גמישות המפשעה

ronish1

New member
גמישות המפשעה

שלום, אני בן 44. התחלתי ללכת לחוג קראטה. חלק מהתרגילים המבוצעים בחוג דורשים גמישות באזור המפשעה. אני חייב לציין שאני "קרש" 100%. ככל שאני מתאמן יותר ועובד יותר על הגמישות באזור אני מרגיש יותר כאבים ובענין הגמישות כלום לא משתפר. אני כבר חצי שנה בחוג. מה עושים? תודה

גמישות

יתכן והתרגילים שאתה מבצע אינם מבוצעים כהלכה, אולי המינון לא מספיק, אולי אתה קצת מגזים, אולי ההגבלה בטווח לא קשורה לרקמה הרכה ובעצם מוגבלת בגלל מבנה הפרק......קשה לי לדעת מה הסיבה ומה בדיוק אתה עושה. תתיעץ עם מורה לחינוך גופני או פיזיותרפיסט על מנת שיראו בדיוק מה אתה עושה ואולי יביעו דעה. בדרך כלל גמישות זה דבר שניתן לשפר במיוחד "לקרשים", אך ל"קרש" יש גבול כמה שהוא יכול להכופף (-: בהצלחה יעל

ronish1

New member
גמישות המפשעה

שלום יעל, אני מניח שלפחות אחד הגורמים שאמרת הוא נכון (אני מהמר על ההגזמה)אבל כרגע אני כבר לא עושה כלום. הפסקתי עם כל התרגילים והמתיחות. עכשיו אני צריך פשוט לחזור למצב ה- "קרשי" ההתחלתי אבל ללא כאבים. מה עושים כדי להיפטר מהכאבים? מנוחה מוחלטת, כדורים? איזה? משחות? אילו? קומפרסים וכו'. תודה רוני

המשך...

רוני שלום, האמת היא שאני לא יכולה להגיד לך מה לעשות כי פשוט חייבים לבדוק ואין כמו מראה עיניים. אם המצב מאד מציק לך אני ממליצה בחום לפנות לטיפול ולאחר בדיקה יתנו לך את התרגילים המתאימים על מנת להקל על הכאב וגם לשפר את הגמישות בצורה נכונה. אני יכולה להגיד שבדרך כלל מנוחה מוחלטת היא לא התשובה אלא מנוחה יחסית וגם תרגילים שמתאימים למצב אך בשביל זה תצטרך להיבדק. בהצלחה יעל

למעלה