גמש חוזר (בערך)

sherban

New member
גמש חוזר (בערך)

סטריפ שעשיתי לפני זמן מה. מקווה שתאהבו. אם כן אז אולי יהיו עוד. נראה. sherbanart.com

ailag

New member
-=-=-

אני אוהבת את גמש, אבל זה היה די סתמי.. היה אמור להצחיק ולא הצחיק. אבל תמשיך .. :)

חביב

אבל הסטריפ הזה, בהחלט חלש לעומת אחרים שעשית בעבר. האיורים נקיים ומוצלחים כתמיד, והעיצוב שלהם לא רע, אבל הרעיון הבסיסי קצת חלש. אני מאוד אוהב את כל הסטריפים שהעלית לאתר שלך בעבר, כבר דיברנו על אי אלו מחשבות שהיו לי לגבי חלק מהתכנים אפילו (זוכר את עניין המילואים ומגדל השמירה?), אני בהחלט אשמח לראות עוד מעבודותיך בעתיד, ומקווה שתמשיך לספר לנו על עלילות גמש גם עכשיו אחרי שסיימת את הלימודים ואין יותר את עיתון הסטודנטים.

moshikgulst

New member
סבבה!

תמשיך עם הסטריפ! רוצים לראות עוד... באופן אישי אני מת על הטאצ' שלך. אחלה של מראה גראפי יש לסטריפ שך'. בנוסף אחלה של עיצוב דמויות. אז מקווה לראות עוד. אפרופו, סיימת כבר את בן-גוריון, נכון? אין סיכוי לראות סטריפים שך' בעיתון הסטודנטים, נכון?

sherban

New member
תודה לכולם על התגובות הכנות

אני גם פחות שלם עם הסטריפ הזה. מנסה להתרחק מכיוון הסטודנט/סטלן לזמן מה. נראה איך זה הולך. גליה: תודה על הכנות. טוב לשמוע גם כשזה לא משהו. עופר: זוכר גם זוכר. השרשור ההוא עזר לי רבות להבין איך לכתוב סטריפ ולהכין פאנצ'ליין נכון. מושיק: אכן סיימתי בבן-גוריון. אבל אני עדיין בקשר עם אנשים שם. אז אולי יהיו עוד כמה סטריפים של גמש ב"אזרחות". נראה איך זה מסתדר. אתה גם סטודנט ב-bgu במקרה? Mayhem: לא נורא - קורה לכולנו.

moshikgulst

New member
לא

אבל אני מכיר משם אנשים... רציתי שיביאו לי לראות את הקומיקסטריפ שלך לייב. טוב נו, לא נורא...

ailag

New member
רק אל תשכח

שהחצי השני של הביקורת אמר שגמש רולז :) פשוט התוכן בסטריפ הזה...

למעלה