גמני רציתי לשתף אתכם במשהו

גמני רציתי לשתף אתכם במשהו ../images/Emo9.gif

לפני כחודש פתחתי בסטודיו שלי קורס בובנאות למבוגרים, וב"ה יוצאות לכולם בובות מהממות. אתם מוזמנים לראות גם כן... בבלוג שלי: http://naamameyer.blogspot.com/ אני מרגישה כמו אמא אווזה הגאה באפרוחיה...

אהבתי, תמיד מעניין לראות יצירות של אחרים

בהצלחה בקורס
, ואת בהחלט יכולה להיות גאה
כל הכבוד, עלי והצליחי והמשיכי לשתף אותנו. אני הולכת להמשיך לתפור ולהדביק פרחים תמונות בימים הקרובים אני מקווה.

tov22

New member
בהצלחה :)

איזה יופי של עבודות- הבלוג מקסים והבובות מהממות

פ י ו ל ה

New member
את צריכה להיות גאה

הבובות באמת מהממות והקורס נראה ממש חוויתי רק מהתמונות של הגיוון והעשייה.. כל הכבוד, ישר כוח והמון בהצלחה בהמשך :)

בהם ובעצמך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ובצדק רב!!!!! נהנתי לצפות בתמונות של יצירות תלמידייך הבוגרים ולקרוא את מה שכתבת כ"כ יפה בבלוג ניכר שעליהם ועליך עוברת חוויה מהנה ומרתקת הנעשית מהלב. הצלחתי להבחין בתמונות גם בבובות שלך המבצבצות פה ושם על מדף או על קיר ואהבתי. שאי ברכה על עבודתך עם הנוער המיוחד, זוהי עבודת קודש בעיניי ויש לך גם את התלמידים הצעירים על כל אלה (ועוד לא הזכרנו את ההצגות והמופעים )כל הכבוד לך מספרת
תודה ששיתפת אותנו
נשמח לשמוע עוד...

../images/Emo51.gif רבה דודי!

סופסוף רואים אותך שוב בפורום...
ותודה לכולם על כל התגובות המפרגנות. בינתיים היה לנו שיעור נוסף והבובות מתקדמות ויוצאות מפתיעות ומרתקות. ברגע שיהיו מושלמות - אעלה עוד לבלוג שלי ואשתף. מקווה לפגוש את כולכם ביום חמישי הקרוב!

אין בעד מה!!!

כשמגיע מגיע
צודקת, בשבוע שעבר די נעדרתי מהפורום... יש תקופות כאלה שאנחנו חייבים לעשות לביתנו
ואת השבוע העברתי בפגישות עבודה לקראת תפקיד חדש בהצגה שאני קופץ אליה בחנוכה, מופע חדש שהתבקשתי לביים ויצא מיד לאחר החג, הופעה בהצגות, הכנות למפגש
וניסיונות להזמין אנשים, חי היום יום ואת כל זה עשיתי תוך כדי כאבים קשים בפה ובלסת ובליעת כדורי אנטיביוטיקה שהתישו אותי
כך שעד שהגעתי למחשב כבר לא הייתי במצב לכתוב אבל לא לדאוג - כפי שאת רואה השבוע כבר חזרתי לעצמי והנה אני כאן אגב, גם אם אני לא כותב אני נמצא פה מספר פעמים ביום ורואה הכל
מחכה להמשך בבלוג

למעלה