גמני יכולה לספור עד עשר ביפנית

swirrrly

New member
גמני יכולה לספור עד עשר ביפנית../images/Emo4.gif

למדתי אבל מילה חדשה
: שינגטצה
[תקנו אם אני טועה
] פתחתי הודעה חדשה למרות שאני יודעת שבטח המנהלת עוד מעט תפתח על זה הודעה, או ש... יש אפילו סיכוי שאני היחידה שחשבה על לדון על זהO_O. לא נורא, אני נרגשת[?] ממ.. אני צריכה להפסיק להגיד 'כאילו'... מאמו טו סלף. ממ.. הוא עשה עליי רושם .. עוד יותר ממקודם.. של אדם נורא.. גאה. הבנאדם פשוט אריה, בהתאם למזל שלו
הוא היה חתייייייייייייייייייייייייייייייייייייך
היה לו זיעה בבית השחי
..
אממ.. אני חייבת להודות שממש קשה להבין אותו
כמו שהוא אמר בסוף - הוא *אכן* מסתבך.. תגיע לנקודה[?]
לא נורא יש שידורים חוזריםO_O. לצערי לא הקלטתי, הוידיאו לא היה מחובר, ולאבא שלי [ולי
] לא היה כוח[?] - לא נורא, כל זאת במחשבה שיש שידורים חוזרים [ראו למעלה
]. קיצור היה שווה
... חח גם כשהוא היה צריך להזכיר את השם של סלמה האייק... ממ היה מענין לשים לב לזה..
זהו מעכשיו אין יותר 'כאילו'!! לחתימה שלי, לחתימה..
ושמחתי, לשם שינוי, על השאלות שהתלמידים שאלו אותו - אלה באמת היו שאלות טובות ומועילות
ואני גם עכשיו מקוה שהייתי מזכירה יותר במכתב שלי [והיחיד שראיתי
] שאני ממש ממש ממש מאמינה במשחק..
לא נורא, שנה הבאה[?].

מיצי007

New member
אם פעם אהבתי אותו

עכשיו האהבה שלי הגיעה לשיאים חדשים אני לא יכולה לדבר מרוב אושר.

SoundsOfSilence

New member
הוא סקסי...

כשהוא מדבר ביפנית
הקלטתי את זה וצפיתי בזה שוב והיו לי כל כך הרבה דברים להגיד על התוכנית ושכחתי אותם אז אני אצפה בזה שוב אגיב אחר כך עוד פעם.

~*~gaL

New member
למה הייתה לי הרגשה שזה היום??

שמישהו יזרוק עלי משהו!
חייב להיות שידור חוזר!

swirrrly

New member
הלילה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif 1:45../images/Emo70.gif ../images/Emo118.gif

~*~gaL

New member
אני אוהבת אותך, ולא אכפת לי מה את

עושה אחרי התוכנית עם אדוארד - את מתחתנת איתי!!! פחחחח.... :))) תודה תודה תודה!!!

~*~gaL

New member
אהההה, טוב נו,

זה היה "הלילה" של אתמול... :(((( נוווו, איזה שיט. :(

swirrrly

New member
זה היה הלילה של שלשום או משו ../images/Emo118.gif

כזה בעצם.. התבלבלתי טוטאלית או משו באופן טוטאלי :|||| אבל היה מחמם לקרוא את ההודעה הקודמת שלך
ו... יש לך שירלי בחתימה...
]]]]]]]]]

מיצי007

New member
יהיה גם שידור חוזר מחר גל../images/Emo70.gif

יהיה טוב,אני תכף הולכת לבדוק לך ממתי עד מתי.

~*~gaL

New member
ב10:55, או מש'ו כזה.. לא?

וב14:00 ומשהו... בכל אופן, המון המון המון תודה!! :)) זה מרגיע כשיש את כל השידורים החוזרים האלו.

מיצי007

New member
כן,רק בבוקר

לא ב-2 גם... שלא תתבלבלי.... תקליטי פשוט ואז תוכלי לראות את זה שוב ושוב ותגלי כל פעם מחדש כמה אד הוא בנאדם מוזר
אגב,עוד יום יש לו יומולדת

~*~gaL

New member
אוי, זה היה כ"כ מקסים! ../images/Emo99.gif

למרות שפספסתי את הדקה הראשונה... כי עשר דקות לפני שזה התחיל אמרתי לעצמי: "תנוחי, את לא תרדמי"... פחחח
אבל זה לא שפספסתי את אדוארד עצמו
הוא היה מקסים, הבנאדם פשוט אינטליגנטי בצורה מדהימה. דרך הדיבור שלו, וכל מה שהוא אומר... איזה כיף למי שהיה בקהל הזה. :\

Sheep From Hell

New member
../images/Emo60.gifyei!!!!ראיתי סטודיו למשחק!!!

