גן החיות בבודפשט?

sabajakov

New member
גן החיות בבודפשט?

מישהו ביקר שם לאחרונה? גדול, מרשים, מטופח, יותר מהפינה הזאולוגית ב"גן האם" בחיפה? ואם כן באופן משמעותי?

מירלה1

New member
ביקרתי בגן החיות בבודפשט ב1990

וזאת לאחר שבפעם האחרונה לפני כן הייתי שם בילדותי. אני זכרתי את המקום כמקום מאד גדול שאפשר ללכת בו לאיבוד, וזכרתי הרים מושלגים שדובי הקרח הלבנים רבצו שם ומאד התאכזבתי.אבל יתכן שזה בגלל המרחק בשנים והשוני בראיית הדברים בעיניים של ילדה קטנה.... בכלל הכל היה נראה לי יותר קטן ממה שזכרתי. אני זוכרת את ידית הדלת של בית הספר שלא הצלחתי להגיע אליו ועכשיו ראיתי אותה מלמעלה...

orlu

New member
סבא יעקוב את אחרי או עוד לא נסעתם

או שאני פספסתי..............

ביקרתי בגן החיות באפריל 2003

היות וכשנסענו לקחנו איתנו את בני הקטן שהיה אז בן 9,הלכנו לבקר בגן החיות. הגן נחמד דווקא,ניתן לקנות אוכל לחיות בכניסה ולהאכיל את החיות השונות. יש שם גמלים יפים אך שונים ממה שיש בארץ וכל מיני יחמורים. מרגלית.

עב

New member
מספרים ש

מספרים שהגן יפה מבחינה ארכיטקטונית ושהוא דוגמא נאה לגני חיות מראשית המאה ה - 20. אני מתכוונת לבדוק בעצמי בעוד שבועיים שלושה.

sabajakov

New member
תודה לכולם. אנחנו נוסעים באמצע

החודש הבא להונגריה. המטוס נוחת בבודפשט בשעות הבוקר המוקדמות. אני פשוט מחפש לנו עיסוק עד שעות הצהרים, בהן נוכל להכנס לחדר בצימר בעיר Miskolc. גן החיות, פשוט נראה לי רעיון טוב. אחרי שחיפשתי את האתר באינטרנט. ולא מצאתי אלא דברי ביקורת, וגם במפת בודפשט החלק של גן-החיות במכלול של הגן הזיאולוגי נראה קטן, קיבלתי "רגליים קרות". אשמח לקבל רעיונות נוספים, כיצד להעביר את הזמן. תודה סבאיעקב

למעלה