"גמילה" משינה על הבטן

הילית111

New member
"גמילה" משינה על הבטן

"גמילה" משינה על הבטן בני בן השלושה חודשים( עוד שבוע )מתקשה מאוד לישון על הגב. הפעמים היחידות שהוא ישן על הגב הן בעגלה וגם זה ממש מעט זמן. בבית במיטה הוא לא מצליח להירדם כלל על הגב ונרדם רק כשאנו הופכים אותו על הבטן. מה שקורה זה שהוא נרדם לי בידיים ואז אם אני שמה אותו בעריסה על הגב הוא ישר מתעורר ואם שמים על הבטן הוא ישן מיד או כעבור כמה דקות. אני אוסיף שבהתחלה -חודש ראשון זה לא היה ככה היה ישן על הגב אבל אז מדי פעם שמנו על הבטן כי אמרו לנו שזה חשוב והפשוש ממש התאהב בתנוחה הזו ורוצה רק על הבטן וכך הוא ישן הכי עמוק ביום ובלילה. מה עושים? איך "גומלים" משינה על הבטן והאם זה ממש גרוע ? אני אוסיף שהוא גם מרים את הראש יפה ויציב. אני יודעת שרוב האנשים אומרים שהבעיה היא להשכיב את התינוק על הבטן אצלנו זה ההיפך.... האם ברגע שהם מתחילים להתהפך הבעיה נפתרת? לילה אחד כשהוא ישן עמוק על הבטן הפכתי אותו על הגב וחשבתי שהוא לא ישים לב וימשיך לישון אבל מהר מאוד הוא התחיל לקטר עד שהחזרתי אותו על הבטן. האם אני צריכה להתעקש בכל מחיר שישן גם על הגב ? האם המצב לא תקין שהוא ישן כיום רק על הבטן? בעגלה ובבית כמובן הוא על הגב אבל רק בערות .בשינה הוא על הבטן אשמח לתובנות תודה מרא ש

למעלה