גמני רוצה! משפטים משירים בהפוכה!

גמני רוצה! משפטים משירים בהפוכה!

המשפטים הבאים הם מתוך שירים ישראלים, אבל את הסדר של המילים במשפט הפכתי, בואו נראה אתכם מגלים! 1) נשבר יודע אני שהקיר רק הזה 2) ספינה כל היא יבשה שטובעת 3) מישהו אתה כמו מרגיש אחר פתאום 4) המלכה תותח רק לשמוע ביום של ההולדת 5) אהבה חפש קצר תחפש אושר אל 6) להיות עצמי רק שוב עם 7) את אני ואפתח אקום לך הדלת ואז 8) עינוי עד תמיד הערב אותו מהבוקר 9) קיבלו אחדות פניו את בערים 10) לחכות תמיד קשה הכי זה בהצלחה

אוקי...

1.שנים חסומות/ מוניקה סקס (אני רק יודע שהקיר הזה נשבר...) 2.זן נדיר/ קורין אלאל (כל יבשה היא ספינה שטובעת...) 3.ברחובות שלנו/ משינה (אתה פתאום מרגיש כמו מישהו אחר..) 6.השיר שלי/ מופע הארנבות של ד"ר קספר(רוצה להיות שוב עם עצמי...) 7.אינטרקום/ שייגעצ (צלצלי לי באינטרקום, ואז אני אקום ואפתח לך את הדלת...)

Chandler Rulz

New member
10.

יהודה פוליקר - בתוך הפקק האינסופי ("תמיד הכי קשה זה לחכות..")

4

לחיות בניו זילנד/אתניקס (להיות ניו זילנדי ולשמוע תותח רק ביום ההולדת של המלכה...)

רון65

New member
הנה תרומתי הצנועה...

5. "אל תחפש אהבה - חפש אושר". "חוץ לארץ" - בלאגן 9. "מהבוקר עד הערב זה תמיד אותו עינוי". "באויר" - ברי סחרוב

Gulash Man

New member
9.

יחסי הציבור של המוות- דן תורן בערים אחדות קיבלו את פניו בשנאה ואפילו בבכי...

../images/Emo121.gif2.

"כל יבשה היא ספינה שטובעת כשחופרים, מקלטים" (זן נדיר (ככה קוראים לו
/דנה ברגר)

BoByBiRd

New member
3!!!!

"אתה פתאום מרגיש, כמו מישהו אחר" - ברחובות שלנו - משינה

משעשע.

לקח לי רגע להבין שהסדר לא באמת הגיוני. 1. אני רק יודע שהקיר הזה נשבר (שנים חסומות-מוניקה סקס?) 2. כל יבשה היא ספינה שטובעת (זן נדיר- קורין אלאל) 3. פתאום אתה מרגיש כמו מישהו אחר (ברחובות שלנו-משינה) 7. ואז אני אקום ואפתח לך את הדלת (אינטרקום- שייגעצ)

למעלה