גמירה מהירה

שלום אני חדש כאן רציתי להתייעץ ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי .
בסקס עם אשתי אני גומר מהר מידי ( יכולים להיות מקרים שמרגע החדירה אני גומר תוך משהו כמו 10-15 שניות) אם יש למישהו טיפים מעשיים איך לעכב את הגמירה ולהאריך את ההנאה אשמח תודה

Gu987

Well-known member
בסקס עם אשתי אני גומר מהר מידי ( יכולים להיות מקרים שמרגע החדירה אני גומר תוך משהו כמו 10-15 שניות) אם יש למישהו טיפים מעשיים איך לעכב את הגמירה ולהאריך את ההנאה אשמח תודה
לא בטוח שהפטנט שלי יעזור לך.
אני חושב על המורה שלי למתמטיקה, אבל אני לא בטוח שאתה מכיר אותה...

A לון

Member
מנהל
אני יודע שיש טכניקות בדסמיות לשליטה בגמירה כך שעם אימון בהן אפשר לשלוט בגמירה באופן מנטלי לחלוטין (ז"א שעד שאתה לא מקבל "רשות" לגמור, אתה לא תצליח לגמור)

אימונים לעיכוב השפיכה יעזרו לך. יש ספר בשם "פזם" של תמיר קמחי שיש בו תרגילים טובים. יש גם ספר בשם "הגבר המולטי אורגזמי". אפשר גם ללכת למספר פגישות עם סקסולוג.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
תחשוב שאתה נמצא במנוסה מאריה רעב שרץ בעקבותיך.

תגיד תודה שבכלל עומד לך...
חוץ מזה, תביא ביד לפני שאתם שוכבים. ככה לא תגמור מהר.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
תגיד תודה שבכלל עומד לך...
חוץ מזה, תביא ביד לפני שאתם שוכבים. ככה לא תגמור מהר.
מאיפה אתה יודע את הגיל שלו?
הקטע של גמירה מהירה הוא בד"כ תלוי תדירות... אם שנה וחצי לא עשית... הכל תוסס ונרגש ונגמר בשניות.
אם אתה "משתמש" תדיר, אתה יכול להחזיק מעמד. אה. וכן. אם היא מאד תוססת, היא גם יכולה לגרום לך לסיים במהירות את הארוחה.

מאיפה אתה יודע את הגיל שלו?
הקטע של גמירה מהירה הוא בד"כ תלוי תדירות... אם שנה וחצי לא עשית... הכל תוסס ונרגש ונגמר בשניות.
אם אתה "משתמש" תדיר, אתה יכול להחזיק מעמד. אה. וכן. אם היא מאד תוססת, היא גם יכולה לגרום לך לסיים במהירות את הארוחה.
נראה לי שכדאי שתנסה טעמו של גבר...

Sharoman

New member
המון גברים גומרים מאוד מהר עם בן/בת זוג, וזה יכול להיות תלוי בגירוי פיזי או מנטאלי.
כאמור יש שיטות לעיכוב הגמירה אבל הן לוקחות זמן והשקעה לפתח ולשכלל, אז כאן השאלה היא אם זה משהו שאתה מוכן להשקיע בו (בסוף זה משתלם).
אפשרויות נוספות יכולות להיות לגמור (אפילו יותר מפעם אחת) לפני שאתה ניגש לאישתך.
אפשרות נוספת יכולה להשתמש בחומר מאלחש (אצל כל בית מרקחת), ולעקוב טוב טוב אחרי הוראות השימוש!
דבר נוסף שאני ממליץ עליו בלי קשר הוא להשקיע מספיק בבת הזוג שלך לפני שאתה חודר אליה ולוודא שהיא מספיק מרוצה ומסופקת לפני שאתה מתחיל להתרכז בעצמך.
עקרונית, גם לגמור מספר פעמים לפני שאתה ניגש אליה וגם שימוש בחומר מאלחש הם פתרונות מהירים, אבל לא אידיאלים ולכן הייתי כן מנסה לחקור טיפה את הנושא (אפשר גם בגוגל) אפשרויות של עיכוב גמירה, טבעית ע"י מאמץ ולא ע"י חומרים.
בטווח הארוך גם אתה תהנה הרבה יותר כשלא תגמור תוך שניות ספורות אלא תוכל להחזיק זמן ממושך מספיק בהנאה הדדית בזמן חדירה.

למעלה