גמירה לפנים

dunga3

New member
גמירה לפנים

שלןם לכולם,אני בן 43 ולאחרונה יצאתי כשנה וחצי עם בחורה בת 35,בחדשיים הראשונים היא לא גמרה למרות שטענה שהיא מאוד נהנית מהסקס והיתה יוזמת יותר ממני,הפעם הראשונה שגמרה הייתה לאחר ששתינו בקבוק יין(היא שתתה יותר ממני)ואכלנו פירות וגבינות מיוחדים,וכיוון שאני גומר מהר אני מחפש דרכים אחרות לענג לפני ואחרי(הלוואי והייתי מאותם תותחים)וכשירדתי לה לאחר זמן מה היא גמרה לפתע אך זה היה מלווה בזרם נוזלי חם וחזק שהציף אותי לגמרי והשאיר אותי ברגשות מעורבים,בפעמים הבאות היא פשוט היתה מפסיקה אותי איך שהייתי מרגיש שהיא מתחילה לטפס,מה שמפליא אותי זה שהיא נהנתה מאוד מחדירה והייתה מזרזת אותי מכל המשחקים שלי(ויברטורים היא לא הסכימה)ודורשת ממני לחדור אליה כבר,למרות שידעתי שאין סיכוי שהיא תגמור מזה,ודבר שני זה השטיפה שקיבלתי האם זו בעיה,אנחנו נפרדנו בלי שום קשר לזה ויתכן שנחזור והבעיה הזאת עדיין מעסיקה אותי למרות שהיא לא רוצה להתעסק עם זה,תודה לכל התיחסות

kiaora

New member
תשובה

תשמע, זה נראה כמו שפיכה נשית, ויתכן שהפגנת רגשות מעורבים ולכן הבחורה עוצרת את עצמה עכשיו כי היא מפחדת להגיע לזה עוד הפעם (ומנסיון, בחורות שחוות שפיכה נשית נוטות להגיע לזה הרבה פעמים). אישית אני חושב שהפסדת כאן, מכיוון ששפיכה נשית זה אחלה דבר, מוסיף הרבה כיף וצבע לסקס (אם כי מציף את הסדין והמזרון...). אם אתה והיא חוזרים להיות ביחד חובה שתדברו על זה ותסביר לה שהופתעת מכיוון שאף פעם לא נתקלת בזה, אבל תשמח אם זה יקרה עוד פעם.

kiaora

New member
שפיכה נשית

נוזל שונה מהרטיבות הרגילה של הנרתיק. הוא מגיע לרוב בשילוב של אורגזמה דגדגנית ואורגזמה נרתיקית (או לפחות ככה זה בהתחלה, עם הזמן זה הופך להיות הרבה יותר קל להשגה). כמות הנוזלים משתנה, אבל גם זה עם הזמן הופך להיות יותר ויותר חזק. בפעמים הראשונות שזה קרה אצלנו יצאה כמות קטנה בשפריץ לא חזק במיוחד, היום הכמות היא מאד גדולה, משך הזמן של ההשפרצות ארוך מאד (בערך דקה, כל כמה שניות שפריץ) והמרחק שהשפריצים האלה מגיעים אליו יכול להגיע אצלנו אפילו למטר. עם זאת, אצל רוב הנשים אין כזו שפיכה, לא יודע אם הן לא מסוגלות או שפשוט לא קיבלו את הגירוי המתאים. חשוב לציין שהשפיכה היא לא אורגזמה, אלא לרוב מתלווה לאורגזמה. תוספת מאד נחמדה, וכשזה שפריץ רציני אז גם תוספת משעשעת למדי. אני אחפש בשבילך לינק מתאים. דקה-שתיים (כבר פרסמתי את הלינק בעבר)

kiaora ... איזו תשובה, איזה לינק

נשמע ממש מרתק וממצה. תודה בשם כל קוראי הפורום וכל הכבוד לך...

yarrin

New member
לא הייתי לוקחת את המאמר ברצינות

גם מי שכתב אותו הוא לא רופא או סקסולוג ולכן הייתי לוקחת את המאמר בערבון מוגבל. הנושא של שפיכה נשית הוא מאוד שנוי במחלוקת. אישית לא יצא לי להתקל בחיים באישה שיצא לה שפריץ באופן שKiaora טוען לגבי אישתו וטורח להפיץ את זה בפורומים שונים ובכך משלה נשים רבות. יש לי ניסיון מיני עשיר עם גברים ונשים. אפילו יצא לי לחקור יחד עם חברה את נקודת ה-g של שתינו. מה שהבחור תיאר זו אורגזמה רגילה לגמרי. אצלי כל אורגזמה מלווה ברטיבות אדירה שאכן מרטיבה את המזרן, אז מה זו שפיכה נשית? שטויות במיץ.

