גמר הקרקע גברים

BentzWatchJudo

New member
גמר הקרקע גברים

שלום לחברי הפורום,
אני לא עוקב כל כך אחרי תחרויות התעמלות וגם לא כל כך מבין אבל בכל זאת אני אשמח לדעת מה היה היום בגמר הקרקע גברים ואיך (באופן תיאורטי כמובן) שטילוב היה יכול להשתלב שם אם הוא לא היה פצוע.
ראיתי שאוצ'ימורה זכה במדלית ארד ושיפני צעיר (בן 17) ומבטיח זכה במדליית הזהב.

1) אשמח לדעת מה היו הציונים של המדליסטים ומה היתה רמת הקושי שלהם?
2) איך הציונים הנ"ל בהשוואה לאולימפידה האחרונה ולאליפויות עולם קודמות? האם הרמה עלתה לעומת אירועים גדולים קודמים?
3) איך שטילוב היה יכול להשלב בתחרות על סמך הציונים שלו בעבר באירועים קודמים ועל סמך ידע נוסף שלכם חברי הפורום?

תודה מראש

Mrpops

New member
שלום לך!

קודם כל נחמד לראות פה אנשים חדשים וכל הכבוד על ההתעניינות בספורט הנפלא הזה!
אני פחות מבין בהתעמלות גברים ואני חושב שהשאלות שלך מיועדות לחבר פורום ותיק בשם קובנו שבוודאי יוכל לענות לך על כך בפירוט ולעניין.
קובנו? מוכן לקחת את האתגר?

cubano1

New member
גמר הקרקע

המנצח הוא פנומן חדש ולא מוכר בשם קנזו שיראי
התחילו לצוץ סרטונים שלו לפני כחצי שנה - הוא מבצע שני אלמנטים בלתי אפשריים - טריפל בורג לפנים, וקוואד (בורג מרובע) לאחור.
יש לו דרגת קושי מטורפת - 7.4 - ואף אחד לא מתקרב אליו.
יש כלפיו, וכלפי קוד הניקוד בכלל ביקורת שכן הוא מבצע אך ורק ברגים בתרגיל שלו, ואף דאבל סלטו - והרבה אנשים חושבים שזה חד גוני ושהקוד צריך להעניש על כך.
בכל אופן - הוא העלה את הדרגה באופן משמעותי.

לגבי אלכס וההשוואה עם האולימפיאדה - השאלה שלך לא ממש רלוונטית. התוצאות מהאולימפיאדה ואליפות העולם הקודמת בה אלכס לקח מקום שלישי שייכים לחוקת הניקוד הקודמת - ואילו אחרי האולימפיאדה מוציאים חוקת ניקוד חדשה שמשקפת שינויים בניקוד, העלאה או הורדה של ניקוד על אלמנטים וכו'.
מתעמלים נדרשים לבצע שינויים בתרגילים שלהם בשביל לנצל באופן מרבי את הקוד החדש - ואלכס מעולם לא נבחן על פי החוקה הזאת ולכן אין טעם לנסות לעשות השוואות עם ניקוד משנים עברו. אם אתה מתעקש - קח בחשבון שאלכס היה בדרך כלל מתמודד בדרגות קושי דומות לאלו של דיאגו היפוליטו ודניאל פרוויס שסיימו חמישי ורביעי בהתאמה.

באופן כללי דרגות הקושי היו בין 6.4 ל6.9, ואז יש את שיראי עם 7.4

והנה כל התוצאות שמפורטות ציוני D וגם E
1 SHIRAI Kenzo JPN 7.400 8.600 16.000
2 DALTON Jacob USA 6.700 8.900 15.600
3 UCHIMURA Kohei JPN 6.400 9.100 15.500
4 PURVIS Daniel GBR 6.500 8.900 15.400
5 HYPOLITO Diego BRA 6.900 8.466 15.366
5 LEGENDRE Steven USA 6.800 8.566 15.366
7 HAMBUECHEN Fabian GER 6.500 8.800 15.300
8 MORGAN Scott CAN 6.400 8.433 14.833

Tammie

New member
המחשבה הזאת עברה גם לי בראש במהלך הגמר

אני חושבת שבכלליות- כל המתעמלים שרוצים להיות מתמחים על המכשיר הזה יצטרכו להעלות עכשיו הילוך.

למעלה