גמני זקוק לעזרה

eranmc

New member
גמני זקוק לעזרה ../images/Emo7.gif

הפורום היקר והאהוב שלי ניהיה משעמם! מספר הגולשים נשאר זהה למה שהוא כבר כמה שנים (פחות גולש אחד שהעזבתי). הבעיה שהחברים בפורום מתעצלים לכתוב הודעות: לדוגמה התחלנו משחק עם פרס יקר יחסית למה שהם עד כה קיבלו והם מתעצלים אפילו לענות על השאלה שמישהו אחר כבר ענה עליה דקה לפני (העתק הדבק). ניסתי למחזר שירשור מן העבר אבל זה כשל אחרי כמה זמן, מצעדים משאלים ומשחקים לא עובדים. חשבתי לעזוב אבל הבנתי במהרה שלא יהיה מחליף מהפורום ובכך בעצם יסגרו את הפורום. יש הצעות? נ.ב הפורום לא מת, הוא פעיל אך לא כמו בעבר.

קסנדרה*

New member
ערן אל תהייה עצוב , תחייך ../images/Emo13.gif

נכון, לפעמים קשה לעורר פורום רדום, אני מסכימה איתך שזה עצוב. אבל האם ניסית להתייעץ עם הנהלתה ?? אולי תעשה תחרות תמונות ? שהגולשים יביאו תמונות של הזמרת, תמונות מירחונים וכו'. אולי כתבות שנכתבו עליה ותנסו לדון בנושאים, מה נכון, מה לא ומה הוסיפו העיתונאים. תנסה לברר אם יש לה מועדון מעריצים בארץ ? אם כן לארח את יו"ר המועדון או משהו בדומה.... רק אל תהייה עצוב בבקשה
קסנדרה

eranmc

New member
טוב הנה >> ../images/Emo13.gif

האמת שהיום אמרו לי כמה אנשים שהפורום מתעורר, אני לא מרגיש ככה בכל אופן. יש בימים אלה תחרות בפורום נושאת פרס (
) אבל החבר'ה מתעצלים אפילו לענות עליה, והשאלות נורא פשוטות ולא דורושת אפילו ידע אישי. אין לה מועדון מעריצים כי אם כן אני הייתי מנהל אותו
בכל אופן תודה לך ולשושי

Pure SilenCe

New member
כדי ליצור קהילה קבועה,

לא חייבים לעסוק רק בנושא הפורום. אפשר לדבר על דברים אחרים בעלי עיניין. ברגע שתיווצר קהילה, הפורום לא יגסוס כי תהיה פעילות. חשוב ליצור מהפורום מעין בית שנעים להתכנס בו. אז אולי לא תמיד תדברו על הנושא בתחילה, אבל לאט לאט.. ולהביא גולשים. ליזום צ'אטים מעניינים ומשעשעים. לעשות משחקי חברה. יש המון משחקים כיפיים. הם עוזרים לנו להכיר חד את השנייה יותר טוב.

eranmc

New member
ככה:

כל הגולשים (שהם מעריצים ולא סתם באים כי משעמם להם) מרגישים נוח, כייף, בבית, עם חברים, החברויות בין האנשים הם גם מעבר לפורום. יש המון צ'אטים בפורום, הבעיה שהם כבר לא כמו בעבר. אני כנראה סתם נלחץ
תודה בכל אופן

Pure SilenCe

New member
לתפעל לתפעל לתפעל.

כדי להחיות את הפורום יש צורך בהפעלות. להכניס עיניין, נושאים, משחקים. והכי חשוב, לא להילחץ

eranmc

New member
יש כמה וכמה פעילויות

הבעיה שאין הרבה השתתפות (למרות שיש מספיק גולשים).

neta s

New member
ערן - תמיכה מהסוג הזה

לגבי הערת הקהילה, מציאת פתרונות ודברים חדשים וכו', כדאי להעלות בפורום הענייני. קודם כל יש בו יותר אנשים, והניסיון המצטבר שלהם יכול לעזור לך יותר. ושנית, יש בו הרבה מנהלים עם קהילות בעלות אופי דומה (מעריצים ומוזיקה) מה שבוודאי יכול לעזור יותר.

