גמילה מטלויזיה

גמילה מטלויזיה

אתם מכירים את כל המאמרים שמתפרסמים בנוגע להגבלת הצפיה בטלויזיה של הילדים? ובכן, אני חושבת שאני בצרות... לפני שבועיים עברתי מהוט ליס והכנסתי הביתה את הYES MAX. איזה אסון! אני כל היום מול הטלויזיה
כל הזמן יש לי מה לראות (כי אני כל הזמן מקליטה לי תכניות שאני אוהבת) וזה פשוט זוועה
מצד שני, סוף סוף יש לי מה לראות בטלויזיה... אני מקליטה באופן קבוע את CSI וחוק וסדר, בנות גילמור, הישרדות, כל מיני תכניות אוכל שוות, חברים. לילדים אני מקליטה את טום וג'רי, רוד ראנד (חולה על הסידרה הזו), המון סרטים מצויירים ואת הפיז'מות. מה אתם אוהבים לראות?

אין כמו יס ואין בכלל כמו יס מקס!

לי אין זמן וסבלנות לטלויזיה ברגיל, אבל אני בהחלט קורעת את היס מקס. חשוב לזכור שלא תהיה לך כפילות בזמני ההקלטה, כי תמצאי את עצמך רואה חצי תכנית.... אז קודם כל ברוכה הבאה לממלכת יס (אנ מכורה לערוצי הסדרות וליס דוקו) וכן, גם אני מנוטשות הוט.... אני אוהבת את ערוץ האוכל כמובן, ובערוצי הסדרות אני פיקית של נמלטים, האנטומיה של גריי, עקרות בית נואשות, רובין הוד,גיבורים, ויש עוד כמה כאלו, אבל בגדול

פנומן 72

New member
אין לי זמן לצפות בטלויזיה

אבל אם היה לי הייתי צופה בכל תוכניות התחקירים למיניהם. גם אהבתי את הפוליגרף, היפה והחנון (העונות תמו). בשורה התחתונה אני לא מרגיש שאני מפסיד משהו...

noa555555

New member
אני עם יס מהיום הראשון שלהם .

ובכל בית שעברתי אליו התקנתי רק אותם. אני יודעת שיש דילים טובים להוט, אבל כל כך התרגלתי לפורמט שלהם
אני מנסה להתאפק ולא להכניס את המקס הבית הכי אחרת זו תהיה עוד יותר מכה ממה שזה עכשיו, וגם עכשיו זו מכה רצינית פה,איתי ועם הילדות שלא זזות לי מהטלוויזיה..הן מתחננות ואני עומדת בפרץ בינתיים. נראה לכמה זמן. יש סדרות מסויימות שהן אחלה ממש, וגיליתי גם את האנטומייה של גריי בזמן האחרון.אני אוהבת כמובן את עקרות בית נואשות (חח) אבל לא מכורה ומוכנה לפספס פרקים, אהבתי מאוד את שושלת טיודור האכזרית שלא כיסתה כלום מהמאורעות, יש הרבה סרטים טובים, ואני אוהבת את יס 3 סרטים זרים , לפעמים יש שם מציאות. אני גם אוהבת לפעמים את יס ישראלי. השתגעתי על הסדרה "סרוגים". הילדות מכורות ליס סבבה וגם לתוכנית של בראץ בבוקר, זה הסימן שלהן להתיישב לכמה דקות ואז בתום התוכנית ללכת להסעה, פינוק של תחילת יום. ועוד כמה תוכניות בערוץ הילדים שאני לא מבינה בו כלום אבל הן שוחות בו כמו דג ומים. גור ואוח זה דבר מצחיק אמיתי, מומלץ גם בשבילנו . ממש מצחיק. מה שאני פחות אוהבת אצלם זה דיוידי בוקס. מבחר הסרטים לא משהו בעיני, בדרך כלל. היתה לי מתנה של עשרה סרטים לשנה וניצלתי מהם רק שנים או שלושה והכל הלך לאיבוד.חיפשתי סרטים שהילדות יוכלו לראות וכמעט שלא מצאתי כאלה, לפחות בחודש האחרון , כשרציתי לגמור את ניצול המתנה. עכשיו יש לי 3 סרטים נוספים לשלושה חודשים, אז אם מישהי רואה סרט טוב בדיוידי בוקס היא יכולה לדווח לי בכיף
ומאז גיליתי גם את אתרי הצפייה הישירה באינטרנט, ואני למשל רואה את כל הסדרה "אבודים" פרק אחרי פרק, תרגום מובנה, ואחרי זה מתכוונת לראות את נמלטים, וכך ראיתי גם את מאמאמיה. ועוד. וכמובן שראיתי כך את כל סרוגים - שוב. בעיני באמת סדרה מדהימה.

noa555555

New member
פה:

ויש זמנים שאפשר לראות רק 72 דקות ואז הפסקה קטנה של 54 דקות . לקחת בחשבון. זה לא היה, זה חדש, אבל זה עדיין מדהים. ונדמה לי שאפשר גם להוריד אם רוצים. ובכלל כדאי לשמור את הקישור לפורום הנפלא הזה של צפייה ישירה, יש שם מציאות של ממש, על אמת.

noa555555

New member
וטיפ קטן של שובבים: ../images/Emo13.gif

אם רוצים לעקוף את הבעיה הזו של מגבלת זמן צפייה, אפשר לעשות ריסט למודם. בהנחה שאין לכם איי פי קבוע, מעלים שוב את הסרט ורואים מאותה נקודה. כך שזה ענין של כמה דקות הפסקה, כמו בקולנוע
נכון רעיון בונה מאוד?

dify

New member
אנחנו ניתקנו את הטלוויזיה

כל עוד היא עמדה ליד המחשב, היא היתה פתוחה ברקע, אבל כשעברנו לדירה הנוכחית, והטלוויזיה נפרדה מהמחשב, התברר שאנחנו בכלל לא פותחות אותה, אז ניתקנו. במקום זה אנחנו רואות טלוויזיה באופן מבוקר באינטרנט מידי פעם, ראינו את כל הסידרה של סרוגים (אהבנו) ואת הדשא של השכן (הולך ונהיה הזוי), אני אוהבת את תוכניות החינוך (סופר נני ומשפחה חורגת) שאפשר גם לראות באתרים של הערוצים המתאימים, ואת מחפשים אהבה של גלית גוטמן, קורע אותי כל פעם מחדש :) אני אוהבת כתבות תחקיר ותעודה, את אלה של ערוץ 2 ו10 יש לרוב למצוא באינטרנט. לצערי אין תוכניות של ערוץ שמונה, וחבל, זה היה הערוץ שהכי אהבתי בטלוויזיה. ערוץ נוסף שמתתי עליו היה הBBC prime עם ד"ר טניה האלוהית, מה לא ללבוש, תוכניות הענתיקות שלהם, וקניית בתים ו/או שיפוצם בבריטניה שאני יכולה רק לפנטז עליהם. להומור הבריטי אני פחות מתחברת... ומילה לגבי חוק וסדר- התוכנית הכי מעולה שיש! (כמעט, עד שהביאו את העונה האחרונה עם החוקר ה"קוסם" הכל יכול, לא יאמן שהם מכרו את נשמתם לשטן)

למעלה