גמל אדום - גירסה ב'

S h u g i

New member
גמל אדום - גירסה ב'

טוב אז ביום שבת התכנסנו 5 מופרעים מנטלית ( גלעד,שמיר,רוני,דניאלה,אנוכי ) במסלול שהוביל גלעד מתחיל כמו הגמל האדום רק שממשיכים בנחל יעלים עד מעלה יאיר התחלנו בערד עם רוחות חזקות מאוד שמקשות על היגוי ושליטה וסיימנו במלונות בים המלח אחרי שירדנו את מעלה יאיר , מסלול נהדר בנוף משגע ! הפעם וויתרנו על רכיבה חזרה לערד והוקפצנו ע"י בוריס הסעות בע"מ ( 08-997444 ) בתמונה שמיר - רוכב חדש ,סה"כ רכיבה חמישית שלו כבר על מפלצת ששוקלת 24 קילו , רק שהוא רכב עליהם בקצב מהיר כאילו היו אופני שבילים ממוצעים , הפול פייס כבר הספיקה להחזיר את ההשקעה שלה גם עבור רוני ..

S h u g i

New member
לפני הירידה במעלה יאיר

האמת די מפחיד אני עשיתי חלקים גדולים ממנה ברגל המחשבה על התרסקות בשביל מסולע בבולדרים הורידה לי מהחוויה אני עדיין צריך שטח יותר סטרילי ...
תודות לרוני וגלעד שהצליחו לישר לי את הגלגל האחורי למרות שאיבדתי 4 שפיצים עוד בנחל יעלים ..

S h u g i

New member
../images/Emo91.gif חוות פיליפ

מקום נחמד לעצירה בדרך דרומה אפשר להצתיד בקפה \ פיתה לבנה דרוזית לאסי מתוק שמן זית ..

S h u g i

New member
אל תגזים .... ../images/Emo12.gif

האמת שאני די "מחפש את עצמי"
ולא ממש סגור על זה .. מצד אחד אוהב מאוד רכיבות בסגנון הזה ומצד שני את אופני ה ב' שלי החלפתי באופני כביש ! כן .. גם זה נחמד ושמור למצבי רוח אחרים (התחלתי לרכוב אתם לעבודה ) כך שהכל תלוי על איזה צד אני מתעורר בבוקר , כמה טוב שיש רק שני צדדים
בעצם יש גם צד כזה של רכיבות שבילים ארוכות .. צריך להוסיך עוד יום לסופשבוע ! שישבת כבר לא מספיק !

eOfer

New member
סחה על ה A-Line ../images/Emo45.gif אופני הדגל של

Norco Canada

alonaski

New member
עשינו את המסלול הזה בעבר! ../images/Emo13.gif

גדי ואני! זה היה באותו טיול הסטורי בו פגשנתו לראשונה את מנהל הפורום המכובד = יורם (יחד עם יונתן רייף)
. צריך לציין רק שעד למדרגת המדבר שממנה יורד מעלה יאיר לאזור המלונות של עין בוקק - יש הרבה עליות בדרך!
תגיד, השניים האלה בתמונה רכבו כל היום עם קסדות פו-פייס על הראש?!?!?

giladz

New member
אם לא תספרי לפורום FR

את ה200 מטר מסוף מעלה יאיר למלונות, על הכביש הינו ללא קסדה. ולדעתי בשתי עליות ששמיר דחף את האופנים אני מקווה שהוא היה בלי.(אחת היתה לחזור לאיפה ששוגי שבר את השפיצים, והשניה להתחלת מעלה יאיר) גלעד

giladz

New member
רכיבה רביעית מינוס של שמיר

ופעם שניה על האופנים האלה. גלעד

למעלה