גמר חתימה טובה לכולם!^-^

גמר חתימה טובה לכולם!^-^

וכמובן, צום קל לכל מי שצם. אתם מוזמנים לספר בתגובות שלכם אם אתם צמים או לא, מה התכניות שלכם לחג, וכו' וכו'...
אני, באופן אישי, רוצה לנצל את השרשור הזה כדי להתנצל בפניכם. אני זוכרת שבמהלך השנה חזרתי מדי פעם, ופעם גם הבטחתי לחזור עם פיק לחנוכה שאתו לא חזרתי, ואני לא יודעת האם זה באמת היה נורא, אבל אם כל ההתחייבויות לקאמבאקים שלא עמדתי בהן פגעו במישהו או מאד אכזבו, אני מצטערת. אני כבר רחוקה מכל העולם של הסדרה ודמויותיה ולא זוכרת הרבה דברים, לכן אני לא יכולה להגיב לעתים קרובות. אבל מעתה והלאה, אם אני מגיבה, לא אבטיח כל מיני פיקים וקאמבאקים ואני לא יודעת מה. אה, ואני צמה, ואני לא יודעת מה אני עומדת לעשות. קרוב לוודאי שזה יהיה כמו בכל שנה - נלך לבקר את סבא וסבתא ונסתובב קצת ברחובות. ולסיום: שוב, גמר חתימה טובה!

צום קל לכולם !! ../images/Emo197.gif

אמממ...אני לא חושבת שאצום ... אני מיתכוונת להיסתובב עם חברות עד הלילה ^^ אממ וזהו לא הרבה...כניראה שיהיה לי משעמם אז אני יסיים את הספר שלי P: וזהו אז גמר חתימה טובה לכווווולם ^^ וצום קל !!!

shaoran li

New member
../images/Emo189.gifגמר חתימה טובה לכולם

אני לא צם אבל ברחובות אסתובב חופשי

הי מיני

שלום. גם אני מתכוונת לצום. למרות שבשנה שעברה נשברתי (אחרי 17 שעות ועוד עם קורנפלקס עם שוקו. כמו שנהגו איה וניני מהשמינייה וזה היה מר!!!! ). אני מקווה שהשנה אצליח. אני מאוד אוהבת את הסדרה אינויאשה. אבל מזמן לא ראיתי את הסדרה כי אין פרקים חדשים (ויש פרקים חדשים)
רציתי לדעת מה זה פיקים? אני מאחלת לכל אוהבי אינויאשה שתהייה לכם ולכן שנה טובה ושיביאו את העונה השנייה !!!!! שלכם, מיכליאשה

Mana Sama

New member
גמר חתימה טובה וצום קל וכולם~! 33>

מצטערת אם פגעתי במישהו השנה,מקווה שתסלחו לי ^^- ולשאלה שלך-אני צמה..ובטח אקרא מנגות כל היום XD

Lust chan

New member
מקגייי 33>!../images/Emo135.gif

זה ממש לא משנה אם תעשי קאמבק פאנפיקים או לא קאמבק פאנפיקים. העיקר שתגיבי פה, את נשמעת אחלה בנאדם. צום קל וגמר חתימה טובה לכולם! 3: אני הולכת להיפגש עוד שעתיים עם חברה שלי ולהסתובב ברחבי ת"א ומחר להיפגש עם נועםכפרהעלי. אה, ובין לבין לנסות לראות האק XD

mikokikyo

New member
גמר חתימה טובה אנשים ^O^

סליחה על כל ההעלמויות, ושתמיד אני מבטיחה שאני אתחבר והכל ובסוף לא יוצא לי וגם אני ממש מאוכזבת מזה >; ממש סליחה אם פגעתי אי פעם במישהו, כי זה בטוח לא היה בכוונה, ואמ... סליחה>; אני לא צמה, אבל צום קל למי שכןD: ואני אמ... בדיוק סיימתי פעם שנייה (סוף כל סוףXD) את הארי פוטר השישי, ואני בדיוק ממשיכה בראש את הפאנפיק שאני בחיים לא אכתוב על סנייפ/OFC שלי, אבל זה עדיין נחמדXD וכנראה שאקרא היום ספרים, אכין שיעורים, ואמ... אולי אפילו אתחבר למסןXD שנה טובה אנשים, מי יתן ותהיה לכם שנה שקולה ל-365 לגימות של פליקס פליציס ^.^ דאייסקי מינה סאן3333333333333333333333>!

למעלה