גמר חתימה טובה וצום קל...מי צם?
• •°•LolliPoP•°• New member 24/9/04 #3 ../images/Emo66.gifאני צמה.... וזה עצוב לצום ביומהולדת שלך טוב אני אחגוג ביום אחר...
M milkshakit New member 24/9/04 #4 אויש... טוב לא נורא, ../images/Emo55.gif תחגגי ביום אחר וצום קל לכל מי שצם, שזה יעבור כמה שיותר מהר!
T TiNkErBeL69 New member 24/9/04 #5 ../images/Emo28.gif היום יום הולדת ../images/Emo2.gif לרוני!!! הרבה הרבה מזל טוב בריאות עושר ואושר כמובן וכל מה שרק תרצי יתגשם גמר חתימה טובה וצום קל לכולם!
../images/Emo28.gif היום יום הולדת ../images/Emo2.gif לרוני!!! הרבה הרבה מזל טוב בריאות עושר ואושר כמובן וכל מה שרק תרצי יתגשם גמר חתימה טובה וצום קל לכולם!
• •°•LolliPoP•°• New member 24/9/04 #6 ../images/Emo66.gifתודה../images/Emo24.gif ובקשר למה שדיברנו יכול להיות שאני קונה במקום *האמ* להוריד *האמ* כי זה אפילו לא התחיל! אז אני מצטערת על האיחור הענק... אז אם אני קונה יהיה יותר קל
../images/Emo66.gifתודה../images/Emo24.gif ובקשר למה שדיברנו יכול להיות שאני קונה במקום *האמ* להוריד *האמ* כי זה אפילו לא התחיל! אז אני מצטערת על האיחור הענק... אז אם אני קונה יהיה יותר קל