גמני רוצה ipod!

עלעל1

New member
גמני רוצה ipod!

מכיון שאני ח-ו-ל-ת מוזיקה, אני מבינה שאין לי מה ללכת על המיני? אם כי הצבעים שלו יפים יותר ללא ספק! באופן כללי כל המושגים שאתם משתמשים בהם הם די סינית בשבילי... אני לא פריקית של מחשבים וכל מה שבא איתם (יותר של מילים ומנגינה) אם כי אולי בעזרתכם אני אשתפר. תבינו שבכלל לא ידעתי על קיומו של המכשיר הזה עד שהייתי בניו יורק לפני חודש ולא הבנתי מה זה לעזאזל המכשיר הזה שכולם מסתובבים איתו, והמארח שלי ממש הכריח אותי לרכוש ipod אבל התלבטתי ועכשיו לאחר שחזרתי- מצאתי אתכם ומסתבר שאני היחידה בלי זה!!!! :( אז עוד מעט הוא בא לארץ ואני אבקש שהוא יקנה לי. נראה לי שאני אלך על 20 ג'יגה , והבנתי שהוא עולה 300 דולר. (אני לא כ"כ בקיאה בענייני הדורות, מן הסתם זה יהיה החדש (4) לא?) או שלבקש משהו אחר? והשאלה הכי חשובה- איכות שמיעת השירים- איך היא?? סליחה על ההתקפה, שלום לכולם ותודה מראש על כל מידע/ מענה

ניו יורק היא ערש האיפוד והמק

אז ברור שבניו יורק היית במיעוט בארץ אנחנו עדיין לא נכנסנו בגדול לתרבות הזו אבל בהחלט משתפר רק לראות את הפורום הזה בן 4 ימים מלא בבעלי איפוד זה כבר מראה משהו
אז מה את רוצה לדעת? האם יש לך שירים במחשב? את יודעת מה זה mp3? או שיש לך רק דיסקים? אז בשביל התחלה כדאי שתורידי את האיטונז שזו התוכנה שבאה עם האיפוד ומאפשרת לסנכרן בין השירים במחשב והדיסקים לאיפוד וגם משמשת כתיבת נגינה וגם יש חנות מוזיקה תתחילי איתה ותראי הלאה לגבי הדורות החדש אכן ה4 הוא מה שמוכרים היום פה ושם עדיין רואים את הדורות הקודמים בעיקר ה3 הקודם הבדלים משמעותיים אין ואם כבר אז כבר לקנות כמובן את ה4 ולא את הקודמים איכות שמיעה מעולה ללא ספק האיפוד מגיע גם עם אוזניות איכותיות וכמובן שאפשר גם לקנות אוזניות עוד יותר טובות אבל האיפוד עצמו הוא איכותי מאוד עוד שאלות? אני פה

עלעל1

New member
תודה על קבלת הפנים החמה:)

ותודה על הנכונות לעזור וללמד בלי התנשאות ומתוך שמחה :) אני שומעת שירים דרך המחשב וכמובן דרך דיסקים, (וראיתי שאחי העולל הוריד את האייטונז המדובר.) אבל בלי שום קשר אשמח להבין את ההגדרה של mp3 ז"א זה נגן מוזיקה אבל מה זה אומר מבחינת הטכנולוגיה שלו? חוץ מזה אני משתדלת לעבור על דפי האתר וללמוד מדיונים שכבר היו פה וכשיגיע האייפוד לידי- אז זה יהיה יותר רלוונטי. מה שבטוח עזרת לי להחליט שאני הולכת לרכוש את המכשיר הזה anyway !!! (הפלוס במצב שלי הוא, שהבחור שאמור לרכוש לי אותו, בעל ספריה של כ-1000 דיסקים!!!) חדוות האושר :) כיף שאתם פה!

mp3 זה טכנ' של קובץ מוזיקה

ולמעשה הוא צורת כיווץ של המוזיקה יש את קובץ הwav או הaiff במק שהם הצורה הגולמית של קובץ המוזיקה קובץ כזה יכול להיות אפילו 50 מגה ויותר לשיר אז הmp3 ושאר הפורמטים כמו AAC של אפל שזה הרישמי שאיפוד תומך חוץ מmp3 ועוד מספר פורמטים כדי להבין מה עומד מאחורי זה צריך להבין את הטכנו' שעומדת מאחורי זה אבל אני אקצר האוזן האנושית שומעת טווח תדרים מסויים וקובץ מוזיקה גולמי מכיל הרבה יותר תדרים אז מה שקורה בmp3 פשוט מורידים את התדרים הלא נשמעים וכך נוצר קובץ קטן משמעותית מהקובץ המקורי תלוי בשיטת הכיווץ גם האיכות של המוזיקה נשמרת במידה מסויימת בעלי אוזן מוזיקלית מסוגלים להבחין בין האיכויות אבל רוב האנשים לא מרגישים הבדל ומרוצים מאיכות הצליל לנוגע נגן הmp3 כמו איפוד ודומיו שבדרך כלל מנגנים גם פורמטים אחרים כמו לדוגמא האיפוד מנגן mp3 וAAC של אפל שזה בעצם mp4 ואת wav וaiff אז האם השם הנכון שלהם הוא נגן mp3 או נגן דיגיטלי?

weddew

New member
אני היחיד שחושב שהצבע הלבן...

של האייפוד המקורי הרבה יותר יפה מהצבעים של המיני ? לגבי הנפח...אני חושב שאי אפשר לדעת מה יהיה.. גם אני חשבתי מה אני אעשה אם כל כך הרבה מקום אבל רק התחלתי למלא את האייטונז וזה כבר הגיע ל- 4 ג'יגה..והתחלתי לפני יומיים עם 800 מגה...

עלעל1

New member
בקשר לצבע, נראה לי שאני אצבע

את זה לבד או רק אקשט, כי אני לא מתה על הלבן הפלסטיקי הזה- תעשייתי מדיי בשבילי, אם כי גם הצבעים הבוהקים זה לא ממש אני..... אבל קודם כל שיגיע האייפוד וזה הולך לקחת חודש וחצי!

למה לצבוע אם יש iskin?

כמה דוגמאות באתר הבית של iskin אבל ראיתי צבעים מדליקים כמו פרה וצבעי מרינס

weddew

New member
רק שירים...ויש לי עוד המון.

מבחינת דיסקים..יש לי לפחות 40 דיסקים להעביר למחשב...

weddew

New member
אין סוף לשירים...

אני ממליץ להעביר את כל הדיסקים שיש לך בבית למחשב.. אפילו אם יש שירים שאתה חושב שאתה לא תשמע כל הזמן.

Ohad18

New member
אם יש לך אייפוד (וזה הקטע הטוב בו)

כנראה שיש הרבה מקום אז אפשר להעביר לאיכות של 320Kbps, או אפילו להשתמש ב - Wav אם הקיבולת ממש גבוהה (ואם הוא תומך) (ואם כבר מישהו ניסה איך האיכות הזאת
)

למעלה