גמישות!

survivor112

New member
גמישות!

הרבה זמן לא כתבתי בפורום.אבל יש לי שאלה!אז ככה.אני מתעמלת בערך 10 שנים,כשהייתי צעירה יותר(אני בת 15) הייתי נורא גמישה בגב,ועם הזמן זה נעלם כמעט לגמריי.עכשיו אני כן עושה גשרים וכל זה אבל לא כמו פעם. ממה שהבנתי,הגמישות בא ליידי מיצוי כבר בגיל 12 ולאחר מכן כבר אין איך לשפר את יכולות הגמישות .אם זה באמת נכון.זה נורא מבאס כי כשהייתי יותר גמישה (בכללי בכל הגוף) התרגילים נראו הרבה יותר טוב.ועכשיו הם מעט נוקשים.אני באמת לא יודעת אם זה נכון..ומאוד מקווה שלא.אני כן רוצה להשקיע יותר ולהחזיר את הגמישות, אמנם לא כמו פעם אבל כן במידה מסוימת. ואם זה אפשרי ויש למישהי רעיונות בשביל לשפר אני אשמח(= תודה(=

אמא לה3

New member
על גמישות צריך לעבוד...והרבה

הגמישות לא באה לידי מיצוי בגיל 12, ככל שתפתחי אותה יותר, בכל גיל, היא תשמר ואף תשתפר. אני אישית המשכתי לפתח את הגמישות בהצלחה אפילו לאחר הצבא, כל יום כל הזמן...(עד כמה שיכולתי), עד היום, בגילי הקשיש, אני עדיין עושה שלושה שפגטים (ימין, שמאל ואמצע) וגם גשר (אבל לא טוב כל ככך ) פשוט כי לא עבדתי על זה בצורה רציפה (בכל זאת...שלושה הריונות), בכל מקרה , הנקודה היא שאפשר וניתן לשפר גמישות בכל גיל, העיניין הוא עבודה קשה. שבי כל יום לפחות דקה-שתיים בכל שפגט, תמתחי את הכתפיים בכל הזדמנות ועבדי על הגב. גיל 15 זה עדיין צעיר ואת יכולה להתקדם מאוד. בהצלחה, ותעדכני איך הולך לך

למעלה