גמר חתימה טובה

גמר חתימה טובה לכולם!!!

אצלי הצום עבר בסה"כ קל אבל הגרון שלי ביום השני התחיל לכאוב אבל עדיין לא לקחתי כדורים,אחרי זה שהלכתי לבית כנסת לא הרגשתי טוב בכלל אבל עבר
... עכשיו בקושי יש לי קול.. זהו... מקווה שעבר אצלכם טוב יותר
נ.ב:שיחקתי דומינו עם סבתא שלי ורמיקוב עם המשפחה-היה ממש נחמד

moranush86

New member
גמר חתימה טובה

אצלי עבר קליל ביותר אתמול בצהריים לקחתי ספר מדודה שלי בעל יותר מ-300 עמודים של רם אורן "נסיכה אפריקנית" ואני בשלבי סיום כבר... אז היה לי איך להעסיק את עצמי. הייתי גם עם חברה שלי ואתמול שיחקנו ספיד אחרי שנים שלא שיחקנו והיה פשוט הכי מצחיק בעולם!! בקיצר זה היה אחד הצומים (או איך שלא אומרים את זה) היותר קלים... ולא, לא ראיתי את יוס ולהקתו, מה שמאוד מוזר כי בדר"כ בימי כיפור כל שנה אני רואה אותם לפחות פעמיים...

adiii1

New member
גמר חתימה טובה לכולם. ../images/Emo9.gif

אצלי הצום עבר סבבה דווקא חוץ מזה שבשעתיים האחרונות הייתי צמאה וכאב לי הראש אבל לא וויתרתי וצמתי עד הסוף.
גם אחרי הצום שתיתי 2 כוסות מים, 2 כוסות תה, אכלתי חתיכת עוגה ועכשיו לא מזמן אכלתי סנביץ' ענק אבל משביע, אני מקווה שלא יהיה לי כאב בטן עכשיו. =\ ודרך-אגב, אני ומאיה פגשנו את יוסי אתמול הוא היה עם טלי, טל אח שלו אם אני זוכרת נכון חח וחבר שלו, אבל את זה אני אשאיר למאיה שתספר לכם מחר או עוד היום איך היה.

1מאיוש

New member
../images/Emo76.gif גמר חתימה טובההה!!!

הצום עבר יחסית בסדר.. אבל שברתי אחרי 22 וחצי שעות!!.. אבל זאת הפעם הראשונה שאני מנסה לצום... הערב היה מקסיםם להסתובב עם כל החבר'ה... ונוסף להיות מעולה שפגשתי הולך לו ברחוב את יוסייי!! הוא היה עם טלי המהממתת וטאסי הקטנה יחד עם טל ועוד כמה אנשים
ודיברנו כמה רגעים והיה נורא כיףף... הוא נורא מחכה למפגשש... ושביקשנו ממנו שישיר לנו שיר אמר עכשיו לא (כי זה היה נורא מאוחר)-בקיסריה כן- והוא עוד יגיע לזה!! זהו...

למעלה