גמישות כבקשתך

alon_o

New member
גמישות כבקשתך

מאחר וביקשו ממני, למרות שכבר שמתי את הלינק הזה בעבר, מצורף שוב הפאק על גמישות. אפשר, כן, אפשר להגיע לגמישות מקסימלית תוך שלושה חודשים (בעזרת עבודה נכונה). גמישות מקסימלית = הכי הרבה שהגוף שלכם יכול. וכן זה כולל שפגט. לא חייבים לקרוא את כל הפרטים היבשים, אפשר לרפרף, לעלעל, וכדומה. ואם מישהו רוצה אני יכול גם שטוטה* בנושא. * החלף\החליפי "שטוטה" ב: "לענות על שאלות" ו\או "להעביר הדרכה" ו\או "לעזור עם תרגילים" \ ו\או "לעזור" ו\או לא יודע, תשלימו אתם. בכל מקרה הפאק הוא אחלה דבר. -- אפשר גם בלי ה' הידיעה. נ.ב. לדעתי חוסר גמישות הוא אחלה הזדמנות. חבל להפטר ממנו בדרך הכי קלה ומהירה שאפשר בלי ללמוד מזה
אבל זה לא אומר שאי אפשר.

עזוב אותך מאינגליזית ../images/Emo3.gif

אין לי כח לקרוא אנגלית אני די חלוד בזה.

מר ON

New member
אשמח לקבל הדרכה

ואנסה גם לקרוא חלק מ - 68 העמודים באנגלית... 3 חודשים?
אולי יותר קרוב ל - שנים

alon_o

New member
אולי נארגן מפגש?

מפגש בודד בנושא כושר וגמישות. אני אדריך ואעסוק בנושאים הבאים: 1. גמישות: למה, כמה, ואיך. 2. כוח: למה, כמה, איך 3. זריזות (כוח מתפרץ): למה כמה איך 4. אם כבר, אז באותו מחיר יתווסף הנושא של זריזות תגובה. יודעים מה? אולי זה אפילו לא יהיה רק חד פעמי? עושה לי חשק
. מי יבוא למפגש כזה?

DradefulDad

New member
../images/Emo45.gif אני +עצה

בכל מקרה נפגשים בשישי קבוצה משמבאלה אז אפשר לעשות את זה בשישי ומי שלא ירצה "רק" יתאמן.

ש ק נ א י

New member
אני עובדת בימי שישי עד 14:00

כל-כך מבאס אותי לקרוא על האימונים המדהימים שלכם. הייתי, ועודני רוצה להשתתף בהם, אך איני יכולה מפני היום והשעה.

DradefulDad

New member
../images/Emo36.gif מצטרף+

נראה לי שלרוב האנשים יותר נוח להתחיל בסביבות 12 וזה כנראה מה שנעשה ואת יכולה להצטרף באמצע,לא?

alon_o

New member
טוב, אז מתי נוח?

לא בא לי ביום שישי. ושחף גם רוצה אז חבל
מה דעתכם על יום חמישי הבא (לא הקרוב) ב-20:00? אם לא אז תציעו תאריך חלופי. -אלון

Queen of light

New member
גם אני רוצה

אבל בחמישי אני מסיימת ללמוד רק בארבע ורבע, אז אני אוכל להגיע לת"א בערך בחמש... על איזה שעה חשבתם?

מר ON

New member
../images/Emo87.gif מ-כ-ב-י ../images/Emo87.gif

אולי ביום שמיני (ראשון, שני... שישי...) בערב? לאף אחד אין תוכניות ביום הזה, על בטוח

DradefulDad

New member
אני לא יכול בנתיים

בחמישי,הצעות: רביעי ב20 עדיף לי או שלישי ב17/18

למעלה