גמר חתימה טובה!

keren14

New member
גמר חתימה טובה!

למי שצם- צום קל למי שלא- בתאבון לכולם- גמר חתימה טובה!!!

yuyu yop

New member
דניאל...

מזה יום כיפור שמח? על יום כיפור לא אומרים יום כיפור שמח... תראו את החתימה החדשה שלי | | | | | /\

י ע ל 2

New member
בטח שמח...

נכון הוא לא אמור להיות שמח... אבל עקרונית אני אוהבת את יום כיפור.. אני גרה בישוב דיי קטן (לא ממש קטן..) ובערב יום כיפור כולם נפגשים בכיכר שלנו וכולם שם אז אתה גם רואה אנשים שהמון זמן לא ראית (כאלה שלא לומדים אצלך בבית ספר או כאלה שסיימו י"ב..) ולמרות שאמורים להיות עצובים ולעשות חשבון נפש עם עצמך בכל זאת תמיד צוחקים וזה דיי כיף למען האמת... טוב.. אני צמה.. ושיהיה לכולם גמר חתימה טובה.. וצום קל ונעים... ו.. טוב אני כבר אכנס רק ביום שני בערב...

yuyu yop

New member
אממ....

לא אומרים יום כיפור שמח! נקודה. וזה שצוחקים לא הופך את זה שאפשר להגיד יום כיפור שמח. ואנשושים מגיע לי מזל"ט יש לי מחר יומלדת!!

גמר חתימה טובה לכולם!

ואני לא אגיד צום קל, כי הסבירו לי שאסור להגיד את זה, ביגלל שצום צריך להיות משהו קשה ומענה ולא קל. אז למי שצם - צום קשה ולמי שלא צם - שיתבייש... לא, סתם...
וYUYU - YOP, מזל-טוב!!! איזה מעצבן זה יום הולדת ביום כיפור.... אבל לפחות כשכולם באים אליך אתה לא צריך לידאוג לכיבוד
נועה.

yuyu yop

New member
../images/Emo51.gifתודה רבה../images/Emo51.gif

באסה? קצת...(יום הולדת ביום כיפור) אבל אני לא צם! ואני גם לא מתבייש בזה! איזה מגניב באייסיקיו יש בלון כזה יפה! יש לך אייסיקיו צופיפניקית1?

yuyu yop

New member
ועוד כמה דברים...

1)קוראים לי יובל. 2)צום קשה?!!?!? זה אידיוטי להגיד את זה. 3)...

יובל!../images/Emo6.gif../images/Emo49.gif

שיהיה לך מלא מזל"טים! (מטוסים זעירים ללא טיס) חחחח איזה קטעים שיש לך יומולדת ביום כיפור חחחחח ואני רוצה להגיד יום כיפור שמח בעיות!? ואני לא צמה ונועה אין לי במה להתבייש זה ממש חוצפה שאפילו אמרת את זה אני לא מאמינה באלוהים ובכל השטויות אני לא אוכלת כשר אני לא צמה ואני אוכלת חמץ בפסח אז מה? זה לא אומר שאני צריכה להתבייש בעצמי!! זה חוצפה להגיד את זה אם אני לא מאמינה ואני לא רוצה לעשות את הדברים האלה אני לא חייבת ובטח שאני לא צריכה להתבייש בעצמי!

תרגעו...

דניאל ויובל, ואם אנשים אחרים העירו לי אז גם הם: הוספתי אחרי זה : לא, סתם... או.קי? לא היתכוונתי לזה... זה פשוט היתלבש לי על המישפט... וסליחה אם פגעתי במישהו....(יום כיפור - אתם חייבים ליסלוח
!) נועה.

ניצול שרשור....

כפי שרובכם יודעים אני מתנדבת במד"א (כאילו אני עדיין לא מתנדבת אבל עברתי את הקורס בהצלחה ועשיתי זריקה נגד צהבת ורק מגיל 15 בדיוק אני יכולה להתנדב-שזה עוד שבוע) בקיצור היום אמא שלי באה אליי ואמרה לי אם אני רוצה לעשות איתה בדיקת אמבולנס (אמא שלי גם מתנדבת אבלי היא נהגת וזה) בכל מקרה אמרתי לה כן ואז אנחנו בודקות את האמבולנס פתאום יש תאונת דרכים בכביש 443 אז גם הלכתי איתה איזה מגניב זה היה מלא דם (ערסים טרנסים בלאגנים) זאת היתה תאונת טראומה אייייזה אדייייייייייייר!!! ובדיוק עכשיו חזרתי אז אני עדיין מתרגשת זה הארוע הראשון שלי באמבולנס =)

איך היה ?

מה זכית לעשות עם הפצועים ? שנה שעברה נכנסתי למדא עשיתי את הקורס ובחצי לא היה לי זמן יותר .... זה היה יותר מדי ... גם צופים וגם מדא ...

יו היה כזה אדייייר

למרות שזאת היתה תאונה ממש קשה לא היה הרבה מה לעשות... אז חבשתי כמה פצעים פתוחים קשרתי לו עם משולשים את הרגלים שמנו על קרש גב הכנסנו לו עירוי (אני הייתי מתלה העירוי...) ונכנסנו איתו לחדר טראומה איזה מסכן לקחו לו בדיקת דם מהמפשעה (אווצ´) וגם עכשיו אני תורנית כל הילדים שוברים ידים פותחים תראש אז זה מזה כיף! חוצמזה שזורקי עלינו בדרך לבית חולים אבנים אז הכל טוב =) (אנשים טיפשים) אה דרך אגב אני גם החובשת של השבט שלנו עכשיו (אתם רואים אני גם חוסכת לנו כסף זה מצוצין!) יהיה לי קצת קשה לשלב מד"א עם צופים ועם לימודים אבל מסתדרים! את הקורס עברתי בחופש הגדול אז זה לא התנגש לי עם הצופים (כי אמא שלי היתה אחראית על הקורס היא סידרה את זה שייצא על קורס מדצים ולא על המחנ"ק חחחח)

orend123

New member
אהלן מה קורה

מה קורה דניאל? נחמד לשמוע על עוד כאלו שסיימו השנה קורס במד"א , גם אני מאלה. אומנם אני בן 15 אבל אני מחכה כבר מעל לחודש לחלוק המפגר הזה... שאמור לקבל אותו ביום שלישי. בכלל נכנסתי לכאן לשאול שאלה כי ידידה שלי משבט פה בחיפה הציעה לי להיות א.ע"ר, שאני צריך לאשר את הע"ר הראשונה שיוצאת עם כל טיול ועוד כל מיני... אז רציתי לשאול לאיזה תקנות ע"ר הצופים כפופים? לאלה של חוזר מנכ"ל משרד החינוך או של משהו אחר? טוב, אולי תצטרפי אלינו כם לפורום צוותי חירום? רובנו שם ממד"א, יהיה כיף.

אחלה בחלה!

חחח... אצלי זה קצת שונה כי אמא שלי רכזת מד"א בישוב שלנו והיא גם מאוד ידועה במד"א ירושלים (כי היא היחידה שמלמדת נהיגה על אמבולנס בהתנדבות) אז כבר יש לי מלא חלוקים חולצות וג´קטים (אבל שששש... אל תספרו) תאמת בקשר לשאלה שלך אין לי שמץ כי המרכז מפעלים מסדר את זה... תבקש מחברה שלך שתברר את זה עם המרכז =) וואלה סבבה, לא ידעתי שיש פורום כזה... אני אבוא לבקר בקרוב...

למעלה