גן בנתניה

יעלדר

New member
גן בנתניה

מחפשים המלצות על גן באזור נתניה לילדי בני 10 חודשים ובני שנה ועשרה

קושוש

New member
שלום לך, יעלדר ושלום לכל חברי

הפורום הזה. אני חדשה כאן. נראה לי נחמד שכאן. לגבי גן ילדים בנתניה, גם אני כרגע בחיפושים. כבר בקרתי במספר גנים ביוזמתי וכן מהמלצות והתרשמתי לטובה ולרעה. אפשר לשאול באיזה איזור בנתניה מדובר ?

יעלדר

New member
תגובה

מדובר בצפון נתניה או במרכז באזור תיכון בר אילן וקניון השלום צפונה אם יש לך המלצות נשמח מאוד לשמוע אנחנו ראינו את גן עילית התרשמנו אך יש לנו חששות אם זה מעניין אותך תכתבי (הגן ברחוב ריינס) חשבנו אולי לפתוח גן מעורבות הורים האם את יודעת משהו על הנושא?

קושוש

New member
בוקר טוב לך, יעלדר, הגנים שבדקתי

הם אלו: גן עירית בשד` בנימין, וההתרשמות היתה מצויינת, גננת מאוד נחמדה וסימפטית, מספר מטפלות מתאים, המקום בטיחותי,נקי מאוד, ארוחות מסודרות, הסעות, למעט דבר אחד שלא נראה לי, שזה כל הילדים מגילאי שנתיים עד ארבע נמצאים יחד גם בלימוד וגם בחצר, וישנם כ-35 ילדים. המחיר, דרך אגב הוא כ-1,400 ש``ח לחודש עד השעה 1:30. לעומת זאת, בקרתי בגן מירה ברמת אפרים, שהיתרון שם הוא הפרדה פיזית בין קבוצות הגיל, בין אם זה במבנים ובין אם זה בחצר בין הגילאים. ישנם כ-3 קבוצות גיל. המחיר זהה לגן עירית. לגבי גן עלית, שמעתי עליו, לא הייתי שם. אשמח מאוד אם תוכלי לחלוק איתי פרטים נוספים כגון: מספר ילדים, האם מופרדים (כמו בגן מירה), מספר מטפלות, ארוחות, הסעות (חשוב לי מאוד הסעות). ועד משהו, תוכלי קצת לעדכן אותי יותר בנושא גן מעורבות הורים, כי מהמעט מאוד ואני מדגישה מעט מאוד ששמעתי בנושא, זה לא רעיון כל כך מוצלח (אבל כמו שאמרתי אין לי חוות דעת, זה רק המעט ששמעתי.) אבל אשמח לשמוע יותר פרטים.

למעלה