גמ"ח - מכנסיים עם תיקתק

תחיצ

New member
גמ"ח - מכנסיים עם תיקתק../images/Emo140.gif

בעבר טאניוש (נדמה לי) העלתה כאן את הרעיון לפתוח גמ"ח לבגדי ילדים ותינוקות של מכנסים עם תיקתק, שקצת קשה למצוא. עכשיו כשאנחנו עומדים לפני שלב הנעליים והצורך הופך להיות יותר ברור, ואחרי שמצאתי אתמול סופסוף כמה מכנסים ואוברולים מתאימים, רציתי לשאול - מה דעתכם
אני מוכנה לנסות להרים את הפרויקט. אשמח לקבל חוות דעתכם, האם יש צורך? האם נראה לכם שאנשים ישתפו פעולה או שכל אחד מעדיף לרכוש לעצמו את הבגדים לילד שלו?

טאניוש

New member
אני שומרת אותם באובססיביות ../images/Emo3.gif

את כל הבגדים הקטנים של לאון אני מוסרת, ואת אלה עם תיקתקים שומרת, כי נורא חבל לתת את זה לתינוקות שלא ממש חייבים תיקתקים, ואני זוכרת איך רדפתי אחריהם. אמסור לך ממש בשמחה, לגמ"ח או סתם בשבילכם, איך שתרצי. ואם כבר פרוייקט גמ"ח אז למה רק בגדים? אפשר גם מכשירי דניס בראון ונעליים, אצלי בארון יש שתי זוגות במצב ממש טוב (מידה 15 ו-17), ובטוח יש כאן כאלה שגם המוט שוכב אצלם ללא שימוש. כל כך חבל, הרי זה לא סוג הדברים ששומרים לילד הבא (אני אופטימית).

יש פה!!!!!

לוח מודעות שניתן לפרסם בו מודעות כאלה... אני לא כל כך יודעת על אילו מכנסיים את מדברת, אבל אשמח שתפרסמי כאן ברצון ו.... נראה... כל הכבוד על היוזמה אורית

טאניוש

New member
אוריתי סתם מכנסי תיקתקים

לא משהו מיוחד. פשוט נוח בשלב הנעליים.

יחיאלוש

New member
המלצות

אחרי חיפושים אינסופיים, והרי הממצאים: אוברולים יש בשפע... מכנסיים עד המותן עם גומי יש רק לשילב. מכנס מעולה, מרופד לחורף, יקר יחסית, אבל בהחלט ייתכן שהחלה מכירת סוף עונה. ניסיתי בכל הרשתות האיכותיות, כמעט, ואף אחד לא יכל לעזור לי. האוברולים הפשוטים מאד זולים, הבעיה מתחילה עם כל הדברים המושקעים. אני קיבלתי חלק מגיסתי ולכן לא אוכל לעזור... גם הנעליים שיש לנו במצב מחפיר- משופשפות מכל הכיוונים והאבזם עומד להיקרע כל שניה... חיה.

למעלה