גמירה מהירה

לאה361

New member
גמירה מהירה

יש לי פרטנר שאני מקיימת איתו יחסי מין כבר כמה זמן
והוא גומר מהר, מהר מאוד אפילו עוד לפני שאני מתחילה לגמור.
לעיתים אפילו זה קורה אפילו בשלב הנשיקות שהוא פשוט מוציא וגומר לי על הבטן..וזה הורס את כל חווית הסקס לאחר מכן

האם יש דרך או איזה כדורים שיכולים לעזור לו להחזיק קצת יותר זמן?

הי לך!

נשמע מאוד מתסכל.
האם הוא מודע לבעייה?
יש מספר ספרים טובים בנושא ויש גם משחה שמאלחשת ומורידה רגישות(רק צריך לשים לב שהיא נספגת לפני שהוא חודר אליך- כדי שלא יאלחש אותך..)
&nbsp
יש ספר שנקרא ״פזמ״ ויש ספר חדש של רפיק (תמיר קימחי)

Sharoman

New member
זה באמת יכול לתסכל

השאלה היא קודם כל אם אתם לא יכולים או לא רוצים להמשיך לאחר מכן לסיבוב נוסף?
אלא אם גם בסיבוב השני הוא גומר מהר כל כך?
כלומר, מה בדיוק מפריע לך? העובדה שהוא גומר מהר מידי או שהוא לא ממשיך אחרי?

כמו שמיצי אמרה, יש משחות מאלחשות ואפילו קונדומים מאלחשים שניתן להשתמש בהם.
אבל שימי לב שהמשחה נשארת שם וגם יכולה לעבור אליך במגע אז קודם כל להשתמש בכמות יחסית, שנית לשתוף את האיבר לפני שעושים בו שימוש נוסף ;)
אפשרות נוספת היא פשוט לאונן, גם בעיקר ביום הפגישה שלכם אבל רצוי לפחות פעם אם לא פעמיים ביום.
אם הוא "שומר את עצמו" בשבילך הוא צריך להפסיק ולהתחיל לשחרר בתדירות גבוהה בהרבה ובעיקר ביום הפגישה בו הוא יכול לגמור 2-3 פעמים לפני שאתם מתראים ובכך להוריד משמעותית את הרגישות שלו ואת סבירות שלו לגמור בכלל.

דבר אחרון ולדעתי הכי חשוב הוא השאלה של האם הוא מודע לתופעה ולתסכול שלך ממנה או שהוא פשוט מקבל אותה כמובנת מעצמה?
הוא צריך להבין שסקס הוא לא משחק למשתמש יחיד ושהתפקיד שלו לוודא שאת נהנהת כי אחרת לא תרצי להיות שם.
אם עדיין לא דיברת איתו על העניין יפה שעה אחת קודם, אבל חשוב לעשות את זה בצורה אמפטית ולא מאשימה שמסבירה לו שכמה שאת שמחה לראות אותו נהנה את רוצה שהוא ישקיע בך קצת (הרבה) קודם.
תנסו להאריך את המשחק המקדים, לשלב יותר משחקי אצבעות ומין אוראלי או אפילו לשלב צעצועי מין (ויברטורים למינהם).
כמו כן אם הוא מרגיש שהוא קרוב מידי לגמירה שפשוט יפסיק ויתמקד בך במקום ורק אז שיחזור לפעילות.
על כל פנים, אם הוא לא מודע לבעיה אין סיכוי שינסה לטפל בה, אז קודם כל דברי איתו בצורה בוגרת שמאפשרת גם לו להתבטא ותסבירי לו שלא משנה כמה טוב לכם עכשיו חשוב לך שזה ישתפר.

Simpelsoul

New member
זה משנה אם הוא תמיד ככה או רק איתך

לא תקבלי על זה תשובה אמיתית בטח אבל בכל מקרה יש פן פיזיולוגי אנטומי ופן מנטלי.
בפו המנטלי קורה אצלו שלב התרגשות ממושך. אני מתכוון שאצלו, השלב שגורם לאיבר המין לעמוד נמשך מעבר לקבלת התוצאה, מה שמביא את כל זרימת הדם, המגע ההדדי לכך שהוא יגמור מכל דבר קטן.
*** הוא צריך קצת זמן בין השלבים,תציעי לו לענג אותך בלי חדירה ונשום ולהתרגל לכך שאכן הוא איתך, ואת מעוניינת בו, ולגוף שלך, ולמגע בך או ממך. תגידי לו שאת רוצה שהוא יחקור את הגוף שלך בידיים שלו, עם הלשון והשפתיים שלו אולי אפילו לספר לך תוך כדי מה הוא רוצה לעשות לך. התהליך הזה תוך כדי נשימות לתיעול כלפי מעלה של האנרגיה המינית, יעזרו לו להכיל את ההתרגשות שלו ממך ו/או מהסיטואציה.
**תגידי לו שבמידה והוא מרגיש שהוא קרוב לגמירה, שיצא, ינשום נשימות עמוקות תוך כדי שהוא ממשיך לענג אותך עם הפה, לשון וידיים. עצם היציאה והמשך העינוג שלך עם הידיים שלו יאפשרו לתודעה שלו להירגע ולהסתנכרן עם הסיטואציה.
**להציע לו להתרכז בגמירה שלך, ואיך הוא רוצה לענג אותך.
*** רוב הגברים גומרחם מהר בגלל התרגשות מהסיטטאציה, וחוסר ניסיון התיעול האנרגיה המינית. שנושמין עמוק ומרפים את הגוף, ניתן ממש להרגיש את האנרגיה הזו.

Simpelsoul

New member
זה משנה אם הוא תמיד ככה או רק איתך

לא תקבלי על זה תשובה אמיתית בטח אבל בכל מקרה יש פן פיזיולוגי אנטומי ופן מנטלי.
בפו המנטלי קורה אצלו שלב התרגשות ממושך. אני מתכוון שאצלו, השלב שגורם לאיבר המין לעמוד נמשך מעבר לקבלת התוצאה, מה שמביא את כל זרימת הדם, המגע ההדדי לכך שהוא יגמור מכל דבר קטן.
*** הוא צריך קצת זמן בין השלבים,תציעי לו לענג אותך בלי חדירה ונשום ולהתרגל לכך שאכן הוא איתך, ואת מעוניינת בו, ולגוף שלך, ולמגע בך או ממך. תגידי לו שאת רוצה שהוא יחקור את הגוף שלך בידיים שלו, עם הלשון והשפתיים שלו אולי אפילו לספר לך תוך כדי מה הוא רוצה לעשות לך. התהליך הזה תוך כדי נשימות לתיעול כלפי מעלה של האנרגיה המינית, יעזרו לו להכיל את ההתרגשות שלו ממך ו/או מהסיטואציה.
**תגידי לו שבמידה והוא מרגיש שהוא קרוב לגמירה, שיצא, ינשום נשימות עמוקות תוך כדי שהוא ממשיך לענג אותך עם הפה, לשון וידיים. עצם היציאה והמשך העינוג שלך עם הידיים שלו יאפשרו לתודעה שלו להירגע ולהסתנכרן עם הסיטואציה.
**להציע לו להתרכז בגמירה שלך, ואיך הוא רוצה לענג אותך.
*** רוב הגברים גומרחם מהר בגלל התרגשות מהסיטטאציה, וחוסר ניסיון התיעול האנרגיה המינית. שנושמין עמוק ומרפים את הגוף, ניתן ממש להרגיש את האנרגיה הזו.

למעלה