גמר חתימה טובה

ms2001

New member
גמר חתימה טובה

גמר חתימה טובה אני מאחל לכל היהודים שמתחילים את הצום מהלילה הזה למרות כל השנאה והכאב שהיה בימים האחרונים . חובה על כל אחד לעשות חשבון נפש ביום הכיפורים שלכם ולראות איפה הוא טעה . חשבון נפש כי היו חלק מכם בעד מעשי הרצח של חיילי צה``ל בגדה המערבית ובעזה ובין ערביי ישראל שאני מייצג אותם בפורום הזה. לכל מי שחושב שיש סכנה על קיומה של מדינת ישראל אני אומר: אל תאמינו לשטויות האלו כי אף ערבי ישראלי חושב בהרס המדינה או באיום עליה,מה שקרה הוא שערביי ישראל לא יכלו לעמוד ולהסתכל על אחיהם שנרצחים כל יום בגדה המערבית ועזה ולא יכלו לראות את אריק שרון שיש לו תדמית כל כך שלילית אצלנו מבקר במקום הכי קדוש שיש לנו בארץ הזו אני אומר באחריות מלאה שאם נתניהו או כל חבר ליכוד אחר חוץ משרון היה מבקר במסגד אלאקצא ,לא היה קורה מה שקרה אבל שרון בעצמו זה רוצח בעיננו ואין לו את הזכות לבקר בקודש הקודשים שלנו. עם כל זה אני מאחל לכם גמר חתימה טובה וגמר לאלימות ולרצח ולהרס השלום שכוווולנו רוצים שיבוא עלינו.אני מקווה שלא תהיה הסלמה באיזור ותכנס ישראל בעוד מלחמה עם שכינותיה , כי כוווולם יפסידו במלחמה אפילו ישראל למרות כל הכח שיש לה ולמרות הצבא החזק והאכזר שיש לה,היא תפסיד מיטב החיילים ותפסיד את השלום וכמובן יהיו אותם הפסדים בצד השני. גמר חתימה טובה וחג שמח וצום קל ומקובל אצל בורא העולם.

פטישון

New member
ערבושקים:cool::cool::cool:

זבלים האלו הרסו לנו את המדינה אין אמונה בגויים צריך לשרוף אותם להשבית אותם טוטלי. מזדיינים מקבלים מהמדינה מעל ומעבר ויש להם עוד טענות. אים הייתי ראש ממשלה הייתי זורק אותם לאוקיינוס שיהיו אוכל לכרישים

י.חנקין

New member
אנטישמיות

מה שהערבים עושים כלפינו זה שנאת יהודים לרצות את האדמה שאנחנו חיים עליה ערבים שמוכנים לשלוח את ילדיהם למוות כי מישהו הצהיר הצהרות על הר הבית אם בכל פעם שמישהו מהערבים היה מצהיר שהוא רוצה להרוג אותנו או לקחת את ירושלים חיפה עכו ויפו היינו צריכים להרוג ערבי אחד לא היה נשאר ערבי אחד בעולם אתה אומר שאנחנו צריכים לא לשים לב להצהרות של אבו-עמר ושל שייך יאדין ויאסר עבד רבו ודומיהם ואתם לעומת זאת צריכים לצאת ולהשתמש בנשק בגלל הצהרה של שרון

ms2001

New member
תודה

תודה לך , אבל אל תשכח שזה נקרא רצח ואנטישמיות.

למעלה