גמרים - יום שני

cubano1

New member
גמרים - יום שני

היום היה קצת יותר מתח לשם שינוי וזה לא היה ידוע מראש! סוי לו שחקה אותה והסגנון האלגנטי שלה גבר על האתלטיות של האחרות! היא לקחה זהב בגדול בקורה וגברה על יאו ג'ינאן, וויבר ורייזמן. קומובה נראתה מבואסת כרגיל, ונפלה בביצוע דאבל ספין. פונור היתה לא מדויקת והשמיטה סריה אקרובטית. בקרקע זה היה בולט עוד יותררייזמן וויבר ולורן מיצ'ל ביצעו תרגילים אקרובטים ברמה גבוהה מאד, אבל השופטים נתנו את היתרון, ובצדק לדעתי, לסוי לו ולאפאנסייבה. רייזמן היתה מדויקת ואתלטית להחריד, ועקפה את וויבר, אז באה סוי לו ועקפה בקצת את רייזמן, ואחרונה ומפתיעה עלתה קסניה אפנסייבה הרוסיה שעקפה אות כולן במפתיע. לא בטוח שאני מסכים עם החלטת השופטים - הייתי נותן את היתרון לסוי לו ונותן לאפנסייבה את הכסף או את הארד. לורן מיצ'ל היתה טובה, אבל בלי ניצוצות. טוודל היתה אפורה משהו. במקבילים דאנל לייבה שבכלל מתחמה במתח ולא העפיל שם בגלל טעות הפתיע ולקח את הזהב עם תרגיל מעולה - גבר על איצ'ימורה שעשה טעות קטנה. הוא גם גבר במרווח נח מאד על צוקאלידיס היווני וז'נג הסיני שחלקו את הכסף. בקפיצות כל המתמודדים מבצעים דראגולסקו או צוקהארה דאבל לאחור - קצת משעמם - אבל זה מה שהקוד מכתיב... היחיד שהיה מקורי איכשהו היה הקוריאני יאנג עם קפיצת ידיים טריפל בורג בגוף ישר(!) וצוקהראה טריפל(!) אחריו הרוסי גולוצוצקוב והיפני אוקיגו'צי

מזכיר לי במשהו את אליפות אירופה

גם שם אף אחד לא חשב שאפנסייבה היא מישהו בכלל, ובסוף היא הפתיעה את כולם, עד היום לא הבנתי איך. (מקווה שהיא מי שאני חושבת שהיא, ולא מבלבלת אותה אם מישהי אחרת). אשמח לראות סרטונים מתחרות, לרבות התרגיל של פונור.

נעממהה

New member
יש מצב שאת מתבלבלת עם דמנטייבה

דמנטייבה אכן זכתה בקרב רב באליפות אירופה האחרונה. באליפות העולם היא לא הבריקה ולעתים נראתה מעט כבוייה. אפנסייבה בד"כ מופיעה בקרקע ולא בקרב רב...

למעלה