גמר חתימה טובה לכולם!!!!

gabrielle

New member
גמר חתימה טובה לכולם!!!!

שתיהיה לכולכם שנה טובה ! ( ומלאה בכנסים... ) מכל הלב, גבי:)

*neta*

New member
גמר חתימה טובה לכולם ../images/Emo70.gif

וצום קל, לצמים שבנינו..

gabrielle

New member
חדשות רעות - למי שצם...

סתם האמת שזה לא כזה ביג דיל... אבל , הצום יגמר השנה מאוחר... בגלל השעון קיץ או משהו בסגנון הצום יגמר בסביבות 20:00.... אני רעבה רק מלחשוב על זה... * אני רוצה לציין, שאני מצרפת תמונות להודעות שלי מאז ש * זינה * , אמרה שפירמטו לה את המחשב... אז זה לא ממש קשור להודעות אבל זה גם אף פעם לא מזיק:)

LLRO

New member
איזה תמונה חמודה

ואגב, גמר חתימה טובה וצום קל לכולם

gabrielle

New member
חדשות רעות - למי שצם...

סתם האמת שזה לא כזה ביג דיל... אבל , הצום יגמר השנה מאוחר... בגלל השעון קיץ או משהו בסגנון הצום יגמר בסביבות 20:00.... אני רעבה רק מלחשוב על זה... * אני רוצה לציין, שאני מצרפת תמונות להודעות שלי מאז ש * זינה * , אמרה שפירמטו לה את המחשב... אז זה לא ממש קשור להודעות אבל זה גם אף פעם לא מזיק:)

THEchosen1

New member
גמר חתימה טובה כולם...

כן , גם שנה שעברה הצום נגמר מאוחר .. כל שנה זה עולה .. עוד 5 שנים נצתרך לצום יומיים .. אבל לא נורא חפיף.. תרגישי חופשייה לצרף כמה תמונות שאת רוצה - אני שומרת כל תמונה שאת שמה פה.. אני אוהבת את התמונות שלך !!! גם של זינה וגם הטפטים של גבריאל.. את מוזמנת להמשיך..

*זינה*

New member
אהה... ../images/Emo32.gif

אני לא מאמינה שאני כותבת כאן בעברית – פשוט יש לי בעיה במחשב וכרגע אני בשיתוף עם הוורד... הצום מתחיל בשעה 18:15 ומסתיים בשעה 19:20. עשרים וחמש שעות, בדיוק כמו בכל שנה. על איזו התארכות אתן מדברות??

xena 17

New member
חבר´ה חזרתי....../images/Emo32.gif

וואי אני לא מאמינה שהתגייסתי..... הם תקעו אותי באיזה חור בנגב ששם אני צריכה לעשות גם את הטירונות וגם את הקורס. אוקי אני שייכת רישמית לחיל האויר ואני הולכת להיות סמלת מבצעים.. בקיצור הקורס הולך להיות מעניין ויש אחלה בנות... שתהיה לכולם גמר חתימה טובה!!!!! מקווה לשמוע ממכם....

למעלה