גמר חתימה טובה וצום קל לכל פורום NOVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סליחה אנשושים!
ב ברררר New member 12/10/05 #1 גמר חתימה טובה וצום קל לכל פורום NOVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סליחה אנשושים!
ע ע ד י ת ו ש New member 12/10/05 #3 שיהיה לכולכם צום קל (לאלה שצמים) וגמר חתימה טובה..... סליחה אם פגעתי במישהו.... הכל מאהבה
ע ע ד י ת ו ש New member 13/10/05 #8 איזה כיף שנגמר?!!!!! לא צמתי... אבל עכשיו שאני חושבת על זה גם לא אכלתי.... רק במבה.... אבל השקט הזה הרג אותי<!?!!!!! העיקר שנגמר.....
איזה כיף שנגמר?!!!!! לא צמתי... אבל עכשיו שאני חושבת על זה גם לא אכלתי.... רק במבה.... אבל השקט הזה הרג אותי<!?!!!!! העיקר שנגמר.....
ב ברררר New member 14/10/05 #9 הרג?! עשה לי טוב לע הנשמה למרות שגם ככה דיי שקט בישוב שלי. אמאאאא~~~ מפחיד ללכת בלילה! עוד שנייה מישו מזנק עליך מרוב שקט.
הרג?! עשה לי טוב לע הנשמה למרות שגם ככה דיי שקט בישוב שלי. אמאאאא~~~ מפחיד ללכת בלילה! עוד שנייה מישו מזנק עליך מרוב שקט.
ה הקור יגמור אותי New member 13/10/05 #6 יא, היה צום ממש קל../images/Emo9.gif כמה טחנתי עבר לי ממש מהר יום כיפור, ואפילו לא ראיתי בכלל סרטים .
יא, היה צום ממש קל../images/Emo9.gif כמה טחנתי עבר לי ממש מהר יום כיפור, ואפילו לא ראיתי בכלל סרטים .
D dsol New member 13/10/05 #7 גם לי אבל זה בגלל שאתמול הלכתי לישון ב 22:30 והיום קמתי ב 17:20 אז ככה שלא היה לי זמן להיות רעב
ב ברררר New member 14/10/05 #14 לא באה לעזריאלי מחשש ליצורים בלתי מזוהים שיחטפו אותי לחללית שלהם ויכריחו אותי לישון 24 שעות!
D dsol New member 14/10/05 #15 לא 24 , רק 20 ../images/Emo3.gif וזה בריא לישון ! צריך מתישהו להשלים שעות שינה...