גמר חתימה טובה לאנשים המדהימים

גמר חתימה טובה לאנשים המדהימים../images/Emo23.gif

גמר חתימה טובה לכם, גם אם אני רק באופק, אני פה... אוהבת אתכם, מלווה אתכם, מקווה שכל אחד ואחת מכם יצאו את האושר ואת האהבה שיעשו לכם את החיים בריאים ויפים! אור ואהבה. אילת.

bali

New member
מנהל
גמר חתימה טובה גם לך ולכל

חברי הפורום.

rubber duck

New member
אילתתתתתתתתתתת ../images/Emo23.gif

מצטרף לבירכותייך שתיהיה לכלנו שנה טובה וחתימה טובה שרון

גמר חתימה טובה אילת

אני אדם לא מאמין לא צמתי ביום כיפור מעולם לא האמנתי שצום ובקשת סליחה יכולים לכפר על מעשי הרעים השנה הולך לעשות משהוא שלא עשיתי מעולם הולך על צום, אבל אשתה הרבה מים הצום כך גיליתי לאחרונה מאפשר להיות יותר מרוכז באופן רוחני גורם לניקוי הגוף מרעלים המים מאפשרים שטיפת הרעלים מהגוף. לגבי סליחה ומחילה אין הקדוש ברוך הוא זקוק לה זה אנחנו שזקוקים לזה מעצמנו!!! להפסיק ליסר את עצמי על דברים שעשיתי ואני מתחרט עליהם מה שהיה היה מת, היום יום חדש. להפסיק לכעוס על עצמי ועל אחרים לנקות ממני כמה שיותר התנהגות לא טבעית התנהגות שבאה מהראש ולא מהלב לפתוח את ליבי לקבל ולתת את כל מה שבא מהלב אור לראות ואהבה לחבר בין לבבות

שף מקסים, אתה כל כך צודק!

ופותח פה דברים עמוקים כל כך - הקבלה (גם הקבלה העצמית וגם הקבלה של הסביבה) ולקיחת האחריות על מעשים שלנו הם הדבר הנכון לכל אחד ואחת... אולי זה לא מקרה שהנושא מועלה בימים אלה, שכן, אלה ימים שנדונו למחשבה עמוקה לגבי החיים שלנו... הכעס הוא תולדה של הסתכלות אותה רכשנו עם השנים, של ביקורתיות, של שפיטה. אם נוותר על הכלים הללו שגורמים לנו לעוות את המציאות שלנו, ונביא במקום זה כלים של קבלה, הבנה, סליחה נגיע למקום בו כבר אין כעסים ששולטים בתגובות שלנו, כבר אין ביקורת, אבל יש הבנה, קבלה והרבה פירגון לעצמך ולסביבה... ...וכן, ידידי, הלב צריך לעבוד... הלב הוא השולט, הראש צריך לנוח קצת... אין מה לעשות, הראש תוכנת על ידי החברה שהורסת את עצמה, שנלחמת על כל פיסת אדמה, על כל רעיון, על כל שוני, על כל דבר. הגיע הזמן שהראש ינוח קצת וללכת בדרכו של הלב המרגיש, הלב שחש, שמכוון באותם כלים שנתנו להם תכונות מיסטיות, קראו להם אינטואיציה, תלפאטיה ועוד כאלה וכאלה אבל, כששבים וחושבים על זה - לילדנו יש את אותם כלים באופן נקי ומובהק אבל אנו מביטים בהם בדרך כלל כאילו הם לא מנוסים, כאילו הם עדיין לא למדו - לא כאילו הם עדיין יכולים ללמד אותנו, ו...חבל... מסיימת לעת עתה את ההודעה הזו, אבל מזמינה את כל מי שרוצה להמשיך ולהעמיק בה, בטח אעשה זאת בזמן הקרוב- אחשוף קצת ממה שאצלי השתנה... גמר חתימה טובה ידידי משכבר בימים, שף. צום מעמיק לך, הלואי ותגיע למחוזות חדשים! אור ואהבה. אילת.

eliya-l

New member
וגם ממני ../images/Emo23.gif לכל דרי הבית

המופלא הזה, גמר חתימה טובה, שתהא השנה מופלאה רכה ואוהבת, שתהא שנה של ריפוי ואהבה. כל אהבתי אליה

גם לך גמר חתימה טובה - הפעם כותבת..

אוהבת אותך! בהצלחה בשנה החדשה...! אילת.

ep333

New member
גמר חתימה טובה לכולם

צום קל לצמים, חשבון הנפש של רובנו כבר נעשה... באותו יום של גילוי המחלה, או מעט אחריו, או באיזה יום של מצב נואש.. אנחנו רק צריכים להזכר מה אנחנו עוברים, או ממה יצאנו.. כדי להבין שהחשבונות נעשים בשבילנו.. אנחנו כבר לא יכולים לשנות כלום. ובכל זאת.. אם מישהו מכוון משהו מלמעלה - אז אני פונה אליו עכשיו פנייה רשמית - אם תענית זה מה שצריך בשביל לכפר על חטאינו במהלך כל השנה - אני מניח שכל מי שכותב בפורום הזה עבר מספיק מזה.. אם זה בטיפולים עצמם (ואני לא אכנס לחשבון ימי הצום שאנחנו צוברים בטיפולים) או בתמיכה באדם חולה במחלה נוראית.. אז שוב - החטאים שלנו מתגמדים לעומת הסבל שעברנו.. אז תעשה טובה ותחתום לכל החולים בצד הטוב ונגמור עם זה.. נתראה בצום גדליהו. שהחיים יחייכו אל כולנו. ערן.

למעלה