מתוך אמונה גדולה שאין שום כוח עליון בשום צורה שהיא ובשום התגשמות כלשהיא - פעם אנשים היו צריכים הסברים ולא היו תשובות היום יש תשובות לרוב הדברים. מעבר לזה אני לא מאמין שיש משהו כל כך אבסולוטי ומוחלט - אני מוכן לקבל את אי הידיעה כחלק מהעולם בלי לפחד. הרבה יותר מפחיד אותי שיש אנשים שבטוחים שהאמת האבסולוטית אצלם בכיס (הדתיים) ג'ון לנון אמר פעם - יש מעט בדי דת בעולם כדי שאנשים יאהבו אחד את השני אבל יש הרבה יותר כדי שישנאו אחד את השני. אני מוסיף - בשם האלוהים נהרגו משחר ההיסטוריה יותר אנשים מאשר בעבור כל מטרה אחרת. להגיד שאתה צם מבחינה בריאותית זה לעבוד על עצמך בעינים - אם זה מבחינה בריאותית אז למה דווקא מחר ? תצום שבוע הבא או כל תאריך אחר - להגיד את זה זה להגיד - אני צם בגלל שכולם צמים אבל לא נעים לי להודות בכך... בכל מקרה שיהיה סוף שבוע נפלא לכולם - אני הולך לעשות מרתון וידאו פינק פלויד עם כמה חברים שבאים אלינו להתנחל לסוף השבוע.
וכלה באטום הרט ביפן\ הסידרה שעשו ב VH1 עליהם, קליפים, DARK SIDE, KQED, הטריפ של בארט למחר יש לי את הסרטים של ברטבט שרודר ואנטוניוני ( LE VALEE MORE ZABRISKIE POINT)
אבל לא אמרתי שאני צמה מבחינה בריאותית. אני לא מאמינה באלוהים, ולא חושבת שאם אני אהייה רעבה כמה שעות זה יעשה למי שפגעתי בו טוב. אני צמה מהסיבה הפשוטה שאני יהודיה. יום כיפור הוא היום הכי קדוש לדת שלי. אני צמה מתוך הזדהות ושייכות ליהדות, שהיא הדת שלי וגם הלאום שלי.
אתה באמת מאמין שהעולם נברא ב שישה ימים והוא רק בן 5000 שנה ? למה הדינאוזרים לא מוזכרים ועוד ועוד - כל כך הרבה שטויות כתובות בתנ"ך ואפילו לא שטויות מקוריות הכל העיקו מהאשורים והבבלים... אז אלף ברור לכולם שמדע אמפירי ייתן לך תשובות מדויקות יותר אך פחות אבסולוטיות - דת זה טוב רק למי שלא מוכן לקבל את זה של לכל דבר יש תשובה עדיין וצריך הכל עכשיו וברור - יש חוקים יש מי ששומר עלינו יש סדר. בעיני זה שטויות - אני מספיק חזק לשרוד בעולם גם בלי הידיעה שיש מישהו ששומר\מפקח עלי.
מניסיוני ויכוחים כאלה נוטים להעכיר את האווירה בפורום, בואו ננסה להמנע מויכוחים על אמונה, בעיקר כאלה שלא שיכים באיזושהי צורה לנושא הפורום, זה יעזור לקהילה לטווח ארוך.
המדע כמו הדת מבוסס על אקסיומות בלתי ניתנות להוכחה. אתה בוחר אם להאמין באקסיומות האלה או לא. חוצמיזה אני יכול להבטיח לך שיש יותר אנשים ש"ראו" את אלוהים מאשר ש"ראו" אטומים.
לא יודעת אני חושבת שזה היה יושב לי על המצפון אם לא הייתי צמה. ההורים שלי צמים- וגם האחים שלי. כן אני קונפורמיסטית. השמידו אותי לאלתר! (בבקשה...) פחחח... אמא שלי תכלס גם לא מרוצה מהעניין שאני רוצה לכתוב ולצייר. אבל בקטע הזה אני יודעת שאני צודקת. אם כתיבה ויצירה זה מה שעוזר לי להבין את עצמי אז... בכל מקרה צום קל. תשנו הרבה.
הרגלי האכילה שלי גדלו, ובכמויות.. אז אני לא יודע אם אני אצום, אני לפחות אנסה... ויש לי גם כאבי גרון כך שאם אני אהיה חייב לשתות אני פשוט אשתה...נראה כבר מה יקרה... ובאמת שאני צם מתוך אמונה...אני הולך לבית הכנסת כי אני חייב, וכל המשפחה שלי מאמינה והכל, אז אני לא אוהב להיות היוצא דופן, אני פשוט ממשיך איתם =\