גן הג'ירפות

גן הג'ירפות ../images/Emo204.gif../images/Emo205.gif

(אין אמוטיקון של ג'ירפה אז שמתי חיות אחרות) בעקבות הפעילות שלנו בגן של רותם (סיפרתי לפני כמה הודעות) במסגרת "פינה קטנה בלב" של רשת שופרסל, מעבר לשיפוץ חצר המשחקים, הבאת מתקני משחקים נוספים וחידוש של ערוגות הכולל שתילות, הקמנו גם גן ג'ירפות לזכרו. ג'ירפה היא החיה שרותם אהב יותר מכל חיה אחרת. רציתי לספר שגם מחר וגם ביום חמישי וגם שבוע הבא ביום ד', בין השעות 19:00-20:00 בערב, ב-
בערוץ 2, ישודרו הפינות האלה ותוכלו לראות אותנו בלייב. בינתיים הנה קצת תמונות מהיום הקשה אבל הקסום ההוא.

eaz1514

New member
../images/Emo24.gif נשמח לראות תמונות של ג'ן הג'ירופות

אין ספק שזה קשה, אבל נותן המון סיפוק כמו הקולג' והנטיעות של שרון או האתר המשודרג של דליה, החברים של גיא שמבקרים את חיה ....... כל מה שנעשה לזכר יקירינו נותן לנו המון כח ומשפר ולו במעט את הרגשתנו. אילנה, אמא של רונן

אלוני שלי רוכב על אחת הג'ירפות

במקרה את זו אני ובעלי צבענו, זוהי ג'ירפת הלבבות

eaz1514

New member
אצתי רצתי ונפלתי ומכה באש קביתי

אוי כואבת המכה אמא תני לי נשיקה ... הזכרתי לי נשכחות !! תודה
שבוע רגוע אילנה, אמא של רונן

בלה ענת

New member
מקום מקסים

כל הכבוד לעמותה על העשייה. ואיזה שטח ענק יש לגן הילדים. כשילדים שלי היו בגן זה לא נראה בקירוב למה שאני רואה בתמונות. הילדים מקסימים, העשיה מבורכת רק הנושא של העשייה מקלקל את הכל. ילדים שלנו היו חייבים לחיות. לך דנה של רותם יש המון מה לעשות , יש לך ילדים מתוקים שגודלים עם הידיעה שפעם היה להם אח ועכשיו נשארו רק הזכרונות והתמונות. ותאריך האזכרה מתקרב בצעדים של חיית טרף. אמא של ענת אור ענת אור 06.05.1980-21.02.2007

חיה אש

New member
דנה ..

לא אחזור שנית על הפתיחה שכתבתי לדליה אבל זה כך. דרך מקסימה להנציח את רותם בגן משחקים לילדים שודאי יהנו ממנו ועם החיה שרותם כל כך אהב.

דנה, זה יפהפה ושובר את הלב.

מקווה שתתחברו למקום הזה ושתוכלו לבלות שם זמן של איכות, של זיכרון והתייחדות. לי מאוד מאוד קשה להיכנס לגן שהקמנו לזכר ילדנו בחצר בית הספר. כל מבט שמצריך התבוננות על עצמי בתוך האבל שלי, כמעט בלתי נסבל עבורי. והגן הוא הוכחה כל כך קיימת לחסרונו...

דליה ח

New member
רעיון מדהים...............יישר כוח

להנצחה של רותם שאהב ג'ירפות. מקום נהדר להתחבר אליו ממנו, לילדיך המתוקים כל כך , למשפחה ,ולילדים בכלל שיבואו לשחק בגן של רותם. פשוט נפלא ! אני כמובן אצפה בתכנית.

למעלה