גן או מטפלת מה דעתכם?

גן או מטפלת מה דעתכם?../images/Emo53.gif

היי רוני שלנו בת 9 חודשים. יש לה מטפלת מקסימה חמה ולבבית. ההרשמה לגנים החלה (התחלת הגן בספטמבר ורוני תהיה בת שנה וחודשיים) אנחנו לא יודעים מה להחליט גן או המשך אצל המטפלת?.... מה דעתכם? תודה מראש על כל תגובה !!!!!!!

dafgol

New member
עוד לא הגעתי לשלב הזה....

אבל נראה לי שבגיל שנה וחודשיים רוני כבר תרצה ותזדקק לחברים בני גילה. כמה שהמטפלת מקסימה נחמדה ומסורה היא לא יכולה לענות על הקטע החברתי. אני יודעת לפחות לגביי שבגיל כזה אכניס את בר כבר לגן...( אבל הוא רק בן 4 חודשים....יש זמן...).

אפרת מכל הבחינות עדיף משפחתון

1. כספית 2. חברתית הבעיה היחידה היא השנה הראשונה במסגרת עם ילדים אחרים היא המחלות(רוב הילדים חולים הרבה בשנה הראשונה כשהם במסגרת עם ילדים) וכשאת מחפשת מסגרת תבדקי טוב טוב את המקום: האם המטפלת חמה ואוהבת, האם היא משגיחה טוב על הילדים ולא משאירה אותם לבד ועושה סידורים במקום אחר,והכי חשוב אם לרוני טוב והיא באה בכיף .

אני דווקא הייתי בוחרת

להמשיך אם המטפלת, אם אתם מסוגלים לעמוד בזה כלכלית ,לדעתי זה הכי טוב בגיל שלה. תינוק\פעוט לא צריך חברה כזאת של ילדים עד גיל שנתיים וכמובן לא להדבק בכל המחלות שרצות בכל המקומות האלה,אם את יכולה לחסוך את זה ממנה מה טוב. מספיק שתרדי איתה לגן השעשועים מתחת לבית כמה פעמים בשבוע ותאמיני לי שזה יספיק. אני בכל אופן משאירה את אלמוגי שי איתי בבית עד גיל שנתיים,אותי הוא צריך הכי הרבה. בהצלחה בכל מה שתבחרי

galala

New member
משפחתון

ללא ספק, למעט החסרון שכשהילד חולה את צריכה למצוא סידור חליפי, משפחתון תורם לילד הרבה יותר גם מהמטפלת המוצלחת ביותר, וישנו גם ההיבט הכספי שחשוב לא פחות

למעלה