גמר הפיינל פור ב ESPADA על מסך ענק!

sauron666

New member
גמר הפיינל פור ב ESPADA על מסך ענק!

מחר ב21:00 הגמר הגדול של הפיינל פור ב פאב ESPADA על מסך ענק!!!!! כמו-כן,ערב ללא תחתית ומבצעים מיוחדים!!!! דרך המכבים 46, ראשון לציון!!! 03-9692181

cobainos

New member
../images/Emo207.gifביקורת על המקום

אז ככה... שישי בערב בד"כ אני מעביר במסיבות במקומות מרוחקים למיניהם..אבל אחרי חרישות אני בהפסקה אז חבר שלי ואני החלטנו על סיבוב ברים קצר,הרי פתחו הרבה פאבים חדשים וצריך להתחיל לבדוק אותם.התחלנו באספדה(הפאב שהכי רציתי לבקר בו) אחרי מציאת חנייה הגענו לשם. מה אומר לכם?המקום באמת מעוצב יפה.רצפת פרקט מושקעת,עיצוב טיפה עתיק וחורפי משהו בצדדים.בר באמת יפה ומעוצב נפלא,מוזיקה מצויינת(לאוהבי הרוק הקלאסי והאלטרנטיבי) מבחר הבירות אמור להיות נחמד,אבל עם שתי בירות הם כבר לא עובדים וחבל...למרות זאת יש שם בירות חביבות(יש קריק לכל המתגעגעים מהכצה) ועוד כמה.המחירים לא זולים במיוחד,מלבד בירת הבית שהיא בירה עדינה ובהירה שאני,אישית,לא אוהב את הסגנון כ"כ. הבעיה במקום שהוא פשוט עצום.בר ענקי שגם כשהוא מלא יש אוירה חללית והד...קצת גורע מאוירת הפאב.מקום טוב לחגוג בקבוצות גדולות,יכול להיות אחלה של דאנס בר או משהו בסגנון.

S L I P Y

New member
צר לי לחלוק עליך...

הייתי שם עם כמה חברים... המקום עצמו לטעמי...(אחלה תיאור נתת) אבל השתיה... נקודה בעיתית... שתיתי ברבר (כן, אני יודע...טעות שלי... מתוק :S) אחר כך קיבלתי צייסר ב15 שח לא זוכר איזה אולי ג'וני... מפה הכל הלך והדרדר... הכל הרגיש מקולקל... הזמנתי מרפיס...(לא במיטבה) עוד צייסר (לא זוכר איזה-היה מבצע...) אבסינט - הרגיש ממש ממש גרוע...ממש מקולקל (ואני שותה הרבה אבסינט...) היה לו ממש טעם של אקונומיקה... לסיום קיבלנו "צייסר הבית" מתנה ליום הולדתי... וזה היה סיום ממש ממש רע... פשוט איכות ירודה מאוד... זה פשוט הרג אותי... הכל הרגיש ממש גרוע... כאילו קנו איזה חיקוי לפני 40 שנה :S אבל... זה רק אני (וחברים שלי...)

חןשסק

New member
חברה שלי הזמינה שם מרגריטה, ובתוך

הכוס היא מצאה שתי ציפרוניים. אני לא מתקרבת למקום

למעלה