גמישות יתר במפרקים ויוגה טיפולית

פארש

New member
גמישות יתר במפרקים ויוגה טיפולית

אני סובלת ממפרקי זה זמן רב, מאז ומתמיד הם היו גמישים מידי, תרגלתי יוגה בהתחלה זה הואיל ואחר כך התחילו לי כאבים בזמן התרגול, כאבים שלא הופיעו קודם, וגם לא אחר כך. אני מעוניינת לברר לגביי יוגה רפואית האם יש מורים שמתמחים בפרקים היכן אני בודקת ומחפשת מורה שמתעסק\ת בתחום הזה. תודה ויום טוב

anatina

New member
אריאלה אורפז

מורה מצויינת, מומחית בטיפול בבעיות ספציפיות דרך היוגה מלמדת במרכז דארמה ברחובות www.darmayoga.co.il

מפרקים גמישים

מה שקורה במפרקים גמישים שעומס רב "יושב" על אותם מפרקים, זאת אומרת שאין חלוקה שווה בשלד.כשצעירים אין כאבים, אבל אם השנים נוצר עומס גדול יותר, יש שחיקה גדולה וכל זה מלווה בכאבים. עכשיו טעות בסיסית של מורים ליוגה -הם רואים תלמיד גמיש ובדרך כלל דוחפים אותו עוד,אם למדת איינגר, יכול להיות שאמרו לך לנעול את הברכיים וזה מאוד מאוד לא נכון לך ספציפית! מה שצריך לעשות בתרגול היוגה הוא לעבוד על השרירים הסובבים את המפרקים, לחזק אותם כדי שישמרו על המפרקים. המפרקים שלך צריכים להיות מעט כפופים, בהתחלה זה יהיה קשה מאוד ,אבל לבסוף תברכי על כך. לא נותר לך אלא לחפש מורה, שלא יתלהב מהגמישות יתר שלך, אלא יכניס אותך לעבודה על מודעות ליציבה נכונה וחיזוק השרירים.

פארש

New member
תודה רבה

אני מחפשת מורה עם ניסיון בהקשר הזה של מפרקים וכו' מאזור המרכז, רחובות רחוק לי..

anatina

New member
נסי באתר של ארגון מורי היוגה

לי אישית נראה שיתאים לך ויני יוגה, אבל תסתכלי שם ברשימת המורים ותחליטי בעצמך www.isyoga.co.il

rutan

New member
יוגה טיפולית

ממליצה מאד על שיעורים טיפוליים במרכז של גבי דורון בנווה צדק, ת"א (איינגר יוגה) 03-5163641

למעלה