גן השעשועים- נושא כאוב

גן השעשועים- נושא כאוב

מביקור לביקור בגינה המרכזית אני מזועזעת יותר. הלכלוך שולט בכל המקום, ניירות,בקבוקים ועטיפות חטיפים.בנוסף יש צואת כלבים על כל מטר בארגז החול. מה יהיה??? האם המקום הוכרז כאתר פסולת שני ביישוב? לא ברור מדוע עוד הושלמה הגדר סביב המקום ומדוע עדיין שורצים בו כלבים. מי אמור לטפל בבעיה?

אלי בקר

New member
אני ואת וכולנו

זה רק תלוי בנו ובחינוך שאנו נותנים לילדינו. אם לא נשמור על הנקיון ולא נקשור את כלבינו ולא נסביר לילדינו אז לא יהיה נקי לעולם. תעשי כמוני - את רואה מישהו זורק לכלוך -תעירי לו ואפילו תאספי במקומו הוא כבר ירגיש לא בסדר לבד ולא יחזור על כך.

aking

New member
אלי

אתה צודק כשאתה אומר שאם ההורים לא יחנכו את הילדים שלהם לא יהיה נקי לעולם אבל אני יכול להגיד לך דבר אחד לא תמיד זה ילדים יש גם הורים שמלכלכים ואני ראיתי

לצערי זה לא תמיד עוזר

לא פעם הערתי לילדים בגן לא לזרוק לכלוך או לא להשאיר את הברז פתוח. לצערי הרב מאוד לילדים בימינו אין הרבה חינוך והם נוטים להתווכח עם מי שמעיר להם.פעמיים נאלצתי להיכנס לעימות עם ילדים מהישוב וזה פשוט עצוב. כשאנחנו היינו ילדים היינו מתבישים אם מבוגר מעיר לנו, אולם זה לא המצב היום. אני חושבת שפעילות בית ספרית בנושא יכולה לעזור מאוד! אבל בקשר לכלבים יש צורך באכיפה מסיבית- אני לא ראיתי מעולם לוכד ביישוב, ומי שאחראי על כך צריך להלחם בתופעה עד להעלמותה.

ליבנת, "לא ראיתי" אינה טענה!

היו לוכדי כלבים ועוד יהיו. תשאלי את בעלי הכלבים שנקנסו. גם בנושא הזה ישנה התקדמות (שבב ולכידה אלקטרונית) ובקרוב תחל אכיפה על בעלי כלבים שעושים צרכיהם ברבים. (ומי שרוצה להבין תרתי משמע במשפט האחרון - יעשה זאת על אחריותו האישית).

זו לא טענה

אני שמחה מאוד שיש אכיפה בנושא והאמירה שלי לא היתה עוקצנית. אני פשוט רואה באופן קבוע את אותם כלבים משוטטים בכפר, עושים צרכים ומבלים בגינה הציבורית. אני לא יכולה לשאול את בעלי הכלבים שנקנסו כי אני לא מכירה אותם. אבל אולי זה רעיון טוב לציין מדי פעם כמה בעלי כלבים נקנסו...זה יכול להרתיע.

אבייה2

New member
../images/Emo64.gif ואם בגן שעשועים עסקינן...

מדוע שאת הטיטולים המלוכלכים... לא ייזרקו ישירות לפח ירוק "גדול" עם מכסה? במקום באשפתונים הפתוחים שכל כלב יכול לחטט בהם, להוציא את הטיטול המטונף ול"שסע" אותו על הדשא. זה פשוט מגעיל, ומאוד לא מנומס. עוד מס' מטרים יש פח כזה ליד תיבות הדואר, לשם הכלבים והחתולים לא נכנסים. ושיירבו התינוקות ביישובינו, ושנשתמש הרבה בפחים הסגורים למטרה זו. שיהיה לילה טוב!

ninagil

New member
../images/Emo128.gifלהוסיף הנחיות לשלט בכניסה

יש שלט בכניסה עם חוקי הגן. חייבים להוסיף הורואת שחיתולים זורקים רק מחוץ לפארק.

odedlavi

New member
הצעה

אם כל אחד מהטובים(אלו שלא מלכלכים) יהיה אפילו קצת יותר טוב ויעשה לעצמו חוק שבכל ביקור בגן השעשועים ירים לכלוך אחד(לא יותר) לפח. הכל יהיה נקי אני עושה את זה מידי פעם וילדי מחקים אותי וכך הרווח הוא כפןל

אבייה2

New member
עודד - אי אפשר להרים טיטול

הגזור לגזרים, מכסה את כל הדשא כולל החומרים הכימיים היוצאים ממנו. וזה באמת מתסכל שהיא אפשר אפילו להתכופף ולהרים. אי אפשר - טכנית לעשות זאת. בברכת שבת שלום.

orela

New member
פחי הזבל הקטנים

שמפוזרים בגן לא מפונים בתדירות מספקת, והרבה פעמים קורה שרוח קלה מעיפה הכל החוצה...

ronpel

New member
יצאנו למכרז חדש לכל הגינון הישוב

הוספנו הפעם גם את נושא פינוי הפחים הקטנים בשל אי יכולת חברת פינוי הזבל הקיימת לטפל בהם בגינה. רונן

למעלה