גמר חתימה טובה פורום אקזיט

גמר חתימה טובה פורום אקזיט

עברנו את יום הכיפורים עברנו את הצום מקווה שלכולכם היה קל בצום הזה אני אספר לכם חוויות מיום כיפור בעיר באר שבע מי שרוצה יספר חוויות מיום כיפור בעיר שלו אין לי בעיה אם זה אוקי אני הצדיק אב"ש(אופיר בן שבת חח)באותו יום הלכתי לרשת פוקס בקניון קניתי לי הופעה מחשמלת תרנגולים והגעתי הביתה ואכלתי ארוחת מפסקת רצינית ושתיתי באותו יום 5 בקבוקי מים כבר הרגשתי שאני יכול להיות נהר הירדן,קיצור חבר בא אליי הביתה לבשתי את ההופעה ואני יכול להגיד לכם אני ממש דבוק לדת כל התפילה עקבתי וזה מה שקרה לי בדיוק כמו בראש השנה שהצלחתי לעקוב אחרי כל דבר ופשוט היה לי ממש תענוג יצאתי קצת להסתובב ברחבי העיר באר שבע והיה ממש נחמד לראות חברים אנשים שאתה לא מכיר חבר שלי ניסה לדחוף אותי להתחיל עם בנות ביום הזה חח אבל אני לא נגררתי לזה קיצור צחוקים של הלייף ספרו גם אתם אני בטוח שיש משהו מעניין ספרו איך הצום איך היו ההכנות נשמע אתכם

אב"ש../images/Emo6.gif../images/Emo90.gif

חחח גם אני בעיקר שוטטתי ברחובות והיה נחמד לראות את כולם
רק בכמה שעות האחרונות היה השיא אבל גם אותו שרדתי

ToXic BoY17

New member
חח הופעה מחשמלת ביום כיפור?

קצת נסחפנו לא? בכל זאת זה יום צום

ToXic BoY17

New member
../images/Emo89.gifטוב אז חוויות../images/Emo89.gif

אממ שמנו בכל המפסקים בבית נייר דבק שקוף כדי שלא נדליק/נכבה את האורות. אכלנו ארוחה מפסקת ואז ישבנו על איזו כוס תה טוב...חח
אממ קבעתי עם חברים רק ברבע ל-10 אז התעממתי 5 שעות בספירה של הזמן. השעה 9 וחצי סוף סוף הגיעה ואני אמרתי תודה לאלוקים חח ואז התארגנתי והתלבשתי וזה..חח אבל לא הופעה מחשמלת תרנגולים כמו של אופיר. יצאתי החוצה והיה קור אימיים. אני מחכה ומחכה ואין אף אחד. אין פלא אז אי אפשר לתקשר איתם! אז התחלתי ללכת ופתאום הם באו אחרי שלושת רבעי השעה(חצופים)...מזל שלהם שהיה כיפור כי אם לא, לא הייתי סולח! חח נגיע לעיקר: אצלנו זה מפגש שנתי בבנק הפועלים של כל תלמידי "עירוני י"ד" שסיימו בשנת 2003 ועד כאלה שייסימו עוד כמה שנים טובות. הגעתי עם כמה חברים וידידות והכל שם היה מלא באנשים. היו לפחות איזה 300 אנשים, עם לא יותר. היה ממש ממש כיף כי פגשתי את כל השכבה שלי לשעבר(כי סיימתי כבר את הלימודים) ואת כל החברים והידידות שלא ראיתי מלא זמן. ישבנו שמה איזה שלוש שעות עם כל החברים. זה מצחיק כי כל שכבה התאספה לחוד,בקבוצות שונות. היום היה לי ממש משעמם. קמתי סופית מהמיטה 6 שעות לפני סוף הצום ופשוט השתעממתי. לא הייתי רעב או צמא אבל השיעמום הרג אותו, במיוחד בשעתיים האחרונות. |כת|אפשר רק לומר תודה לאלוקים שיום כיפור עבר בשקט ושהיה טוב, בלי עין הרע
-
הסוף
-

גמר חתימה טובה לכולם..

הצום היה לי דווקא קל..חוץ מזה שכמה שעות לפני הייתי ממש צמאה..
אני בעיקר הסתובבתי בחוץ עם חברים..או ישנתי חח.

HiLi88

New member
גמר חתימה טובה../images/Emo140.gif

אני לא עשיתי משהו מיוחד, ביום הראשון הייתי עם חברים עד הלילה...ביום השני הייתי בבית עם המשפחה, העברנו איכשהו את הזמן...היה נחמד
...
לפני כמה שנים אני וכמה חברות שלי היינו מכינות מכתבים אחת לשניה...כל אחת כמה מכתבים לכול אחת...וביום כיפור, היינו קוראות את המכתבים שכולם רשמו וכל אחת רושמת כמה אז יש הרבה, זה היה ממש נחמד ומעביר קצת את הזמן.... תנסו אם בא לכם

anat234

New member
גמר חתימה טובה../images/Emo9.gif

מממ בד"כ אני יוצאת עם כולם אבל השנה לא יצאתי
... סתם הייתי בבית וישנתי

למעלה