גמר חתימה טובה לכווווווווולם

Tami661

New member
גמר חתימה טובה לכווווווווולם../images/Emo24.gif

כמתוכנן... עייפתי עצמי כהוגן הבוקר בספינינג ע-ו-ל-מ-ייייייייייייייי אין מה לעשות, יש שיעורים טובים, יש שיעורים טובים מאוד ויש שיעורים ש.... ממממממ... אין מילים לתאר את מה שהם גורמים מבפנים
את היום הזה פתחתי בשיעור כזה
עכשיו אני מוכנה לצום... בעצם
, אני מוכנה לצום כל יומיים בשביל שיעור כזה
ולעניין הסליחות, אז העניין הוא שאני באמת באמת משתדלת במרבית ימות השנה שלא לפגוע ולא לגרום למישהו להיפגע ממני, אבל...
לא תמיד דברים הם רק בשליטתי
ולכן אני מנצלת את הבמה הוירטואלית הזו כדי לשגר לכל מאן דבעי שיש לו "חשבון לא סגור" איתי...
סליחה אמיתית מה-
למי שצם - שיהיה צום קל למי שלא צם - בטוח יהיה צום קל ולכולם... גמר חתימה טובה

Mr Ka

New member
מצטרף לתמי ובעצם לכולם

אתחיל מכך שאבקש סליחה מאוד גדולה מלא מעט אנשים שאני מכיר. רובם ככולם, לא התכוונתי מעולם לפגוע בכם או לגרום לכם לאי נעימות. סליחה. למי שצם, שיעבור לו מהר הצום ובצורה קלה יחסית. הרי ה"מטרה" של הצום היא להתענות... אז שהתענית תהיה קלה עד כמה שאפשר. מי שלא צם, שיהנה באשר הוא עושה. ספרו חוויות לאחר מכן
ולכל בית ישראל - שנה טובה ומתוקה. גמר חתימה טובה. וגם מכם, סליחה אם אי פעם פגעתי או אמרתי משהו שלא במקום.
גדולה מכל ה
.

זה הכל תלוי בזוית ובעוצמה

אם תבחרי בזוית נמוכה ובמקסימום כוח השמיים הם הגבול

המממ... חתימה...

אני מוכן לפתוח שולחן ולחלק חתימות... יש ביקוש?... לא כי... חתימה טובה יש לי אני מבטיח! טובה טובה! בכל מקרה לאלו שהחליטו היום לפתוח בדיאטת הכאסח השנתית המוזרה הזו בה לא אוכלים מאומה יום שלם כשלפני כן ואחורי כן אוכלים בשביל שבוע ימים... אני מאחל לכם בהצלחה במשימה, לי אישית זה נשמע אקסטרים אמיתי, שביתת הרעב על רקע דתי, האמת... שאני תמיד בעד איש איש באמונתו... מה שמטריד אותי הוא אלו שבכלל לא מאמינים, והם לא מאמינים כי כל השנה הם חילוניים גמורים, אבל בהגיע אותו יום דיאטה... הם הרבי מלובאביץ'... אשכרה... אבל למה בעצם שיטריד אותי... שיטריד את הסוגדים... אז יללה סוגדים, שתהיה לכם סגידה עם תוצאות, ושכל משאלות לבכם יתגשמו, ולי אף אחד מכם\ן לא עשה רע, ובכלל לא הייתי מעוניין שמישהו\י יעשה דיאטה בגלל שפגע בי לפני שנה וכבר השלמנו מזמן, אבל ככה זה בימי הביניים, צריך להתאים עצמך, לזרום קוראים לזה... אז נזרום, צום קל.

Gspin

New member
גם אני מעוניין להתנצל

במיוחד לבחור נחמד ומקצועי בשם אייל חורב. אנא חזור לחיקנו אייל, ישנם דברים שגם אני, כמו כל בן אדם, יכולתי לעשות נכון יותר
והייתי מעוניין לתקן. גמר חתימה טובה לכולכם, שנה טובה ורמאדאן קרים (לזה מאומאלפאחם).

Tami661

New member
רק תגיד שבאמת התכוונת ואני חוזרת

בתשובה מלאה
אתחיל לעשות ספינינג עם חצאית ומכנס מתחת, כיסוי ראש ובהמשך... אפילו רעלה אז... במקום ה"מרעילה" הלאומית, יקראו לי: "המרעלה" הלאומית
תגיד, G... לא התגעגעת קצת?

Tami661

New member
../images/Emo9.gif היה... נגמר... חתמנו ו... לא!

לא אכלנו לפני בשביל שנה גם לא אחרי בשביל שנתיים בעצם... היה צום באמת קל
למי שגם ככה לא רגיל לבסס את סדר יומו על חזרזירונים צלויים, למי שהיה זקוק להשלמת שעות שינה והרביץ אותה ברצף של 12 שעות חרופ כהלכתו
כאחת למי שהדיאטת כאסח כבר מאחוריה... היה קל! החלק הקשה עוד לפניי: להספיק לגמוע את כל ה
שלא שתיתי (וזה הרבה!
), להיפתר מהכאב ראש ו... איך לעזאזל נרדמים בלילה?

תאומה כתומה... ../images/Emo24.gif

תם ונשלם עינויי בקשת המחילה... כאחת שרגילה לישון 4 שעות טופ בלילה מילאתי מצברים לחמישים שנה... 17 שעות שינה רצופות + הפסקה של 3 שעות (להראות שאני חיה) ואח"כ עוד שעתיים וחצי שעות לקינוח... הצום עבר כלא היה... הכאב ראש מתחיל לעבור... הכאב בחיך מטריד... יש למישהו רעיון מה לעשות בלילה? כי... אין מצב שאצליח לישון הלילה... מישהו בא לריצה קלה? מחר... אחרי יומיים בלי אימון... אני... אההה... 661... ביקשת סליחה?

Tami661

New member
בטח ביקשתי... מה זה ביקשתי? השלוש

שעות שהתעוררת בהן... היו שלושת השעות הרצופות שהקדשתי רק לך

bsc2

New member
תודה תמי!

בבוקר יום רביעי לאחר השעור לקחתי את שהשארת במקרר,רעיתי חגגה במזל טוב את יום הולדתה שחל השנה ביום הכיפורים הגשתי את שהשארת במקרר ואמרתי זה במיוחד עבורך לכבוד יום ההולדת . אך לא יכולתי לטעום עד לסיום הצום גילה זיהתה את מקור המוצר ושמחה ותודה גדולה ממנה,סוף הצום ומגישים לי פרוסה ממה שהשארת במקרר , זה כבר הרבה מעבר לכשרון זאת אומנות לשמה אין מילים לדבר מושלם שכזה ,תמי תודה שחילצת אותי ממצב מביך ולא באתי בידיים ריקות(סתם) גמר חתימה ושנה טובה לך ולכל בני ביתך לכל חברי הפורום ולבית ישראל מאחלים משפחת רדנסקי וצוות b.s.c

Tami661

New member
../images/Emo24.gifמכל ה-../images/Emo23.gif ושמחה שזה יצא

בעיתוי שכזה (תאר לך מה הייתי מכינה אילו הייתי יודעת על האירוע
) תמסור הרבה מזל-טוב לגילה ובכלל... הרבה מזל עד 120

למעלה