גמירה מהירה בתנוחה מסויימת

Strambo

New member
גמירה מהירה בתנוחה מסויימת

שלום, אני ואשתי מתחרמנים ויכול לעמוד לי יפה מאוד, איך שהיא עוברת לתנוחת דוגי סטייל אני פשוט לא שולט בזה ואפילו רק מהמגע בין הזין שלי לתחת שלה אני גומר.. זאת תנוחה שמשגעת אותי.. לעתים נדירות אני מצליח להחדיר לה אבל גם אז אני מפמפם 10 שניות גג וגומר.. לצורך העניין בתנוחה המיסיונרית או כשהיא מעליי אני מחזיק יותר זמן (לא הרבה יותר זמן....) מה אפשר לעשות? אני מת על תחת אבל גם לא רוצה לשפוך כל כך מהר.. אני חושב שבכללי יש לי בעיה עם תחת.. אני לא יכול להוריד את המבט מכל מיני ישבנים ברחוב.. הראש שלי כל הזמן טרוד בזה וגם אשתי מודעת לבעיה...

Sharoman

New member
יש מספר אפשרויות

קודם כל יש חומרים מאלחשים ואפילו קונדומים מאלחשים (במידה ואתם משתמשים בקונדומים).
שנית, גם אם אתה גומר מהר בפעם הראשונה אתה לא מוגבל לפעם אחת בלבד.
תוכלו לקחת הפסקה קטנה (בה תוכל אפילו לענג את אישתך בדרכים שונות), ומשם להמשיך לפעמים נוספות.
עוד אפשרות היא לאונן זמן קצר לפני שאתם שוכבים ולגמור לבד, לפני שאתה פונה אליה.

turangaleela1

New member
רק קח בחשבון שחומרים מאלחשים יאלחשו גם אותה

Sharoman

New member
לאורולוגים יש קצת יותר ניסיון בחומרי אילחוש

לדעתי זה יהיה המקום הטוב ביותר לקבל ממנו מידע בנושא.
אורולוג או סקסולוג...

turangaleela1

New member
ואתה חושב שאורולוגים באופן כללי נחדרים הרבה כשהחודר משתמש

בחומר אלחוש?
אין קשר לאורולוג.
סקסולוג/ית וכמובן בת הזוג שלו

Sharoman

New member
אני חושב שכחלק מההכשרה שלהם הם עוברים גם על מאלחשים

כאנשי מקצוע זה למעשה חלק התפקיד שלהם.

Sharoman

New member
אני מנסה להבין אם את שואלת ברצינות

לא שלחתי אותו לזגג, מחסנאי או אופה עוגות...
מדובר ברופא, איש מקצוע, שכל יום, כל היום, רואה מטופלים, שמגיעים אליו ומתייעצים איתו על בדיוק אותם דברים שאנחנו מדברים עליהם עכשיו.
הוא לא שומע תגובות? הוא לא מקבל תלונות או המלצות? הוא לא אוסף מידע לפני שהוא מוציא המלצה למטופל?
כי במידה ולא, אז אוכל להסכים איתך שהתייעצות עם בעל מקצוע היא בזבוז זמן מוחלט שלא תפיק שום תועלת.

מה גם שההפניה ניתנה כהמלצה.
אם ירצה יכול להסתפק בשיחה קלה עם הרוקח בסופר פארם או פשוט לעבוד לפי שיטת ניסוי וטעיה.

Tiger Steve

New member
זה לא עובד ככה.. יש חומרים יעודיים עם הוראות שכל אחד מבין...

בעקרון אמורים לשטוף את זה לפני שעושים סקס.
כן כן זה מסורבל: מתרחמנים, הזין עומד, שמים עליו חומר, עוצרים הכל כדי לשטוף את החומר, ואז חוזרים להתחרמן.
&nbsp
לדעתי מיותר גם במקרה שלו.

turangaleela1

New member
קודם כל תגיעו לתנוחה הזו ממש כשאתם רוצים לסיים את העסק

לא בטוחה שרופא זהבדיוקמי שיעזור, אבל יש כל מני גורמים שאפשר לפנות אליהם.
אני לא בדיוק שולטת בזה אבל בטח סקסולוג/ית,טנטרה וכל מני כאלה

בעיה?! זה נשמע לי מצב נפלא שיש משהו שכ"כ מגרה אותך.

ה"בעיה" כלל לא מוגדרת כבעיה. כל עוד יש מצב אחר שאתה שולט בשפיכה שלך אתה לא מוגדר כבעל בעיה בתיפקוד המיני.
&nbsp
ועצה מעשית: יש תרגילים לשז"מ, אתה יכול לקרוא על כך ולנסות לתרגל אותן למצב הספציפי הזה לבד או בליווי סקסולוגי (אם יש לך עודפי כסף וזמן).
&nbsp
https://he.wikipedia.org/wiki/שפיכה_מוקדמת#.D7.98.D7.99.D7.A4.D7.95.D7.9C
&nbsp
אתה גם תמיד יכול לנסות סיבוב שני, האם גם בפעם השניה אתה גומר מהר בתנוחה הזו?
&nbsp
&nbsp

לא בעיה

&nbsp
פשוט תאריך את שלב החירמונים והידיים והאצבעות וכו'
תן לה לגמור, תתפנה לאורגזמה הזריזה שלך (שאני מניח שזה המספר הראשון)
תגמור, ותשכב עליה/לידה, ותגיד לה שהיא אש וכאלה, תנוח כמה דקות ותארגן עוד זיקפה וכנס , זה יאריך את מרחק הגמירה ממספר למספר
וחוץ מזה אתה תמיד יכול לעצור או להאט את הקצב כשאתה מרגיש שאתה עומד לגמור
&nbsp
אם תסתכל על זה כעל סאשן, אז זה לא משנה כמה מהר תגמור או כמה פעמים תגמור
כי אם אתה מצליח להחזיק איתה סאשן של שעתיים (לדוגמא), אז מה זה משנה בכלל כמה פעמים גמר מי ואיזו מהירות זה היה
ואז מתי גמרת לא הופך לבעיה בכלל
כי כשגמרת זה לא ניגמרת, אז אתה יכול לגמור בחופשיות, ואז אין פה בעיה בכלל
כי בסקס הכי חשוב שנהנים, לא שמצליחים להרשים, או שמחזיקים הכי חזק או שדופקים הכי מהר, הכי כיף בסקס זה להרגיש בחופשיות עם מי ומה שאתה
בייחוד אצל נשים, שהן פחות כבולות לאורגזמה בקטע הזה כמו גברים
נשים יכולות להנות מהסקס שהיה גם אם הן לא גמרו, כי אצלן זה לא האורגזמה שקובעת כמו אצלנו (עד גבול מסויים כמובן)
&nbsp
גם אני באט-מן

magellanxxx

New member
תתאמן לבד

כמו בכל דבר בחיים, שרוצים להשתפר צריך להתאמן.
תעשה ביד עד שתגיע לגרוי אבל אל תגמור, תלמד לשלוט בנקודה שבה הגירוי יגרום לפליטה ככה תדע לא להגיע אליו.

ועוד דבר ה"בעיה" שדברת עליה לגבי ישבנים, זה ניקרא להיות גבר...

חלק מההנאה בסקס היא פסיכולוגית

ובגלל שהתנוחה הזאת מדליקה אותך במיוחד, אתה גומר יותר מהר, יחד כנראה עם זה שהתנוחה מאפשרת חדירה יותר עמוקה ושליטה שלך בתנועות ובסיטואציה. תנסה אולי מידי פעם לעצום עיניים קצת, כדי להירגע ולהמשיך.

למעלה