גן אדם הסיפור האמיתי

bariska

New member
גן אדם הסיפור האמיתי../images/Emo6.gif

(כמה שזה לא אמיתי)

l1zard

New member
מכירה.. =]

ובטח שזה נכון!!!!! =]]]] חיחיחי.... למה מי אמר שאלוהים זה זכר? וש.. טוב לא בא לי להעליב פה אף אחד... איזה יפה ונכון זה.. =]

Dynamo1929

New member
נו באמת...

אני פשוט אתעלם מהשטויות הפמיניסטיות האלו...

the freaky girl

New member
שטויות פמיניסטיות?!?!?! ../images/Emo123.gif

מי אמר שאלוהים הוא גבר? מי אמר שהוא לא אישה? מי אמר שהוא לא גבר שהפך לאישה? שטויות פמיניסטיות? אז אתה ששובניסט? אוי, שוב לא לקחתי את התרופות..

Dynamo1929

New member
ששש.... להרגע..

אני לא אמרתי שה' לא יכול להיות אישה, ואני ממש לא שוביניסט. הסיפור הזה הוא סיפור פמיניסטי מצוץ מהאצבע, שפשוט מזלזל ויורד על הגברים. מה ציפית שאני אגיד, שאנחנו, הגברים, נחותים מהגזע העליון, הנשים, ונוצרנו רק כדי לשרת אתכן ולספק את הצרכים הגופנים שלכם?!?!(כמו שטוען הסיפור).

the freaky girl

New member
אני לא אומרת..

שהנשים הן הגזע העליון וכו' וכו'... הסיפור הזה דווקא סיפור נחמד, שמעלה את הרעיון שאלוהים (אם הוא קיים) יכול להיות משני המינים, לא רק גבר כפי שרבים מאמינים. ולספק את הצרכים הגופניים שלנו? פליז, גיב מי אה ברייק.. לא אנחנו אלה עם ה"צרכים"..

Dynamo1929

New member
לפי הסיפור..

שאת כל כך אוהבת, הגברים הם אלו שנוצרו כדי לספק את התאוות והצרכים הגופניים של הנשים, ולא להפך.

the freaky girl

New member
אני לא אוהבת את הסיפור הזה..

ומה הקשר ל"הגברים הם אלו שנוצרו כדי לספק את התאוות והצרכים הגופניים של הנשים"?

Dynamo1929

New member
בירה נשר...

אמרת:"ולספק את הצרכים הגופניים שלנו? פליז, גיב מי אה ברייק.." והינה ציטוט מהסיפור שטוען בדיוק את ההפך: "אברא אותו (את האדם) כדי שהוא יספק את תאוותיך וצרכיך הגופנים..."

Dynamo1929

New member
מה קשור???

את שאלת משהו ואני עניתי. מה קשור "מלך" ו"עפר לרגליך"?! מה עשית ממני... לא צריך להגזים...

the freaky girl

New member
סתם..

לא היה לי כוח לריב, אז סיימתי את השיחה בזה... אל תגיד לי שלא אהבת..

Lara F

New member
שש...

רילקס אנשים לאלוקים אין מין... הוא לא כמונו אי אפשר להשוותו לא לגבר ולא לאישה...

למעלה