גמר קרב רב גברים

cubano1

New member
גמר קרב רב גברים

אחרי הסיבוב הראשון אלכס במקום ה 20, קיבל ציון כמעט זהה בטבעות לזה שקיבל במוקדמות. אין חשיבות למיקום כרגע - המובילים הם אילה שהיו בקפיצות..

cubano1

New member
אחרי הסיבוב השני

אלכס היה בקפיצות והביא ציון דומה לזה שהביא במוקדמות ממוקם עשירי כרגע אוצ'ימורה בדרך הנכונה לזכות - אבל עדיין לא היה בקפיצות, לכן הוא ממוקם "רק" 6

Tammie

New member
אני לא רואה באלג'זירה... יש עכשיו חדשות

זה אמור להיות אחרי?

Tammie

New member
אה אין לי את הערוץ הזה...

לא נורא, נמשיך לשמוע חפירות בסינית :)

cubano1

New member
אם יראו את אלכס בכל

זה יהיה רק בקרקע, בהנחה שיהיה לו תרגיל יפה

cubano1

New member
אחרי הסיבוב השלישי

שטילוב במקום ה12 אוצ'ימורה טיפס כבר למקום השני, אחרי הרוסי סביטובסקי מדהים ששמונת הראשונים כבר קפצו - המכשיר עם הניקוד הגבוה ביותר, חוץ מאוצ'ימורה, שגם בלי הקפיצות ממוקם שני! המפתיעים לטובה: מקסים דביטובסקי הרוסי, הביא שלושה תרגילים מעולים עד כה, ללא תקלות. דאנל לביה, אמריקאי עולה ומומחה מתח נפל בסיבוב הראשון מסוס הסמוכות, ו אוצ'ימורה מאותת לקראת הגמר בקרקע עם 15.566 מדהים על המכשיר בקרב רב - ציון ששווה מדליה בטוח

cubano1

New member
אחרי הסיבוב הרביעי

לא ברור מה קרה עם אלכס - הוא לא בטופ 10 הוא התחרה על המתח, מכשיר ממנו נפל במוקדמות - אני מקווה שזה לא חזר על עצמו ושהו עדיין בסביבות המקום ה 11-12-13 - יש לו עוד קרקע, מכשיר חזק במיוחד שיעלה אותו בדירוג יש שני יפנים בטופ 5, אוצ'ימורה מוביל בבטחה ולא מראה סימני מתח בכלל... עוד יום עבודה בשבילו... דביטובסקי במקום השני, ומתעמל מאוקראינה טיפס למקום השלישי. האמריקאי הורטון טיפס לשישי, וסיני ראשון יש לנו רק במקום השביעי

cubano1

New member
הציונים של אלכס

SHATILOV A. ISR 74.139 15.200 13.941 15.666 14.666 14.666 משמאל לימין - סך קרב קרב אחרי שישה מכשירים - קרקע, , טבעות ,קפיצות, מקבילים, מתח נשאר לו סוס סמוכות - מכשיר חלש, אבל החדשות הטובות הן שהוא לא נפל מהמתח

cubano1

New member
אחרי הסיבוב החמישי - עוד סיבוב אחד

1 UCHIMURA Kohei JPN 77.265 2 DEVYATOVSKIY M. RUS 75.631 3 KUKSENKOV M. UKR 75.165 4 BOY Philipp GER 75.048 5 HORTON Jonathan USA 74.831 6 PURVIS Daniel GBR 74.365 7 LU Bo CHN 74.331 8 KIM Soo Myun KOR 74.266 אלכס בערך עשירי זה בידים של אוצ'ימורה לגמרי, נראה אם האוקראיני יצליח להחזיק במקום השלישי - זאת תהיה הפתעה!

cubano1

New member
אלכס סיים את התחרות עם 88.2

בערך נקודה גבוה מהרגיל שלו, אפילו שהציון שלו על המכשיר האחרון היה נמוך ב 4 עשיריות ממה שהיה לו במוקדמות תחרות יפה מאד, הוא בהחלט מאיים על הטופ 10 העולמי!

למעלה