ג'ן וג'ון מוכנים???

Robin Sparkles

New member
ג'ן וג'ון מוכנים???

http://x17online.com/celebrities/jennifer_aniston/is_jen_ready_to_have_johns_baby-07012008.php

just adiki

New member
אההההההההה../images/Emo99.gif

שמועות כאלה זאת כבר ממש התעללות במעריצים!

NITSAN6

New member
יש פה עוד משו על ג'ן..../images/Emo110.gif

http://msnvideo.msn.co.il/video/default.aspx?g=dab5cabf-19ea-4ef2-a6c2-4848d15ddec3 לא יודעת על מה זה כי לא הצלחתי לראות
אבל תהנו

just adiki

New member
פירוט גם על זה../images/Emo9.gif:

מי שלא מצליח לראות
יאאאאאאאאא
חחחח... לא הבנתי למה אחרי פרסומת לפומה הם שמים גם פרסומת לאקס. אבל מסתבר שזה מה שזה
. ג'ניפר בפרסומת לאקס. טוב זה מה שזה חח... לא נראה לי שזה נחוץ שאני אפרט על הפרסומת-בכל זאת אם את רוצה ואת לא מצליחה לראות אני אעשה זאת
.

just adiki

New member
לכל מי שלא ראה-פירוט!

אולי עכשיו יהיו פה תגובות נלהבות קצת יותר. ולינוי
קצת תוכן לא רק "
" בבקשה!
כתוב שם שבאחד המגזינים ג'ניפר אמרה שהיא כבר מרגישה מוכנה לילד [עם ג'ון מן הסתם]
. למרות שאני לא ממש יודעת כמה הוא מוכן
.

linoy7

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo41.gif

די, אלו באמת חדשות טובות
תמיד תהיתי לעצמי איך ייראה הילד של ג'ניפר

זה אכן

יביא את בראד למצב של קטסטרופה מוחלטת ואני חושבת שאם ג'ניפר באמת תיכנס להריון יקרו דברים לא נעימים בהוליווד.. כאילו מבחינת גירושים וריבים..

just adiki

New member
את חושבת?

הם כבר גרושים בכל מקרה
. אבל הם נפרדו, לבראד יש ילדים עם ג'ולי לא נראה לי שיקרה משהו יוצא דופן אם ג'ניפר אכן תכנס להריון.

אני לא רוצה סתם לומר דברים

אבל לא חיים עם בת אדם, נישאים לה, והיא חלק מחייך במשך 10 שנים וזה נעלם בין רגע.. אם הסכסוך ביניהם מלכתחילה היה על תינוקות, ורואים שהיום הוא ממלא את החסך שלו עם הקבוצת כדורגל שיש לו בבית.. , והיא כעת תשיג לעצמה תינוק משלה, הוא יתחרפן.. יש מצב אפילו שהוא יעזוב את אנג'לינה..

just adiki

New member
ברור, זה לא מה שאמרתי.

פשוט אני לא חושבת שהוא יתעצבן מזה... טוב, נחכה ונראה
אני עדיין חולמת על תינוק של ג'ניפר ובראד. זה זיווג מושלם, יותר מאנג'לינה. הם פשוט כ"כ מתאימים ביחד! אומרים שהם דווקא שומרים על קשר ידידותי ואנג'לינה לא אוהבת את זה
שתאכל ת'לב
.

אצלי זה הפוך

אני כשהוא היה איתה אהבתי אותו וכשהוא עזב אותה הבנתי איזה לוזר הוא.. ומאז אני לא סובלת אותו, וחושבת שהיא יותר מדיי טובה בשבילו..

just adiki

New member
ברור../images/Emo45.gif

לא התכוונתי לזה... קודם כל אני חושבת שהוא זבל ממש גדול אחרי מה שקרה ואת אנג'לינה ג'ולי אני בכלל לא מעריכה ולא משנה מה היא תעשה או תגיד, זה מתועב בעיני. אבל מבחינה חיצונית, תינוק להם היה הדבר הכי יפה עלי אדמות
. נורא מאכזב שהזוג הכי יפה שקיים לא הביא ילדים לעולם.

just adiki

New member
../images/Emo41.gifעוד על ג'ון וג'ן בפנאי פלוס+../images/Emo41.gif

קודם כל יש כתבה על בני זוג אנונימיים שמתחילים לצאת עם מלכות הוליווד. אז הזוג הראשון-ג'ניפר אניסטון וג'ון מאייר. אומרים שהם הכירו ב-2006 אבל רק במאי הם החליטו לצאת רשמית. כתוב קצת על ג'ון על זה שהוא יצא עם ג'ניפר לאב יואיט וג'סיקה סימפסון ושהוא זמר ומלחין בינוני בתעשייה שקיבל תנופה רק אחרי שיצא עם ג'סיקה סימפסון. הם טוענים שהוא כנראה המחליף הרשמי של בראד פיט ["שהעולם חיכה לו כבר שנים."] ובקטגוריית ההימור שלנו הם כתבו: "מתחנתנים, עושים תאומים ומאמצים שבט של ילדים אפריקאים". ממ.. מזכיר משהו? מה שתגידו. העיקר שיהיה להם טוב
.+מצורפת תמונה של השניים. ובקשר לניתוחים הפלסטיים: אני ממש מקווה שזה לא נכון כי היא ממש לא צריכה את זה אבל בפנאי פלוס מפרסמים שבאחד מע"פ אחד מהמגזינים ג'ניפר הולכת לעשות לא רק הרמת חזה אלא גם מתיחת פנים[?] וכל מיני סוגים של שאיבת שומן[?] מה שנראה לי ממש לא הגיוני כי אין ממש מה למתוח שם ולא נראה לי שאיזה רופא יסכים לעשות לה שאיבת שומן כי פשוט מאוד-אין לה!. עוד הם כתבו באותה ידיעה שהיא הגיעה ללונדון לראות הפעה של ג'ון בפסטיבל הארד רוק בהייד פארק ויש תמונה של ג'ניפר באותה הופעה עם מצלמה ביד [חח חמודה.]

linoy7

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo41.gif

שיהיה להם רק טוב, זה הכי חשוב
ובקשר לשני- מאיפה שאיבת שומן?! מהאוזניים?!
ומה מתיחת פנים?! היא לא צריכה את זה
אוף, אני מקווה שהיא לא תעשה את זה כי היא נראה לי שהיא תיראה מגוחך
בא לי לראות את התמונות

just adiki

New member
../images/Emo6.gifראיתי בהתחלה שכתבת../images/Emo26.gif

"ומה פתיחת פנים?" אני נקרעתי מצחוק!!
הסורק לא מחובר אבל אני מוכנה לעשות משהו ממש מטומטם ולצלם לך במצלמה את התמונה ולעלות אם בא לך

linoy7

New member
חחחחחחחח כןןןן!!../images/Emo6.gif../images/Emo11.gif../images/Emo41.gif

למעלה