גמר חתימה טובה

יוסי ר1

Active member
גמר חתימה טובה

לחברי הפורום שלום. בערב יום הכיפורים נהוג לבקש סליחה איש מרעהו על פגיעה במזיד או בשוגג. אז לבד מסליחה, אני רוצה למסור גם תודה, לכל מי שלמדתי ממנו דברים חדשים, על הרעיונות החדשים שהבאתם, על הערך המוסף שכל אחד מכם מוסיף לפורום. יהי רצון שנמשיך גם בשנה הקרובה להפרות איש את רעהו בלימוד ובהרחבת אופקים. גמר חתימה טובה לכולם, מיוסי

shushu10

New member
מבקשת סליחה על כל אמירה או דבור

שעשוי היה לפגוע במי מכם, חברי הנפלאים . מאחלת שנרחיב את מעגל המשתתפים בפורום ונוכל גם להיות לעזר ולהעמיק את האהבה לתנ"ך לנוער הנפלא שלנו, שמגיח מדי פעם לבקש עזרה בהבנת החומר הנלמד. צום קל וגמר חתימה טובה לכם ולמשפחותיכם - שולה

mgb

New member
בקשת סליחה

בס"ד סתם ככה מחשבה ותחושה שלי כעת: אני מרגיש מעט טכני לבקש בכתב ווירטואלית סליחה אבל אני מרגיש אתכם ואתם אותי כך שמדיה זו היא חיה לכל דבר מבחינתינו. אז, מכל נכבדיי חברי הפורום אני מתנל על ביטוים או לשון תקיפה או בכלל תחושה לא נעימה שרשמתי. לא היתה לי כוונה לפגוע ואין דרכי בכך ודאי לא בשיחות סביב אמונה והשקפה. מצידי הנני מוחל וסולח בלב שלם לכל מי שחושב שפגע בי אישית (ואין כאלה!). אינני רשאי למחול על פגיעה באחרים אבל זו כבר לא "הבעיה" שלי. גמר חתימה טובה לכולם, מאחל שנה טובה של דיונים פוריים ומחכימים להאדרת התנ"ך הקדוש כתורה אלוקית!

פלגיה

New member
גמר חתימה טובה לכולם

שתהיה לנו שנה של לימוד מעמיק ופורה, של קבלה הדדית, ושל דיונים מוצלחים.

למעלה