גמילה מתמשכת

גמילה מתמשכת

אז ככה הבן שלי בן שנתיים ושבעה חודשיפ , התחלנו את הגמילה כבר בראש השה אבל רק אחר הצהריים וסופי שבוע , באותו הזמן הוא התחיל להתלונן על גרד באיבר המין , מאוחר יותר זה כבר הפך להתאפקות בהטלת פיפי , הייתי מורידה לו את הטיטול ולאחר מספר דקות הוא מתלונן שייש לו פיפי ועומד לידי ורוקע ברגליו תוך כדי זה זהוא אומר שייש לו פיפי , מראה שדיי קשה לי ראיתו , מיד אני שמה לו טיטול ועדיין הוא מתלונן ,אז אני מרימה אותו עליי ואני מרגישה שהוא מתחכך בי על מנת שיצא לו פיפי ועד שהוא יוצא הוא לא נרגע , שמתי לב שרק שאני מורידה לו חיתול הוא עושה לי את הסיצנה הזאת , שנה הבאה הוא הולך לגן וצריך להיגמל אני לא רוצה להלחיץ אותו , אבל אני דיי לחוצה , הלכנו לרופא עור ואורולוג על מנת לבדוק אם מבחינה רפואית הכל בסדר ונאמר לי שכן , אני מתכננת ללכת איתו לרופא סיני אוליי שם תהיה תשובה , אשמח אם תהיה כאן מישהי שתוכל לעזור לי בגמילה
תודה לכם

היום ב - ynet מתפרסמת כתבה על נושא זה

קראתי אותה, ואני מסכימה עם כל מילה. הכותבת, דפנה תייר, הרצתה על הנושא
ואני מתארת לעצמי שגם באתר או בדף הפייס שלה מוצגת הגישה.
בהצלחה,
חדוה

גמילה מחיתולים

לחדוה שלום
תודה על תשובתך , אך לצערי המחשב שלי סירב לפתוח את הכתבה , אין לי מושג למה , אשמח לקבל את הכתבה אפילו דרך המייל שילי שאכתוב במסר אישי
אני גם בעד הגישה של דפנה תייר שאומרת שההושצך להוביל את התהליך ולא הילד , וזה לפחות בהתחלה , היום יום שבת דיברתי שוב עם פשושי בן בשנתיים ושבעה חודשים על הורדת הטיטול נענתי בשלילה { הוא נמצא בתקופה שכמעט כל תשובה שלו לא } למרות זאת שישב מול הטלויזיה שמתי הוא לא התנגד , אבל גל לא עשה בסיר } הלבשתי לו תחתונים והלכנו לסבתא שגרה בסמוך אלינו , יחד עם הסיר שקנינו ביחד , גם אצל סבתא הוא ישב על הסיר ולא עשה ושחזרנו הביתה , עשה פיפי בתחתונים { שמחתי שעשה כי בפעמים הקודמות הוא התאפק וביקש חיתול והפעם לא , יתכן בגגל שהיינו לפני שעוידע שאני שמה חיתול } בקיצור אני יושבת וקוראת מניסיונם של אחרים אז החלטתי

להביא לפשושי פרסים לפחות בהתחלה ,כדי לעודד אותו לעשות בסיר { ולא בישבנון כפי שעשינו בהתחלה }
א להביא פרס על כל הצלחה בסיר ? לפחות רק לגביי פיפי
לגביי קקי החלטתי לתת לו לנחליט או להמשיך לעשות בחיתול, זאת אומרת לבקש חיתול , או לעשות בסיר ולתת פרס , { האם כדאי לתת פרס גדול יותר אם יעשה בסיר ? ולתת פרס קטן יותר אם יעשה בחיתול או לא כדאי ? }

הבנתי מהגננת בגן שאם עדיין לא מבקש פיפי או קקי , הוא לא בשל להתחיל בתהליך לאחרונה התחיל להגיד שעושה קקי בחיחתול ואני חושבת שהיוזמה מהגננת צריכה לבוא לפני הילד היא צריכה ליזום יותר , אמרתי לגננת שאני מתחילה בתהליך בתקופת פסח ונמשיך כולנו ביחד במעון , מקווה שהן תהיינה נכונות לתהליך .
האם במעון יכולים לסרב על הכנסת סיר של פשושי לפחות בתקופה הראשונה { הילד בסניף נעמת }
תודה וסליחה על אורך המכתב .

ניסית תחתוני גמילה?

לפמפרס יש תחתוני גמילה זה בעצם חיתולים אבל מלבישים אותם כמו תחתונים ומשדרים לילד שזה תחתונים בעצם. כך אם בורח זה לא נורא אבל זה מעודד את הילד ללבוש תחתונים ולהצליח. בד"כ משתמשים בזה לגמילה בלילות אבל זה גם עובד יופי בימים.
כדאי לך לנסות אולי זה יעבוד איתו...
בהצלחה

למעלה