גמני רוצה

oRockGirLr

New member
אנשים שמעוניינים לתרום ל...../images/Emo73.gif

לעגיל שלי בלשון
גאאאד אני נואשת לעגיל כבר!! אבל אין כסף ואמא שלי כשהיא תראה את העגיל תתלוש לי אותו (יענטו אמא שלי לא בעד זה) ו.. ו.. אני רוצה עגיל בלשון
אוווווףףףף ואז מה אם אני בת 13 אני לא מתכוונת לחכות 3 שנים לעשות את העגיל או במקרה הגרוע - 5 שנים!. לתרומות
ICQ: 167848044 Email: [email protected] או במסרים אישיים
29/12/03-31/1/04 תורמים לעגיל של אור - אל תתרקו(תטרקו?!?) דלתות

תטרקו

אף אחד לא יתרום לך שום כסף לעגיל בלשון מהסיבה הפשוטה שזה לא חוקי לחורר מישהי בגיל שלך! [ומתחת לגיל 16 בכלל] אני מבינה שאת ממש רוצה, אבל אין מה לעשות אם אתה באמת רוצה את הפירס הזה, את תוכלי לחכות תאמיני לי..

Fairies Hunter

New member
תראי, שירה [שירה?]

יש מכונים עם כמה שהם חוקיים וסטריליים לא בדיוק.. מקפידים על זה. ויש אנשים כמוני שממש רוצים לעשות ולא מרשים להם!! בד"כ גם בגלל סיבות לא הגיוניות.. אז הולכים ועושים.

מתוקה שלי

בזה שהם נותנים לצעירים מתחת לגיל 16 להתחורר/להתקעקע ללא אישור הורים, הם פועלים בצורה לא חוקית. אז זהו, שאני נגד לעשות בלי אישור הורים/ת.ז אני בעד פשוט לחכות. אם ממש רוצים אז אפשר לחכות.

MaddyD

New member
בואי נהיה מציאותיות.

רובנו התחוררנו את הפעם הראשונה מתחת ל16. ואני עשיתי רוק מתחת ל16 באחד המכונים הכי מקצועיים בארץ [אהםאיפהשעשיתקעקוע], אם יש אישור הורים, וההורים מוכנים לקחת אחריות, זה חוקי.

cha ching

New member
גמני רוצה ../images/Emo13.gif

אני פותחת פינה חדשה: פינת תרומות.. אני כבר מתה לעשות את האנדרגראונד המיוחל, אבל אין לי כסף כרגע
הצילו אותי! (אני מרגישה כמו ילדת וראייטי)

מה איתי?!?! אני גם רוצה כסף!

ואישור הורים
אני רוצה ליפרינג, אני רוצה עגיל בלשון ואני רוצה קעקוע!!! אההההההההההההההההההההה...

cha ching

New member
טוב, בת.. ../images/Emo8.gif בואי נלך לעשות

קעקוע.. אכפת לך אם כבר אנ משחקת אמא, אני אהיה אמא רוסיה? בא לי..

cha ching

New member
כן כן ../images/Emo13.gif

מי באבלובה? רצה קנה נייר טאלט מקבלת ספר ילדות קטנים 4 תשעים?

למעלה