם
)

efroch99

New member
אוף ../images/Emo46.gif

מנצל"שת. קבעתי עם אמא שלי שאנחנו באים אליה לארוחת צהריים. היא אמרה לי מלכתחילה שתהיה אצלה קרובת משפחה כלשהי. אמרתי בסדר, ורק עכשיו כשדיברתי איתה בטלפון נפל לי האסימון, שאותה קרובת משפחה באה עם בנה הפעוט... אוף, איך יצא לי כל החשק ללכת לאמא שלי. לא בשביל זה אני הולכת לאמא שלי, שיהיה שם תינוק שיגזול את כל תשומת הלב וכל השיחה תיסוב סביבו. אוף. אוף. אמרתי כבר שאני בת יחידה?

גיליצון

New member
את גיבורה עכשיו נכון?

בואי ונמתין עוד כמה שנים, נגיד 15 שנה, את היום בת 35 פלוס 15 =50, יש לך בכלל מושג מה תרגישי בגיל 50? רק נדמה לך שאת יודעת, בואי ונראה אותך גיבור גדולה כל כך בגיל 50. אבל את יודעת מה, זה יהיה כבר מאוחר ואז, ורק אז תביני איזה טעות עשית. לילה טוב גילי.

prizman

New member
לפחות אני יודע מה ארגיש עוד 15 שנה-

גועל נפש מאנשים שיספרו לי מה ארגיש עוד 15 שנה.

magicgirl1983

New member
אחותי לא רחוקה מהגיל הזה

והיא יותר משמחה שאין לה ילדים ואין לה את העול הזה אצלה בבית... אז כשאת תוקפת מישהי וחושבת שהיא תתחרט תחשבי קצת. יש מלא אנשים שהתחרטו על עשיית ילדים מיותרת מה איתם? איך הם חיים ואיך הם ישנים בלילה? לדעת שהם מתעבים את העובדה שהם מגדלים ילדים. אולי עדיף לא לעשות ילדים במקום להתחרט על עשייה...ילדים אפשר גם לאמץ. להחזיר ילד שילדת אי אפשר...לא קונים ילד בחנות.

isola bella

New member
ילדים זה ממש לא שמחה (בשבילי)

היי אני רוצה להוסיף על דבריה של MAGICGIRL1983 . בחיים אין תעודת ביטוח שבעתיד נהיה שלמים כמו בהווה עם כל החלטה שלנו. (למשל, לי עכשיו יש הרהורי חרטה שלמדתי תואר שני וכתבתי עבודת תזה ולא דאגתי לעצמי יותר במקום התואר מבחינה מקצועית...). אם יש החלטה שאני מעדיפה לקבל (נוכח מה שאני מרגישה בבירור כלפי ילדים = אני לחלוטין לא בנויה לעניין לא מבחינה רגשית ולא מבחינה כלכלית) ולקחת עליה 'סיכון' שבעתיד אתחרט עמוקות זוהי ההחלטה לא ללדת כלל. נראה לי שללדת ולהתחרט על כך יהיה הרבה יותר גרוע ולו כי כאן יש עוד מישהו/י שסובל/ת מכך חוץ מאת עצמך. הילד/ה שילדת והתחרטת על כך שילדת אות/ה. איזולה בלה

למעלה