גמר מקבילים

cubano1

New member
גמר מקבילים

הסגנון הנקי והעדין של מוסטפינה היה חסר מאד בגמר, במיוחד בהעדר סיניות מאליפות אירופה... סלין וון חרנר ההולנדית עובדת יפה ונקי, אבל חסר לה קושי. גם דמנטייבה שסיימה רביעית. נאבייבה עלתה שניה עם תרגיל יפה ואקרובטי שהבטיח לה מדליה פחות או יותר. הרגלים שלה נגעו בבד העליון בטקאצ'ב גוף ישר שלה, אבל השופטים לא כיסחו אותה על זה. הגרמניה הראשונה בגמר, קים בוי, היתה מדוייקת ונקיה, עם ירידת צוקהארה קצת פרועה באויר אבל עם נחיתה מושלמת. אליזבת' זייץ הגרמניה גם לא פראיירית באקרובטיקה, תפסה את הדף שלה, ונתנה תרגיל עם שלוש עזיבות קשות במיוחד, לא כולל השפושניקובה שלה, אבל איבדה קצת אינרציה בסוף ולקחה צעד ענק מהצוקהארה. האקרובטית הראשית בת' טוודל עלתה אחרונה ונתנה תרגיל לא רע עם מעט הקשתה בעמידת הידיים הראשונה, מעט עקמומיות בפירואטים שלה, וצעד קטן בצוקהאה בסוף. אבל זה הספיק לה לזהב. זהב לטוודל, כסף לנאבייבה טארד מפתיע לקים בוי הגרמניה.

יפה

אני שמחה שטוודל זכתה בזהב, וגם שגרמנייה השתחלה לפודיום המדליות. ציפיתי שזה יקרה לזייץ, אבל גם קים בוי זה טוב. אני לא אהיה רעה, ואשמח גם בשביל נבאייבה, שאני לא אוהבת את האופי וההתנהגות שלה, אבל אני יודעת שהיא טובה בהתעמלות, והרי המדליות הן על הביצוע בד"כ.

למעלה