יאאאאא......................... אדיל'ה כזה מתוקי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה נשמה....... הוא כזה כלי!!!!! אוף זה היה קצר מדי.... כשהגיע הקטע של הסטודנטים ששואלים חשבתי וי יש עוד בטח חצי שעה עם אדי ופוף זה ניגמר
טוף לא נורא.... אני יראה היום שוב ב 14:20..... איזה כיף לסטודנטים ראו את אדי.... אני כל כך רוצה ליראות עכשיו את everyone say's i love you אני מתה לראות אותו במחזמר שר... יש לו קול ממש חמוד!! כמו בסמוצי', חחח... היה לו קול של איכר..חי חי... יאמי... טוב קישקשתי פה מספיק בלי שום קשר והגיון.... אז אני יסיים עם תמונה מדהימה של אדי! תמונה עם החיוך הכי מדהים בעולם!!!!! גררררר... צ'או!!!!!

מיצי007

New member
נכון הוא חמוד?

ואינטיליגנט בצורה שלא תיאמן. פשוט הבנאדם הזה חכם בצורה שלא תיאמן,משתמש במילים שהבנאדם הממוצע משתמש אולי בתדירות של פעם בחיים
ופשוט ישבתי מרותקת לטלוויזיה עם חיוך גדול מרוח על שפתי. כזה כישרון גדול,ומה גם-שמתם לב כמה הוא מדבר הרבה מהצד השמאלי של הפה והרבה מאוד עם הידיים? אחחחח והגורגרת שלו שנעה כל הזמן,לא הפסקתי להסתכל עליו

SoundsOfSilence

New member
התגובה המלאה שלי! ../images/Emo98.gif

ישבתי שוב וראיתי את זה ורשמתי את כל מה שרציתי להגיד כדי שאני לא אשכח. אז קודם כל ברצוני להגיד שכמה שאהבתי אותו קודם עכשיו אני אוהבת אותו עוד יותר. הוא מסוג הבנים האלה שאני תמיד מתאהבת בהם...
אז קודם כל הוא נורא נורא נורא חכם
הייתי בשוק מכמה שהוא חכם! כשהוא מדבר רואים שכל שאלה ששואלים אותו יש לו כל כך הרבה מה להגיד והוא מין מחפש כל הזמן מילים מתאימות בשביל להסביר את עצמו. זה גם נורא ברור שם כמה שהוא יצירתי. הוא מדבר המון עם מטאפורות והעבודה שהוא לא רצה לעסוק בה אף פעם זה עבודה עם כספים, כנראה בגלל שזו העבודה הכי משעממת והכי פחות יצירתית בעולם. והוא מדבר המון עם הידיים
גם אני שמתי לב לכתמי זיעה...
מסכן בטח היה לו חם (הוא שתה כל הזמן מים).
הראו את הספר מחזור שלו!!! הוא היה כזה חמודי!!!! אוייי הוא היה כזה חנון....
יש לי שאלה בקשר למשהו... שמתם לב שהוא כל הזמן מקרב את היד לפה כאילו הוא בא להשתעל אבל הוא אף פעם לא משתעל
למה זה
שמתם לב לחיוך הזה שנהיה לו כששאלו אותו על מה הוא עשה ב"פרידה"? כאילו הוא חושב "סוף סוף מישהו שואל אותי את זה!!!!" נראה לי הוא ממש התאכזב שלא כתבו את השם שלו בתסריטים. היה מגיע לו קרדיט
בקשר לקטע של השאלון: קודם כל מעניין אותי כמה פעמים הוא אמר like בתוכנית...
אני אספור אחר כך ואדווח. אוף עכשיו אסור לי להגיד כאילו וכזה ואני אומרת את זה המון... הוא נראה כאילו הוא מקבל בחילה רק מלחשוב על המילה הזאת. ונכון כשהוא אמר שאור עושה לו את זה?
אז משום מה הוא הזכיר לי ילד אוטיסט...
הוא כזה weirdo...
והקטע שהוא אוהב את הצליל של הכלבים מראה על כמה שהוא אוהב להרגיש נאהב. שיבוא לארץ נראה לו קצת אהבה
וזה שהוא לא אוהב קולות של בכי... זה היה כל כך מתוק!!!
חוץ מזה נראה היה שהוא נורא אהב את הסרט פייט קלאב (העיניים שלו נדלקו כששמע את השם) ושהוא נורא הושפע מכל הקטע עם התאומים
. והדבר האחרון שיש לי להגיד הוא: צ'ינגטה

מיצי007

New member
שמחה שנהנית כמו כולנו

בקשר לאור-אני וחברה שלי התפקענו מצחוק ששמענו אותו אומר את זה.... הוא באמת טיפוס מוזר הוא מתוק וחמוד. אני יצאתי עוד יותר מאוהבת
מהתכנית הזאת

אוליאוליאולי מישהו הקליט????

תעזורולמישהי נזקקת חוץ מזה שאת הנעורים שלי בילתי בלי כבלים גם את סטודיו למשחק עם אד הפסדתי אם יש מישהו שהקליט פליז פליז פליז שיצור איתי קשר

למעלה