שפיכה נשית מתקיימת אצל כ 10% מהנשים

סרטיפ תורנוגרפיים נוטים להגזים בה ואותה אך היא קיימת אצל אותן נשים שבלוטות מסוימות שהיו אמורות להתנוון לא התנוונו והן פעילות בעקבות אורגזמה. השפרצות של מטר נראות לי הזויות.

kiaora

New member
מרחק

מטר זה אולי קצת מוגזם, אבל אני יכול להעיד על חצי מטר ויותר לא מעט פעמים.

kiaora

New member
ממש מצחיק

לך לא יצא לפגוש את זה ולכן זה לא קורה. טוב, מאד הגיוני. גם רונית אלוני אומרת לך שזה רק אצל 10% מהנשים. מה לעשות, אני יודע שזה קיים כי אנחנו חווים את זה. אני לא משלה אף אחת. את לא רוצה להאמין לי, זבש"ך, ההנאה שלי ושל אשתי מהסקס לא תפגע בגלל שאת לא מאמינה. מה שאני מתאר זו אורגזמה רגילה? האם באורגזמה רגילה את משפריצה? ממש שפריץ.

גם אותי הרגיז שלא מאמינים לך

אם מישהו מצטט מאמר שנשמע לא אמין זה דבר אחד - אבל אם מישהו חווה תופעה, משתף אותנו בזה - אין מקום להטיל בכך ספק. אני מאמינה לתאור השפיכה הנשית שסיפרת לנו עליה ולא חשוב לי אם מדובר במטר או ב 30 סמ'...

yarrin

New member
את מוזמנת להמשיך ולנסות

עד שתגיעי לסילון של מטר. סרטים פורנוגרפים ותאורי סרק של גברים שכל גחמתם היא להראות שהם "זייני-על" מצ"ב לינק בנושא שמפריך את התאוריה הקודמת. http://www.nrg.co.il/online/36/ART/993/725.html

kiaora

New member
אהמ

את פוסלת את הלינק שנתתי כי הוא לא מקצועי ומסתמכת בעצמך על Scientific Ma'ariv? נו באמת. תגידי, זה נראה לך רציני? איזה אידיוט שרושם שבגלל הכמות לא יכול להיות שזו שפיכה אלא זו השתנה? שום עובדות, שום הפניות, רק הדעה שלו. הבחור פשוט לא יודע כלום. בניגוד לאותו ליצן אני אביא כמה מאמרים Perry, JD and Whipple, B 1981 Pelvic muscle strength of female ejaculation: Evidence in support of a new theory of orgasm מחקר בו לקחו 47 נבדקות, כאלו שחוות שפיכה נשית וכאלו שלא, ובדקו את חוזק שריר האגן שלהן. נמצא שבקרב אלו שחוות שפיכה, חוזק השריר היה כמעט פי 2 מאשר אצל אלו שלא חוות שפיכה, מה שמשים ללעג את הטענה המגוחכת שזה פשוט נשים שלא שולטות בסוגריהן. Addiego, F, Belzer, EG Jr., Comolli, J, Moger, W, Perry, JD, Whipple, B 1981 Female ejaculation: A case study J. Sex Res. 17(1): 13-21 נדמה לי שזה המחקר הראשון בו נבדק הנוזל בתנאי מעבדה. בכל מקרה נמצא שבנוזל הזה יש רמות PAP (אנזים פרוסטטי) גבוהות בהרבה מאשר בשתן, אם כי נמוכות מאשר בבלוטת הערמונית של גבר. Heath, D 1984 An investigation into the origins of a copious vaginal discharge during discharge during intercourse: "Enough to wet the bed" - that "is not urine" עוד מחקר שסותר את הטענה שזה שתן. בקיצור, תאמינו למי שתבחרו להאמין. אגב, הבהרה קטנה. זה כיף, זה נחמד, זה משעשע וזה מפתיע, אבל זה לא נורא אם לא תחוו את זה, ההבדל בין אורגזמה רגילה לאורגזמה עם שפיכה הוא הרבה הרבה יותר קטן מאשר ההבדל בין סקס בלי אורגזמה לסקס עם אורגזמה. נחמד אבל לא חובה.

kiaora

New member
לא, הוא לא התכוון לזה

ואם אני לא טועה זה גם בלתי אפשרי להשתין במהלך סקס

חופ שיה

New member
אם אני לא טועה , זה נכון רק לגבי גברים

אצל נשים המנגנון של השלפוחית אחר מגבר. מה גם שהמקום ממנו מתרחשת שפיכה נשית זה לא משלפוחית השתן אלא מבלוטות שנמצאות בנרתיק.

gringole

New member
בתור אישה

אני אומרת לך שאפשר להשתין במהלך סקס...זה שני חורים שונים:) לא שעשיתי את זה אי פעם! אבל שמעתי על מקרים שכן...

dunga3

New member
מחר אנחנו נפגשים

מחר אני לוקח אותה לארוחת ערב ואחר כך אין סיכוי שאני מעלה את הנושא מכיוון שאני לא יודע אם זו בעיה או לא, ד"ר אלוני אומרת שיש בלוטות שהיו אמורות להתנוון אבל לא פירטה מהן בלוטות אלו ,הבחור שיעץ לי דיווח על זרמים של עד מטר ואני קיבלתי אחד שהגיע לי מקסימום עד לבטן, שתן זה לא היה והטעם היה דווקא מלוח קצת אם זה חשוב,מפתיע אותי שאין עוד גברים שהתנסו בזה מערכות היחסים שלי תמיד היו ארוכות לכן היה לי מעט בנות זוג,אודה לכל התיחסות או יעוץ.

למעלה