גמר חתימה טובה
כעת פנינו מועדים לסוכות

yaely2

New member
מנהל
בין החגים

בוקר טוב לכולם, בכול שנה אני צמה ובכול שנה אני בטוחה שלא אעמוד בזה, אז הנה הצלחתי.
עדי לא הבנתי את שאלתך. אם את רוצה תשובה אנא פרטי לאיזו הודעה את מתייחסת ואשמח להשיב.
לגבי נהג האוטובוס, מתחילה אמרתי לו שתי תחנות. כששאלתי היכן לרדת, אמר לי שכבר עברנו את התחנה,כך נאלצתי ללכת תחנה ברגל.
יש לנו 3 ימי שגרה ואחר שוב ערב חג וחג.
בארה"ב לא אוהבים להעסיק יהודים, הבעלים הגויים טוענים שליהדים יש המון חגים ולא משתלם להם.
שלום לצדקי שלא ראיתיו כאן מזמן.

להתקרא

יעלי

yaely2

New member
מנהל
אחד אפס צדקי

הזיכרון כבר לא מה שהיה פעם.
יום הכיפורים כנראה רוקן את כול המזווים. הלכתי היום לקניות, צפיפות שכזו במרכול לא ראיתי הרבה זמן. אנשים התחככו אחד בשני.עמדתי בקופה חצי שעה.
עמדתי בתור לקופה חצי שעה.
זה רק מעיד ש"עם ישראל חי"

יעלי

אדזה 900

New member
היי לכולם

כבר אפשר להשתחרר מלחצים כי עברנו חלק מן החגים וכבר חתמו לנו ,ועכשיו נשב לנו בנחת בסוכות בתקווה שלא יתפוס אותנו הגשם,ונהנה שוב ממאכלים ידי האורחים והמארחים,אני רק לא מבינה למה כולם כל כך מורעבים? שמוכרחים לבלמס על כל כך הרבה אוכל? גם אני כמו יעלי החלטתי לערוך היום קניות בסופר ולא חלמתי שאחרי שבני ישראל רוקנו אותו לפני החגים יעוטו שוב על המדפים ,איזו צפיפות,איזו התנפלות,3 שעות ויותר לקחה לי הקנייה שבדרך כלל אני מקדישה לה אולי שעה,האמת לא כל כך מיהרתי הביתה וגם תפסתי שיחה ארוכה עם מכרה שמזמן לא התראינו,בקיצור בשבילי זה היה בגדר בילוי אבל אנשים קיטרו והקופאיות התרגזו (איזה יום מטורף) בקיצור היה די מעניין .מסתבר שלא כולם נמצאים בחו"ל ,עוד נשארו בארץ מספר אנשים וטוב שכך,אחרת היה די משעמם.אז שיהיה לכולם חג שמח ומהנה.

שי1951

Member
גמר חתימה טובה
כעת פנינו מועדים לסוכות

יעלי - בקשר לנהג - שהוריד אותך תחנה אחת אחרי הרצוייה
מסכים עקרונית עם מה שכתבה לך תמר - אתמול:

"מה פרוש לא הוריד אותך בתחנה ? ביקשת שיעצור וסרב , או שניכם לא שמתם לב שהגעתם לתחנה . אם מדובר באופציה השניה ,אז יום כיפור בפתח, אפשר , מותר ורצוי לסלוח גם אם הוא מבני דודנו , אם באופציה הראשונה , לחברת האוטובוסים יש מחלקה של יחסי / תלונות הציבור . ושוב שנה טובה לכולם" .

למעלה