לא בטוח שהפטנט שלי יעזור לך.שלום אני חדש כאן רציתי להתייעץ ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי .
בסקס עם אשתי אני גומר מהר מידי ( יכולים להיות מקרים שמרגע החדירה אני גומר תוך משהו כמו 10-15 שניות) אם יש למישהו טיפים מעשיים איך לעכב את הגמירה ולהאריך את ההנאה אשמח תודה
אפשר יותר הסבר ופירוט תודהאני יודע שיש טכניקות בדסמיות לשליטה בגמירה כך שעם אימון בהן אפשר לשלוט בגמירה באופן מנטלי לחלוטין (ז"א שעד שאתה לא מקבל "רשות" לגמור, אתה לא תצליח לגמור)
אימונים לעיכוב השפיכה יעזרו לך. יש ספר בשם "פזם" של תמיר קמחי שיש בו תרגילים טובים. יש גם ספר בשם "הגבר המולטי אורגזמי". אפשר גם ללכת למספר פגישות עם סקסולוג.שלום אני חדש כאן רציתי להתייעץ ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי .
בסקס עם אשתי אני גומר מהר מידי ( יכולים להיות מקרים שמרגע החדירה אני גומר תוך משהו כמו 10-15 שניות) אם יש למישהו טיפים מעשיים איך לעכב את הגמירה ולהאריך את ההנאה אשמח תודה
מאיפה אתה יודע את הגיל שלו?תגיד תודה שבכלל עומד לך...
חוץ מזה, תביא ביד לפני שאתם שוכבים. ככה לא תגמור מהר.
נראה לי שכדאי שתנסה טעמו של גבר...מאיפה אתה יודע את הגיל שלו?
הקטע של גמירה מהירה הוא בד"כ תלוי תדירות... אם שנה וחצי לא עשית... הכל תוסס ונרגש ונגמר בשניות.
אם אתה "משתמש" תדיר, אתה יכול להחזיק מעמד. אה. וכן. אם היא מאד תוססת, היא גם יכולה לגרום לך לסיים במהירות את הארוחה.
למה? אני אישה?נראה לי שכדאי שתנסה טעמו של גבר...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.