גמירה מהירה

benyj

New member
גמירה מהירה

שלום לכולם אני בן 31 נשוי {יוצא עם אישתי 10 שנים לפחות} ומאז שאני מכיר את עצמי אני גומר מהר מאד לפעמים רק ממשחק מקדים אני גומר ולצערי איני יכול לספק את אישתי האם יש תרופה או פיתרון יעיל ומהיר תודה לעונים

gringole

New member
שלום.

תנסה אולי לחשוב על דברים לא מדליקים תוך כדי. אני לא אתחיל בדוגמאות פה. אבל שמעתי מספיק בחיים שלי. זה יכול לעזור בתור התחלה.

זה אכן פועל, אך זו אינה הדרך הנכונה...

הרי אנו מקיימים קשר מיני לא רק כדי לגרות איבר מסויים ולהיפטר מנוזל עודף, נכון
המהות האמיתית של הקשר המיני נמצאת ברבדים הרבה יותר עמוקים בחיבור בין בני הזוג, ואם במקום להיות שם איתה ב-100%, הראש שלך עסוק, ועוד בדברים אחרים, "לא מדליקים", איפה אתה שם את עצמך? איפה אתה מבחינת ההתייחסות, הרגש, האנרגיות?... הגישה הנכונה הרבה יותר מורכבת מזה.

שלא יבלבלו אותך פה פשוט לחברים כבר קצת

נמאס לענות למי שסובל משפיכה מהירה כי זה הכי שכיח. אתה יכול לשרשר אחורנית או ללכת לקישורי הפורום ולקרא, אם אחר כך תהיינה לך עוד שאלות תשאל שאלה ממוקדת אחרי שאספת ידע.

jolybar

New member
לי נראה שלאלוני נמאס לענות

איזה מין תשובה זו? לפי תשובתך החצופה, כל אחד צריך לחפש בשרשורים קודמים כי הכל כבר נאמר בעבר ויש גם ספרים ואתרים נוספים באינטרנט ואפשר להסתדר גם ללא תשובותייך השטחיות. אני לא יודע כמה שנים את סקסולוגית אבל אין ספק שכל השאלות חוזרות על עצמן וימשיכו לחזור על עצמן כל עוד בני אדם מתעסקים ויתעסקו בסקס.

efect

New member
ד"ר אלוני לא חייבת לענות

רונית אלוני מנהלת את הפורום בהתנדבות והיא לא חייבת דבר לאף אחד.

ברונכית

New member
בהתנדבות?

הפורום העמיד אותה על הרגליים מבחינה כלכלית. הארץ מוצפת באינסוף סקסולוגיסטים שבקושי גומרים את החודש, והיא התפרסמה בזכות הפורום הזה.

ברונכית

New member
אני לא סקסולוגיסטית

רק חושבת שמי שלוקחת על עצמה ניהול פורום, חייבת לנהלו כראוי.

quoin

New member
האם שפיכה מוקדמת הומצאה רק בדור הזה

יכול להיות שאנשים השפיכו מוקדם כבר בדורות הקודמים והדבר בכלל לא חדש. בכל יום יש בנים שמגלים שהזין לא עומד להם מספיק או שהם משפיכים מהר מידי - הם ראויים לתשובה אמיתית.

למעלה