eranmc

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אני באמת אעשה ביקור בית בכמה פורומי מעריצים, אין זכויות יוצריםעל גניבת שירשורים?

sh53

New member
האם זאת הודעת מצוקה או גולשת חצופה

פה עניתי לגולשת כבר. פורום זה לא צ'אט, אז מה היא רוצה בעצם, לנהל שיחה בפורום? בכלל המשפט האחרון שלה - אם אנשים לא נמצאים במחשב, אז ברור שלא יענו לה. האם הייתם מעירים על צורת התבטאות כזאת בפורום? הרי לא מדובר פה בשפה בוטה.

d@r121

New member
בעיות

בסלולארי חברתי נפתח השרשור הבא עניתי את מה שעניתי, התגייס לצידי מי שהתגייס ובאמצע נדחף אחד הגולשים לאור תגובה שהגבתי אותו גולש ידוע בתור אחד שאומנם הוא די טוב בתחומו אבל מתייחס בזלזול לאלה שהידע שלהם פחות משלו. עכשיו הגולש הזה עבר לנהל בקהילה מתחרה (שבימים עברו הוא יצא כנגדה), וחוץ מלתקוף את המנהלים על הריסת הפורום (למרות שאנחנו בנינו אותו מ0 והבאנו אותו להיות המוביל בתחומו בארץ, פרט שהוא כנראה שוכח) הוא לא ממש תורם כרגע. מה אפשר לעשות עם גולש סורר מסוג זה שיכול להביא למצב של מרד ופרובקציות זולות בפורום?

קסנדרה*

New member
דרור אולי התשובה אינה עצה, אבל.....

תמיד כשכבר תרגיש שהפורום שלך מתנהל על מי מנוחות, וכולם מרוצים פחות או יותר מהתנהלותו, יצוץ לך איזה מישהו שיעכיר את האוירה וכמובן יודע יותר ממך, ואתה בעצם בכלל לא מתאים לנהל פורום כזה וכהנה וכהנה. כשהוא כבר עוזב הוא טורח לידע את כל הגולשים על עזיבתו לכתובת X ואנא בואו לשם כי שם מקצועי ורציני וכיו'. קשה לי לייעץ לך כי אני באופן אישי כל פעם תוהה מחדש למה זה צריך לקרות ? כשאני לא מוצאת עצמי בפורום זה או אחר אני יוצאת בשקט ולא משאירה עקבות שלא ירגישו שבכלל הייתי שם. אבל למדתי שיש גם התנהגות אחרת. אז כמנהל אתה צריך כבר להיות מורגל בשכאלה, אם כי הם באמת מכעיסים ומפרים את שלוות הפורום. אני מציעה לענות להם ככל יכולתך, תשתדל להפגין את כוחך כמנהל, אל תתן להם את ההרגשה שזה מעיב כהוא זה על הפורום. תשתפך פה ושם תמשיך להפגין "פסון" כי מן הסתם אין דרך אחרת שאני מכירה, אבל אולי חברנו האחרים יתנו עוד עצות מועילות ואלמד גם אני. בהצלחה
קסנדרה

Pure SilenCe

New member
מרגיעים אותו כמה שיותר מהר.

זה יופי ואחלה שהוא טוב בתחומו, אבל זה לא עוזר לפורום, אם במקביל לעזרה שלו, הוא מתסיס אותו. ועוד, לגבי איך לא להתרגש.. קח את דברייה של קסי לתשומת לבך. היא צודקת.

neta s

New member
לא חוכמה

להקים פורום מתחרה ולבוא להגיד שהמקורי הוא בעה. מסכימה עם קסנדרה - אל תשכח מה עשיתם מהפורום (למרות הגיל, והצעירות, וכל התירוצים האחרים), קח את זה איתך באמת בגאווה. חושבת שכדאי להעלות את הדיון בפמ"ע - נראה לי שיוכלו גם לתת לך הרבה עצות קונקרטיות.

למעלה