יום כיפור הוא כדי לכפר על החטאים שבין אדם למקום [אלוהים], ומכיוון שאני לא מאמינה בו אני לא מרגישה שום צורך לשמור את החג הזה. כדי לבקש סליחה מאנשים שפגעת בהם לא צריך לחכות עד יום כיפור, את זה אפשר לעשות כל השנה
אני כותבת עכשיו,כי כל היום זה היה ים של דמעות. אז שלי יהיה קצת יותר ארוך.....ויש לי כמה אנשים שאני צריכה לבקש מהם סליחה. קודם כל מור-אני ממש ממש מצטערת על מה שהיה כשבאת אליי...עם כל הריבים שהיית צריכה לראות ביני לבין אימי.העיקר מצאנו מוזיקה נטו!תודי ששולט!
ג'ני-סליחה שחשבתי שעשית משהו.בין אם עשית או לא עשית,אני מאוד מצטערת! חן-אני מצטערת מאוד על שלא יצא לנו ללכת להופעה בסוף.בכל מקרה גם לא רצית,ועכשיו למזלך אולי תלכי עם שחר
בהצלחה לכן!ושיהיה לכן המון כיף!.אגב..מצטערת ששיקרתי לגביי פיל..הוא לא באמת היה בארץ,ולא בבית ספרי..זה סתם מישהו שהזכיר לי אותו.חחחח...פשוט קצת עיצבנת אותי..חעחעחעחע
יונתן-סליחה שכעסתי עלייך כשצחקת לגביי העניין שלי ושל רום.וסליחה על שנתתי לך לדבר עם אחי במקומי..וכמובן סליחה על השיחות ששיגעתי אותך
. לינה-אני אוהבת אותך!יא לא קשורה אחת!
לירון ענבל-אולי תתחברי כבר? מאי-סליחה שתמיד הייתי מציקה לך ואומרת לך מה לעשות,והוויכוחים שלפעמים היו יותר ריבים.אמ......ומקווה שנשכח את מה שקרה עם ה-SMS. ספיר-סליחה שלפעמים אני לא עונה לך,או לא מספיקה להתקשר. פלור-סליחה שאני משגעת אותך תמיד עם הבעיות שלי.... קורל-סליחה שאמרתי שלא תהיה להקה.אנחנו צריכות דיבור דחוף! שיר-סליחה על השיחות הקטועות. שירלי-גם אני מצטערת על השיחות הקטועות,ותודה שהתקשרת
שרה-אני אוהבת אותך מיכל-אלה אוהבת את מיכל,ואלה רוצה לחטוף עם מיכל את ביל גייטס
דפנה-עוד לא הטרדת אותי..אני מחכה..
מיי-אני יודעת שאני צבועה...אבל אף פעם לא ממש סבלתי אותך..ועכשיו את יודעת.והייתי ממש על סף שנאה בקטע של ההופעה...יותר מדיי התלהבת...בעעעעעעעעע קרין-סליחה שאני לפעמים יורדת על ג'יימס...אבל אני לא נוטה לסגוד למה שהרוב סוגד:-| נירית-היי לך...אני לא באמת שונאת את דני..סתם כיף לי לרדת עליו,טוב?ובקשר ללורה..היא שונאת אותי כי לאחותה הקטנה קראו אלה..והיא נפטרה שנה שעברה מסרטן..זה למה היא שונאת אותי.סליחה שקראתי לך טיפשה. שחר-אמ....סליחה על הקטע ההזוי בבאסטד...מקווה שהכל יהיה בסדר. שנה טובה לכן!אם שכחתי מישהי..אני תכף אבדוק
קודם כל ישר חסמת אותי..ולא נתת לי לדבר. שנית אני חושבת שאני יודעת יותר טוב ממך מה תירוץ או לא..ואת יודעת טוב מאוד שלא....וכן איכפת לך,עובדה שנעלבת..ולא נתת לי לדבר ישר חסמת..