גמר חתימה טובה.

גמר חתימה טובה.

לכבוד יום הכיפורים שבפתח, אני רוצה להתנצל בפני כל מי שפגעתי בו, אם ביודעין ואם לא, שנזכה כולנו לשנה טובה, שנה של המון התחלות חדשות והרבה הרבה הרבה אהבה ! אייל.

almiami

New member
חתימה טובה גם לך אלוף וגם

לסינגלים, לישראלים וליהודים ברחבי עולם

Chinita

New member
נעלבתי!

שלא הופעת לחג
אבל בתור בעלי לעתיד יש לך כמה נקודות זכות, קבל
על הסבל שאני גורמת לך מידי שבוע

italiana22

New member
גמר חתימה טובה

וצום מועיל. אייל - אתה כזה מקסים לא נראה לי שאתה יכול לפגוע...

שנה טובה

ולכל אלו שפגעתי בהם (ואלוהים עדי שאין לי ממש מעצורים בלשון, או במקלדת...) - סליחה. סליחה על כל מה שאמרתי ופגע. סליחה על כל מה שעשיתי ופגע. סליחה גם על הדברים שלא ממש התכוונתי שיפגעו (ובטח על הדברים שהתכוונתי...) אייל ושרית - סליחה שברחתי לכם כך, באמצע החיים. התכנון שלי הוא פשוט: להכין לכם את הקרקע פה. מחכה לכם לביקור בקרוב (לשים ת'קומקום על האש?;)) שתהיה לכולנו את השנה הכי טובה בעולם. והלוואי, הלוואי ויתחילו שבעים השנים הטובות. הן מגיעות לנו!
שנה טובה!

saritoosh22

New member
ברחת? לאן ברחת?

סך הכל שינית מקום גיאוגרפי. מה לשים קומקום? נראה לך? בארץ שותים קפה רק בחוץ, קבענו ב"אנשים"? חוץ מזה, תפסיקי לתכנן. תכנונים זה לאובססיביים.

נחמד לראותך....

שנים...שנים שאני מחפש סימן חיים ממך..... אבל כלום.... כאילו את בארץ... אז אני מקווה שרק דברים טובים קורים לך בארץ, ושאת עמוסה בחויות ושבגלל זה לא שומעים ממך...

billc

New member
האמת שפגעת בהרבה אנשים בפורום

אבל אני הגנתי עליך והתנצלתי בשמך....

billc

New member
הבטחות הבטחות

בנתיים אני נשארתי רק שחור מודגש

ואתה היחידי!

שים לב שכולם שחור מוחלש ורק אתה מודגש ! (אבל אתה לוקח חלק פעיל מספיק בפורום כדי לקבל צבע ייחודי, שלח לי מסר אם תהיה מעוניין).

למעלה