גמר חתימה טובה לכולם וצום קל

אהוד_

New member
יום כיפור קל ושקט

וגמר חתימה טובה אוףףף אין פה איזה ציור של תפוז עם כיפה!?
זה נראה הכי דומה

שלום אנשים

דווקא עכשיו, דווקא בשנה הזו שמתקרבת, אל מול התחזיות השחורות משהו של אלה שהמקצוע שלהם הוא להפחיד אותנו...דווקא בימים האלה שסוגרים שנה רעה מאד מבחינה אנושית, חברתית וכלכלית - זה הזמן להרים את הראש, לחייך אל העולם, לאהוב הכי הרבה שאפשר ולהגיד לעצמכם בפנים, הכי עמוק בפנים - שזו הולכת להיות שנה נפלאה: של הגשמת חלומות, של העצמה, של התייחסות סבלנית וסובלנית למי ולמה שסביבכם, של נתינה ובעיקר של עשייה מתוך אהבה. אני רוצה לאחל לכולם כאן שנה נהדרת, למי שצם - שיעבור בקלות (הולך להיות חם). שתקומו תמיד בבוקר עם חיוך על הפנים ותסיימו את היום עם חיוך...שתמיד יתנגן לכם איזה שיר קטן בנשמה בכל מה שאתם עושים ושתאהבו. תאהבו המון.

samc

New member
My Yom Kippur

הנה הפניה לאתר שמתאר את זכרונות כיפור שלי http://www.geocities.com/cohensam/mykippur.html האם למדנו לקח? מה דעתכם? צום קל שמואל

actress

New member
../images/Emo6.gif אהבתי אבל הנה../images/Emo163.gifצום קל וגמר

חתימה טובה לכו-לם.

actress

New member
יוו היית כ"כ חסרה כאן../images/Emo24.gifוהיום..

היום סי בגת רימון בחצות עם שירים בטוב טעם של פעם... מריונטה,תריסים סגורים(אולי) ועוד....

samc

New member
מסכים!! אסור לאבד תקווה

פגשתי צעירה לפני כשבועיים ושאלתי אותה האם יש תקווה למדינה. היא ענתה -לא! גם אני לא מבין את היאוש. ביחוד אצל צעירים. דור מזויין כבר שיר ישן! מחאה היא לא יאוש (לפחות אצלי) צריך לעשות כדי שיהיה יותר טוב! הסכנה בפתק הלבן והבריחה מהמציאות!

actress

New member
גמר חתימה טובה לכולם וצום קל../images/Emo39.gif

לכל מי שצם צום קל ולמי שלא בתאבון

למעלה